آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه کیهان در قسمت «یاداشت روز» چاپ روز دوشنبه 26 اسفندماه خود با طعنه نوشت: «خاتمی از اول برای رفتن آمده بود».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، حسین شریعتمداری در این یادداشت، که با عنوان «ریسکهای دوگانه» منتشر شده، بهگونهای ظریف روند هجمه به موسوی را تشدید کرد و نوشت: «سرانجام آنچه قرار بود بعد از پایان تعطیلات نوروزی و یا، حداکثر در اوایل اردیبهشت ماه سال 88 اتفاق بیفتد و کیهان نیز پیشاپیش به عنوان یک احتمال جدی از آن خبر داده بود، چند هفته زودتر از موعد پیشبینی شده در حال وقوع است و سایتها و افراد نزدیک به آقای سیدمحمد خاتمی با قید «احتمال قوی» از کنارهگیری ایشان به نفع آقای موسوی خبر دادند. ...
اگرچه سایت یاری نیوز و سایر اصلاح طلبان اصرار دارند انصراف آقای خاتمی را «یک تصمیم» که طی دو سه روز اخیر اتخاذ شده است معرفی کنند ولی برخی از شواهد و قرائن موجود این احتمال را قوت میبخشند که تصمیم اخیر، یک برنامه از قبل طراحی شده است و آقای خاتمی از ابتدا برای کنار رفتن به میدان آمده بود. نگارنده اصرار ندارد که این برداشت را قطعی تلقی کند اما به هر حال، این هم یک احتمال است که با توجه به آنچه در پی خواهد آمد نباید نادیده گرفته شود.
1- آقای خاتمی برای کاندیداتوری خود دو دغدغه اصلی داشت که ایشان را آرام نمیگذاشت:اول- «ریسک سابقه» و دوم- «ریسک اطرافیان». این دو نگرانی آقای خاتمی از نوع نگرانیها و دغدغههایی نبود که با گذر ایام و یا چارهاندیشی این و آن برطرف شدنی باشد.
الف: «ریسک سابقه»، آقای خاتمی در سابقه خود دو دوره ریاست جمهوری با رأی بسیار بالا را دارد. این سابقه برای آقای خاتمی یک «سرمایه سیاسی» قابل توجه تلقی میشود. خاتمی با ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری دهم باید روی این سرمایه ریسک میکرد و حال آن که نه فقط نسبت به نتیجه آن امید چندانی نداشت، بلکه شواهد موجود از یک رقابت «باخت- باخت» برای ایشان حکایت می کرد، ...
ب: «ریسک اطرافیان»؛ بسیاری از اطرافیان آقای خاتمی و حامیان ایشان برای انتخابات ریاست جمهوری دهم، دقیقاً همان کسانی بوده و هستند که بارها بیاعتقادی خود به آقای خاتمی را نه فقط در گفتار صریح، بلکه در عمل فریاد زده بودند. اظهارات صریحی نظیر آن که، خاتمی گورباچف است و باید جای خود را به یک «یلتسین» بدهد! ...
.... برخی از شواهد دیگر نیز احتمال یاد شده را قوت میبخشد از جمله آن که مدعیان اصلاحات از یکسو به آراء هواداران خود برای مهندس موسوی نیاز دارند و از سوی دیگر به رأی- هرچند اندک- طرفداران اصولگرایی به ایشان امید بسته اند.
اما مشکل اصلی آن است که سکوت مطلق مهندس موسوی در برابر ناراستیها و مواضع و عملکرد ناپسند اصلاح طلبان جای چندانی برای حمایت اصولگرایان از ایشان باقی نگذاشته است و هواداران جبهه اصلاحات نیز شعارهای جدید ایشان را نمیپسندند. شاید دقیقا به همین علت و برای عبور از این عقبه است که سایتهای وابسته به اصلاح طلبان به یکباره با چرخشی نزدیک به 180 درجه، سعی میکنند موسوی را بیرون از جبهه اصلاح طلبان معرفی کنند!! چرا؟! احتمالاً با این هدف که توجه برخی از اصولگرایان به وی را جلب کنند!
و در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست».
بسیار متاسفم آقای شریعمتداری حتی بیگانه رااز آشنا را نمی شناسد . سید بزرگوار در دل همه ماها جادارد و صحیح نیست ایشان خیل عظیم از دوستداران آقای خاتمی را نادیده بنگارند.
آخر قدمي راست بنه اي همه جا كج