آفتابنیوز : آفتاب: خطیب جمعه مشهد گفت: «مولویهای عزیز و برادران اهل سنت مراقب مولویهای زرورق پیچیدهای که از آن سوی مرزها به خصوص پاکستان میآیند، باشند».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، حجتالاسلام والمسلمین سید احمد علمالهدی در خطبههای عبادی، سیاسی امروز مشهد که در رواق امام خمینی (ه) حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود: «اینها آموزش دیده استکبارند و با سخنانشان جوانان شما را نه تنها نسبت به شیعه بدبین میکنند، بلکه سرانجام از دامان پیامبر (ص) نیز جدا خواهند کرد».
علم الهدی تاکید کرد: «دو جریان متحجر وهابیت و شیعیان افراطی، مخل وحدت مسلمین هستند».
وی با اشاره به سابقه تاریخی شکلگیری وهابیت، سرمنشا تشکیل این فرقه ضاله را استکبار جهانی و هدف از تشکیل آن را ایجاد تفرقه میان مسلمانان عنوان کرد».
امام جمعه مشهد با اشاره به شبهه " امام پرستی و شرک شیعیان"، اشاعه این شبهه میان جوانان اهل سنت را به وهابیون نسبت داد و جوانان سنی را به تامل در این شبهات دعوت کرد و خطاب به آنان افزود: «پدران شما سالهای متمادی است که در این کشور در میان برادران شیعه خود با آرامش زندگی کردهاند، مگر میشود کسی را که هر روز چند بار در نماز میگوید "ایاک نعبد و ایاک نستعین" مشرک و امامپرست دانست».
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه در تبیین جریان متحجر و افراطی در بین شیعیان که رابطهشان با اهل بیت یک رابطه عاطفی خشک و نه رابطهای مبتنی بر معرفت است، افزود: «این گروه افراد فکر میکنند اگر دست در دست کسی بگذارند که امامت ائمه را قبول ندارد به اهل بیت خیانت کردهاند، آنها میگویند وحدت، مخالف عشق به اهل بیت است».
وی افزود: «اگر شما واقعا عاشق علی (ع) و حضرت زهرا (س) هستید، رفتار خودتان را با سیره این دو بزرگوار مقایسه کنید، پس از رحلت پیامبر(ص) در جامعه آن روز مدینه، کسی قویتر و مقتدرتر از علی (ع) پیدا نمیشد طوری که بدون استفاده از ذوالفقارش حتی با یک چوب دستی ساده هم میتوانست مخالفانش را از شهر بیرون براند، اما در حالی که خلافت حق مسلم او بود خانهنشینی را به ایجاد تفرقه در جامعه ترجیح داد».
حجتالاسلام والمسلمین علمالهدی به جنگ صفین که در آن معاویه رو در روی امام علی (ع) قرار گرفته بود، اشاره نموده و گفت: «پیش از آغاز جنگ، معاویه افرادی را به میانه میدان فرستاد تا نسبت به علی (ع) اسائه ادب کنند. این رفتار سپاه معاویه عواطف یاران امام را به شدت جریحهدار کرد اما این یاران با معرفت، پیش از هر اقدامی نزد حضرت رفتند و از ایشان برای رویارویی با معاویه و مقابله به مثل با آنها رخصت طلبیدند. حضرت به یارانش افزود من دوست ندارم که شما زبان فحش و لعن داشته باشید. آیا این سخن حضرت علی(ع) مسلمانان امروز را شامل نمیشود»!؟
امام جمعه مشهد به سیره فاطمه زهرا (س) نیز اشاره کرد و گفت: «راوی میگوید پس ار رحلت رسول خد ا(ص) یک روز عصر وارد بقیع شدم و حضرت فاطمه(س) را مشاهده کردم که بر سر قبور شهدای احد نشسته بود و به شدت میگریست. عرض کردم شما که اسوه صبر هستید چرا این چنین خود را آزار میدهید، این بانوی بزرگوار در جوابم گفت آیا گمان میکنید برای پدرم یا برای غربت شوهرم میگریم. من به حال امتی گریه میکنم که اگر امروز خلافت علی (ع) را میپذیرفتند تا ابد تفرقهای میانشان به وجود نمیآمد.
وی خطاب به متحجرین شیعه پرسید: «آیا میتوان تصور کرد مساله وحدت در عصر امیرالمومنین (ع) مساله مهمی بوده و امروز که شرق و غرب دست در دست هم گذاشتهاند تا اسلام را نابود کنند تبدیل به موضوعی کم اهمیت شده باشد؟ تفرقهای که ایجادش زهرا (س) را این چنین آزار میداد، شمایی که ادعای عشق به فاطمه (س) دارید به آن دامن میزنید؟
امام جمعه مشهد گفت: «امروز به جز اقلیت مزدور وهابیت و ناصبی مسلمانی را پیدا نخواهید کرد که محب اهل بیت (ع) نباشد و این حب به پیامبر و خاندانش میتواند محور همبستگی ما باشد.
وی افزود: «همه ما یک خدا را میپرستیم، به رسالت حضرت محمد (ص) ایمان آوردهایم، کتاب مشترک و قبله مشترک داریم و همگی بر حب اهل بیت متفقیم. پس بایستی یک جبهه مشترک در برابر کفر جهانی داشته باشیم تا بتوانیم در مقابلشان پیروز شویم.
شایان ذکر است: «در نماز جمعه امروز مشهد گروهی از برادران اهل تسنن کشور افغانستان و نیز رییس شورای اخوت این کشور حضور داشتند.
اينكه با سكوت و جلوگيري از وحدت منافات دارد؟
در ثاني آقاي علم الهدي گفته است كه حضرت زهرا دليل تفرقه را در نپذيرفتن ولايت و خلافت حضرت امير دانسته است. پس عامل اختلاف و تفرقه همين مسئله است و عامل جلوگيري از اختلاف هم همين مسئله است.
اگر به حبل محكم الهي كه ولايت اهل بيت عليهم السلام است چنگ بزنيم، تفرقه اي ايجاد نخواهد شد و تنها عامل وحدت و يكپارچگي همين است. نه اينكه همايش ها و سمينارهاي بزرگ با هزينه هاي گزاف و بيهوده برپا كنيم و دست آخر هم هر كسي راه خودش را پي مي گيرد.
به ميان كشيدن قبله و خدا و پيامبر يكسان، گره اي از مشكلات باز نخواهد كرد. چون اينها همه اش حرف است و اگر وارد جزئيات شويم اول دعوا و مشكل است.
بهتر است مشكل را در جاي ديگري جستجو كنيم.....