آفتابنیوز : آفتاب: علی لاريجانی در ادامه گفتوگوی خود با خبرنگاران در مورد درخواست تعدادی از نمايندگان كنگره آمريكا جهت مذاكره با نمايندگان ايران گفت: «اين درخواست در حال بررسی است، البته مسايل جديدی پيش آمده كه ما بايد آن را مورد توجه قرار بدهيم و كمی طول میكشد كه به اين درخواست جواب بدهيم».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، رييس مجلس همچنين در مورد اين كه آيا شما در هنگامی كه در اجلاس مونيخ شركت میكنيد با مقامات آمريكايی مذاكره خواهيد كرد يا نه؟ گفت: «برنامههای ما در مونيخ همان بود كه اعلام كردم و توضيح دادم».
وی هم چنين در پاسخ به سوالی مبنی بر اينكه يكی از بندهای طرح تحول اقتصادی عدم افزايش حقوق كارمندان است، گفت: «چنين بندی در طرح تحول اقتصادی بود كه تغيير حقوق كارمندان مسكوت بماند، ولی با لايحه بودجهای كه دولت داد و مبلغی كه برای اجرای قانون مديريت خدمات كشوری در نظر گرفته شد، اين مساله منتفی است».
وی با بيان اينكه من فكر میكنم بحث هدفمند كردن يارانهها ابعاد وسيعتری دارد كه يک وجه آن موضوعی است كه شما مطرح كرديد، گفت: «اجرای قانون مديريت خدمات كشوری میتواند چالشهايی كه بعضا در اين ارتباط وجود دارد را از جمله بحث حقوق كاركنان دولت برطرف كند».
وی گفت: «ما معتقديم كه قانون مديريت خدمات كشوری اجرا شود و در بررسی بودجه به اين مساله توجه خواهيم كرد».
لاريجانی همچنين در مورد روابط ايران با كشورهای اسلامی و هم چنين تلاشهايی كه برخی كشورها برای ايجاد خدشه در روابط كشورهای اسلامی میكنند، نيز گفت: «سياست جمهوری اسلامی وحدت بين كشورهای اسلامی و منطقه است و سياست آن دامن زدن به اختلافات نيست».
وی با بيان اينكه برخی از كسانی كه فوق تخصص در ايجاد اختلاف در بين كشورهای اسلامی را دارند، فعال شدهاند و مثل يک ويروس سعی ميكنند كه در بدنه اين شكافها زندگی كنند، گفت: «ما اجازه نمیدهيم كه بين ايران و كشورهای اسلامی اين ويروس تنفس و رشد كند و ايجاد وحدت در بين كشورهای اسلامی سياست جمهوری اسلامی ايران است و فكر میكنم در بين كشورهای اسلامی نيز اين بلوغ وجود دارد كه اجازه ندهند كه اين ويروس رشد كند».
رييس مجلس با بيان اينكه جمهوری اسلامی ايران در مورد مسايل منطقه و كشورهای اسلامی عقايد خود را دارد، گفت: «اگر برخی از كشورهای اسلامی در برههای تحليل دقيقی از اتفاقات و مسايل نداشتهاند لازم نيست كه فضا بدهند كه ديگران در بين كشورهای اسلامی اختلاف و تفرقه ايجاد كنند. ما به دنبال رابطهای وحدت بخش بين كشورهای اسلامی هستيم».
وی با اشاره به سخنان پرز رييس جمهور اسرائيل كه گفته بود برخی از كشورهای اسلامی به ما فشار آوردهاند كه حماس را نابود كنيد، گفت: «من نمیخواهم در اين ارتباط قضاوتی بكنم، اما میخواهم در اين ارتباط بگويم كه چرا پرز چنين حرفی را زد، به نظر من اقدام او يک حركت شيطنت آميز برای ايجاد اختلاف بين كشورهای اسلامی بود».
رييس مجلس ادامه داد: «حماس يک گروهی نيست كه بخواهند با آن يک رفتار معامله گرانه انجام دهند و من فكر میكنم كه رژيم صهيونيستی و حاميانش به نتايج اقدام و رفتار خود نيز پیبردهاند و آنرا مشاهده كردهاند».
لاريجانی تصريح كرد: «به نظر من بايد به اين نكته توجه داشت كه حرفهای فرافكنانه مشكل را حل نمیكند و بايد مشكلات را دقيق ديد».