آفتابنیوز : آفتاب: همسر شهید رجایی امروز طی سخنان کوتاهی در دومین کنگره سراسری انجمن اسلامی معلمان ایران به شدت از تعویض مدیران مختلف در دولت و کنار گذاشتن افراد متخصص و صاحب نظر انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب «عاتقه صدیقی» در این مراسم با بیان اینکه ما همچنان باید از آقای خاتمی حمایت کنیم، تاکید کرد: «من هنوز با وجود اینکه وضع جسمی خوبی ندارم ولی هر گاه لازم ببینم حتما برای ایشان وظیفه خودم را انجام خواهم داد».
همسر شهید رجایی با بیان اینکه من هنوز هم به آقای خاتمی ارادت دارم، گفت: «به عقیده من جاذبه آقای خاتمی از دافعه ایشان قویتر است و این جاذبه قویتر موجب شده که وقتی ایشان در وضع عادی هستند مسالهساز نباشد ولی وقتی در راس هرم قرار میگیرند مسالهساز شود. برخی میگویند ایشان باید موضعش از اول مشخص کند، ولی من معتقدم که در عمل معلوم میشود که افراد چه کار میکنند. آقای خاتمی باید به جاذبه و دافعه خود از بعد سیاسی، اجتماعی، مسایل گوناگون و اینکه چه افرادی اطراف ایشان را گرفتهاند دقت کند. البته ما نمیتوانیم بگوییم آقای خاتمی بیاید رییس جمهور شود ولی کسانی که ما میگوییم را انتخاب کند».
وی در ادامه به انتقاد از تعویض مدیران متخصص و صاحب نظر پرداخت و گفت: «چهطور امروز آقای احمدینژاد خیلی راحت به بهانه اینکه فردی با او همفکر نیست و یا مطابق میل او رفتار نمیکند و بهطور کاملا سلیقهای، افراد کارشناس را کنار میگذارند؟ باز اگر اینطور نبود میگفتیم خب، ایشان رییس جمهور است و باید فردی را سر کار بیاورد و اگر خوب نبود کنار بگذارد ولی آیا این خوب نبودن بر اساس معیارهای علمی، اخلاقی و انقلابی ارزشیابی میشود و افراد با این معیارها کنار گذاشته میشوند یا اینکه سلیقهای است؟ اکثر افرادی هم که کنار رفتهاند این طور کنار رفتهاند و متخصصانی بودهاند که صاحب نظر و ایده بودهاند».
همسر شهید رجایی همچنین با اشاره به انتخابات سال 76 اظهار کرد: «من معتقدم دور اول که آقای خاتمی در سال 76 آمد، کار خدا بود. آن روز ایشان ناشناخته بودند و ما هم به مردم میگفتیم اگر خاتمی را نمیشناسید و ما را میشناسید، ما میگوییم که خاتمی را این طور شناختهایم. اگر زمانی هم حمایت نکردیم به این معنی نیست که از خاتمی برگشتهایم، چرا که ایشان نیازی ندارند. امروز آقای خاتمی فراتر از آن است که نیاز داشته باشد که مثلا من برای ایشان تبلیغ کنم. آنچه از آقای خاتمی انتظار داریم این است که جاذبه و دافعه ایشان باید متعادل، متناسب و به اندازه باشد و در هر کجا که لازم است باید به کار گرفته شود».
وی پس از دریافت جایزه خود از دست محمد خاتمی و اهدای آن به انجمن اسلامی معلمان اظهار کرد: «از دید من جایزه دادن به صورت صوری و ظاهری کوچک کردن آدمهاست چرا که ما به دنبال چیز دیگری هستیم و چیزی دل ما را شاد میکند که طالب آن هستیم. البته منظور من جلسه امروز نیست چرا که انجمن اسلامی معلمان با معیارهایی که دارد با جاهای دیگر متفاوت است».
صدیقی گفت: «من تشویق و هدیه در سطوح پایین را رد نمیکنم ولی مثلا وقتی آیتالله جوادی آملی یا آیتالله حسنزاده آملی را برای چهرههای ماندگار آوردند، این دو نفر عارف و بزرگوار انگیزه دیگری داشتند ولی آنها را با انگیزههای دیگری آوردند. اگر آن روز این دو شخصیت برجسته اجازه نمیدادند و ملاحظه نمیکردند این طور نمیشد چرا که آنها به جایزه و تشویق احتیاج ندارند. ولی چرا آمدند»؟
وی با بیان این مطلب تاکید کرد: «ملاحظهکاری در سطوح بالا مشکلآفرین میشود و همواره باید ملاحظه خداوند و بندگان خدا را در نظر داشت. مگر آدم میتواند همه جا ملاحظه کند؟ یکی از گرفتاریهای ما با آقای خاتمی هم همین ملاحظهکاری است. ملاحظه زیادی انسانها و به موقع نبودن آنها مسالهساز میشود. در اسلام هم اگر گذشت و بخشش به موقع و از روی حساب و کتاب نباشد اثر سوء دارد و برعکس این مساله هم صادق است؛ یعنی باید ببینیم وقتی میخواهیم گذشت کنیم، در رابطه با چه کسی گذشت میکنیم».