آفتابنیوز : آفتاب: با توجه به افزایش بیکاری در دبی، بحران اعتباری، ساکنان این امیرنشین را نه تنها از نظر مالی بلکه از نظر روحی نیز تحت تاثیر قرار داده است.
دوبی مانند شهر ارواح، خالی از سکنه شدهاست [کلیک کنید]به گزارش سرویس بینالملل آفتاب، دکتر «شجاعت ناتانی» (Shujaat Nathani)، روانپزشک یکی از مراکز روانپزشکی در دبی با اشاره به افزایش تمایل به خودکشی در میان بیمارانی که نگرانیهای مالی دارند گفت که به تازگی با موارد بسیار بیشتری از افسردگی و تمایل به خودکشی روبهرو شده است و دو بیمار داشته است که به علت دغدغه مالی قصد خودکشی داشتهاند.
وی افزود: «آثار منفی بحران مالی در دبی بر مهاجران وخیم تر بوده است».
دکتر «ریموند حمدن» (Raymond Hamden)، روانپزشک بالینی پزشکی قانونی و مدیر مؤسسه «روابط انسانی» دبی به منظور کمک به ساکنان منطقه برای کنار آمدن با اوضاع دشوار مالی و بحران اعتباری کنونی، برنامهای موسوم به «برنامههای کمک به کارکنان» اجرا کرده است.
این روانپزشک با برگزاری جلسات برای بیماران به آنان کمک میکند در اوضاع دشوار کنونی، اهداف واقعبینانه جدیدی برای خود تعیین کنند. در این جلسات به بیماران که به علت از دست دادن شغل افسرده شدهاند یا قصد خودکشی دارند، یادآوری میشود که آنان نه به علت سهلانگاری یا کم کاری بلکه با هدف تعدیل کارکنان حرفه خود را از دست دادهاند.
این در حالیست که دکتر «آرنه بروسیگ» (Arne Brosig)، از مرکز روانپزشکی و عصبشناسی آلمان، اضطراب، اختلالات خواب، داشتن حالت عصبی و سردرد را از دیگر عوارض روحی مشکلات مالی در میان این بیماران دانست. وی با تاکید بر اینکه تاثیر روحی بیکاری بر جوانان بیشتر بوده است گفت: «هفتاد و پنج درصد بیماران ما بیست تا چهل ساله هستند».
نتایج تازهترین نظرسنجی نشان میدهد که 44 درصد ساکنان دوبی از این بیم دارند که شغل خود را از دست بدهند، این در حالی است که بر اساس آمار ها از سه ماهه آخر 2008 تاکنون بیش از 3500 فرصت شغلی در این منطقه حذف شده است.
دکتر «شجاعت ناتانی»، همچنین با اشاره به افزایش اختلافات زناشویی در دبی به علت فشارهای مربوط به بحران مالی گفت که اخیراً با موارد زیادی از این اختلافها روبهرو بوده است.
وی افزود: «مردان مجبورند برای کسب درآمد بیشتر کار کنند و این امر زندگی زناشویی آنان را تحت تاثیر منفی قرار میدهد. این روانپزشک یادآور شد کودکان نیز این فشارها را در خانواده هایشان احساس میکنند و برخی از آنان دچار مشکلات رفتاری، خواب و یادگیری میشوند».
وی افزود: «کودکان اوضاع مالی را درک نمیکنند اما از آنچه در خانوادهشان میگذرد آگاهند».