کد خبر: ۸۷۰۹۹
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۰

ویژگی‌های یک رئیس‌جمهور خوب در بیانیه حزب تمدن اسلامی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حزب تمدن اسلامی در آستانه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

«ملت سرافراز ایران در سایه همبستگی و پس از پیشرفت‌های چشمگیر در عرصه‌های گوناگون در آستانه ورود به دهه چهارم انقلاب اسلامی، با امور مهم و تعیین‌کننده‌ای روبرو است که احساس تکلیف و تعهد در مقابل خدا و اسلام و امام راحل (ره) و شهدا و ایثارگران ایجاب می‌کند که مردم بیش از زمان‌های دیگر حساس باشند. 

بحران‌های اقتصادی فعلی، تغییرات ساختاری جهان و آغاز افول اسطوره لیبرال دمکراسی جهان به سرکردگی شیطان بزرگ آمریکا و در سیاست داخلی برنامه پنجم توسعه، در چنین فضایی دهمین دوره انتخابات مهم ریاست جمهوری پیش روست که نباید مسائل فرعی، حاشیه‌ای و تبلیغات انحرافی، مردم را از مسیر اصلی و حساس کنونی باز دارد از علما دینی واساتید دانشگاهی،‌ اصحاب هنر و اندیشه و رسانه‌ها درخواست می‌نماید با مقابله با هرگونه اباحه‌گری، تحجر و واپس‌گرایی، فضا را برای یک انتخاب آزاد و آگاهانه، غرورآفرین و شورانگیز مهیا سازد. 

نامزدهاو طرفداران آنان با تاسی به اخلاق اسلامی و آموزه‌های دینی و رهنمودهای امام (ره) و رهبری، نکات مثبت و برنامه‌ها و نظرات خود را برای اداره کشور و تصدی مسئولیت قوه مجریه با پرهیز از هرگونه تخریب فضای انتخاباتی به خصوص رقبا و ناامید کردن مردم به وظیفه و تکلیف انقلابی، دینی و ملی خود بپردازند و از هرگونه بزرگ‌نمایی غیرواقعی و ایجاد انتظارات بیش از توان کشور خودداری نمایند.

حزب تمدن اسلامی با اعتقاد به اینکه، نظام مقدس جمهوری اسلامی تحت رهبری ولی فقیه، به سوی تحقق آرمان‌های اصیل انقلابی و استقرار تمدن اسلامی در حرکت است، در این برهه از زمان تکلیف می‌داند مواضع خود را در آستانه دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری به شرح زیر اعلام دارد.

1- جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری دینی که به عنوان محوری‌ترین شعار انقلاب در قانون اساسی مترقی ایران تبلور یافته است، به اسلام و آراء مردم تکیه دارد و این اصل را ثابت و لایتغیر می‌داند.

2- مشارکت حداکثری مردم در انتخابات همواره تضمین‌کننده مردم‌سالاری دینی بوده است و این مشارکت متعهدانه و آگاهانه مردم سرافراز ایران در سرنوشت خود و نظام جمهوری اسلامی تعیین کننده بوده و خواهد بود. هنر همه دست‌اندرکاران و صاحب‌نظران در رسانه‌ها و احزاب و تشکل‌ها در عرصه‌های سیاسی و فرهنگی در این است که با حفظ هویت اسلامی و انقلابی، تکلیف خود را در برقراری زمینه مشارکت حداکثری ادا کنند.

3- باید پیشرفت و عدالت و گفتمان انقلاب اسلامی همچنان در دهه چهارم انقلاب اسلامی گفتمانی غالب و فراگیر باشد لذا نامزدهای این دوره انتخاباتی که صلاحیت عمومی آنان را شورای نگهبان قانونا احراز نموده است بیش از همه التزام خود را به این امر اساسی به منصه ظهور برسانند و با مرزبندی دقیق با مخالفین و معارضین نظام جمهوری اسلامی از هرگونه سوءاستفاده بدخواهان و دشمنان مردم جلوگیری نمایند.

4- پاسداری از حقوق اساسی نظام و مردم و حفظ کرامت انسانی آنان که در سوگند رئیس‌جمهور که در قانون اساسی تصریح شده است بایستی قولا و عملا مورد توجه جدی رئیس‌جمهور منتخب قرار گیرد و بدان پایبند باشد.

5- حفظ توامان استقلال و آزادی به عنوان شعارهای مبنایی انقلاب اسلامی بایستی همواره در همه ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی مورد توجه وعمل رئیس‌جمهور و دولت وی قرار گیرد.

6- برای ساختن ایرانی الهام‌بخش برای مسلمانان، مستضعفان و حق‌طلبان جهان و تحقق چشم‌انداز 20 ساله نظام، سیاست خارجی فعال و تعامل سازنده با جهان با ح فظ اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی در راس برنامه دولت دهم قرار گیرد.

7- تبیین و تحلیل مقام معظم رهبری در آغاز سال جاری در مواجهه و تعامل با دولت آمریکا در صورت تغییر واقعی و دست برداشتن از برخوردهای مستکبرانه و قیم‌مابانه با ملت ایران می‌بایست دقیقا مدنظر و در محور تصمیمات عملی دولت دهم واقع گردد.

8- پایبندی به توسعه متوازن کشور و تحقق عدالت و استقلال و اعتماد به نفس ملی، با جهاد علمی، اصلاح و تصحیح روش‌ها و شکوفایی اقتصادی و اهتمام به معیشت مردم و خودکفایی کشور حفظ گردد.
9- حفظ وحدت کلمه و یکپارچگی مردم تحت ولایت مقام معظم رهبری و پرهیز از دوقطبی کردن کشور باید از سیاست‌های اصولی دولت دهم باشد.

10- استفاده از استعدادهای نیروی انسانی توانمند به ویژه مدیران ورزیده انقلاب با بهره‌گیری جوانان در کنار آنان در اداره کشور از اهم امور است که موجب پیشرفت و توسعه همه جانبه و پایدار شده و نشاط ملی و عدالت را به ارمغان خواهد آورد.

11- رئیس‌جمهور می‌بایست به دور از افراط و تفریط برنامه‌های عملی خود را برای ارتقای سلامت فضای فرهنگی، اجتماعی کشور و مقابله با تهاجم فرهنگی ارائه نماید.

12- بار اصلی پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به دوش محرومان و پابرهنگان و طبقات متوسط جامعه بوده است. لذا محرومیت‌زدایی، توانمندسازی و خودکفایی، توام با عزت و کرامت انسانی آنان مورد تاکید است.

13- کاهش اتکا به درآمدهای نفتی و خروج از اقتصاد تک محصولی، استفاده بهینه و حفظ ذخایر و منابع اساسی کشور و توازن منطقه‌ای، تعادل بین نسلی و تولید ثروت و توزیع عادلانه‌ آن و جلوگیری از شکاف فاحش طبقاتی، افزایش بهره‌وری و صادارت غیرنفتی، ایجاد غرور تولید و جلوگیری از شیفتگی مصرف و مقابله با تجمل‌گرایی و اسراف و فرهنگ مصرفی و حرکت درجهت اصلاح الگوی مصرف از مهمترین محورهایی است که رئیس‌جمهور ودولت هم باید آنها را وجهه همت خود قرار دهند.

14- با اصلاح ساختار نظام اداری و اجرایی، تصمیم‌گیری و نظارتی وکوچک کردن ساختار اقتصادی دولت و گسترش فرهنگ نظم‌پذیری و قانون‌گرایی، با ایجاد انگیزش و تقویت باورها در کارکنان و خدمتگزاران نظام اسلامی برای افزایش بهره‌وری زمینه مبارزه با فساد اقتصادی و اداری را فراهم نمود.

15- مدیریت مبتنی بر عقلانیت و خرد جمعی و بهره‌گیری از توان کارشناسی و پرهیز از خودمحوری باید از ویژگی‌های رئیس‌جمهور منتخب باشد.

حزب تمدن اسلامی ضمن احترام به همه کسانی که خود را نامزد انتخابات دهمین دوره ریاست‌جمهوری می‌نمایند و همه هواداران و حامیان آنان، از کلیه برادران و خواهران متفکر و احزاب و تشکل‌های همراه می‌خواهد تمام توان و ظرفیت خود را برای برگزاری انتخاباتی با شکوه و حداکثری بکار گرفته، برای معرفی و انتخاب فردی شایسته و اصلح تلاش نمایند».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین