نمایندگان در نشست علنی نوبت دوم امروز (یکشنبه، 30 مهرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند چ ماده 88 لایحه مذکور با 171 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 208 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
براساس بند چ ماده 88 لایحه مذکور؛ کارکنان وزارت آموزش و پرورش می توانند به اختیار خود عضویت در صندوق ذخیره فرهنگیان یا حساب پس انداز کارکنان دولت را انتخاب کنند. در صورت جابه جایی بین حساب و صندوق مذکور صرفا برای یکبار وجوه پس انداز آن ها به تفکیک سهم دولت، سهم مستخدم و سود حاصل از سرمایه گذاری به محل عضویت جدید انتقال می یابد. کارکنان وزارت آموزش و پرورش که عضویت صندوق ذخیره فرهنگیان را پذیرفته اند و یا خواهند پذیرفت باید ماهانه درصدی از حقوق و مزایای خود را تا پنج درصد (%5) به حساب صندوق واریز کنند و دولت نیز موظف است همه ساله معادل سهم واریزی اعضا به صندوق ذخیره فرهنگیان را به طور کامل در ردیف اعتباری خاص در بودجه سنواتی منظور و پرداخت نماید. همچنین دولت مکلف است کلیه مطالبات باقیمانده صندوق ذخیره فرهنگیان را طی اجرای برنامه تخصیص و پرداخت نماید.
در جریان بررسی این بند نجفی خواه معاون سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد: براساس قانون اگر دولت به صندوق ذخیره فرهنگیان پرداختی می داشت مواخذه می شد زیرا اساسنامه به تصویب نرسیده بود، به همین دلیل مطالبه ذکر شده در انتهای این بند قابل پذیرش نیست.
در همین خصوص دکترمحمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: واریز سهم دولت تا زمانی که اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان به تصویب نرسیده براساس قانون ممنوع بوده است به همین دلیل آوردن این بند باعث می شود تا پرداختی به صندوق ذخیره فرهنگیان بعد از تصویب این بند جز دیون دولت محسوب شود./