حجت الاسلام سیداحمد مرتضویمقدم چهارشنبه ۷ تیرماه در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر در هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی در استان همدان، اظهار کرد: این مراسم به مناسب یاد و خاطره شهدای هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ است و این هفته نیز اختصاص به قوه قضائیه ندارد و متعلق به همه اقشار است چراکه شهید بهشتی ویژه قوه قضائیه نبود و در همه عرصهها حضور داشت و از ارکان اصلی جمهوری اسلامی بود.
وی با اشاره به اینکه شهید بهشتی تمام زندگی خود را وقف اسلام و انقلاب کرد، گفت: اقدامات شهید بهشتی در نظام، اساسی بود که یکی از آنها تدوین قانونی اساسی یعنی مترقیترین قانون در دنیا بود. وی لایحه قصاص را طرحریزی کرد که در تصویب آن آشوبهای زیادی به پا شد و این نظام فتنههای سختی را پشت سر گذاشته و امروز آب دیده است و اراده الهی نیز پشت آن است.
مرتضوی با اشاره به جنایات منافقین در شهادت ۱۷ هزار نفر از مظلومان اسلام و دیگر بزرگان نظام بیان کرد: در این فتنهها لطف خداوند و دعای امام خمینی (ره) بود که تا امروز ایران به این پیشرفت برسد. این نظام امامی دارد که دلسوخته دین و اعتقادات است و پایدار ماندهاند، از طرفی دست خداوند روی سر ملت است و حال مشقتهای زیادی هم داریم و تحمل کردیم، اما گاهی این مشقتها سازنده است.
رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه دشمن جرأت حمله نظامی به ما را ندارد، مطرح کرد: باید در سایر حوزهها هم قوی شویم. امروز دشمن از لحاظ نظامی جرأت حمله ندارد و به دنبال این است محتوا را بگیرد و با مسائل بی عفتی و فساد به دنبال انحراف اهداف نظام است.
مرتضوی با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال تهی کردن افکار هستند و میخواهند فرهنگ ما را تغییر دهند تا فکر غربی داشته باشیم، بیان کرد: میخواهند نظام را از درون خالی کنند، اما خداوند اجازه نمیدهند "وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ"، دلها همه به سمت نظام است و خداوند این فتنهها را خنثی خواهد کرد.
وی در رابطه با فضای مجازی، گفت: جهاد تبیین بر همه واجب است، هر کسی به هر شکلی باید در این حوزه ورود و اطرافیان خود را روشن و آگاه کند. برخیها در مسیر منحرف میروند و متوجه نیستند و ما نیز کوتاهی کنیم، در پیشگاه خداوند مسئول هستیم.
رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به اتفاقات هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ اظهار کرد: ما قربانی نفاق شدیم به طوریکه نفاق از صدر اسلام و از زمان پیامبر اکرم (ص) بوده است.
مرتضوی با تأکید به اینکه برخیها نفاق را به دو دوره تنزیل و تأویل تقسیم میکنند، گفت: در دوره تنزیل، دشمنان هر آنچه میگفتند پیامبر گرامی اسلام جلوی قضیه را میگرفتند و میگفتند اشتباه است، همانطور که رهبری این رویکرد را امروز دارند.
وی با بیان اینکه امیرالمؤمنین (ع) وقتی به خلافت رسیدند سه قطب ناکثین، قاسطین و مارقین چیزی عایدشان نشد، اظهار کرد: این شد توطئه ایجاد و جنگ جمل، احد و خندق را راهاندازی کردند و توطئههایی را چیدند، امروز نیز منافقین در انقلاب اسلامی همین رفتار را دارند و باید مراقب بود.