اولین گردهمایی طیف سیاسی منتسب به قالیباف تحت عنوان مبنا برگزار شد، هر چند برای اولین بار بود که نام مبنا شنیده میشد، اما تصاویر ثبت شده از چهرههای حاضر در این گردهمایی نشان داد که شانا تغییر اسم داده و قرار است در این انتخابات ذیل عنوان «مبنا» فعالیت کند. نکتهای که اسماعیل کوثری نیز به آن اشاره میکند، اما میگوید از علت تغییر نام شانا به مبنا بیاطلاع است.
کوثری از دعوت زاکانی و رئیسی برای حضور در این میتینگ انتخاباتی هم روایت کرد و علت عدم حضور آنها را تنها مشغله کاری میداند نه ممنوعیتهای قانونی.
در ادامه گفتگو با اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران را میخوانید:
آقای کوثری! شما از جمله افرادی بودید که در گردهمایی انتخاباتی مبنا حضور داشتید، ارزیابی شما از این گردهمایی و اثر آن بر وحدت و نزدیکی طیفهای اصولگرا بهم و همچنین افزایش مشارکت را چطور میبینید؟
بعد از به پایان رسیدن مرحله اول و دوم ثبتنام در انتخابات سال جاری، با توجه به نزدیک شدن انتخابات افرادی که به دنبال فعالیت انتخاباتی هستند گردهمایی مبنا را به سرانجام رساندند، البته این اولین اقدام مبنا یا همان ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی بود که از سراسر کشور در آن حضور پیدا کردند. امیدوارم این قبیل اقدامات منجر به تشویق مردم برای حضور در انتخابات شود و در نهایت شاهد حضور گسترده مردم باشیم.
در تصاویر منتشر شده از گردهمایی مبنا، حضور چهرههای شانا محسوس بود، آیا باید مبنا را ادامه شانا بدانیم؟
بله، مبنا ادامه همان شانا است، در حقیقت تنها نام شانا تغییر کرده است، البته قرار بود رئیس جمهور هم در این جمع حاضر شود که طبق گفته حداد عادل، رئیسی به دلیل مشغله کاری نتوانست در گردهمایی مبنا حضور پیدا کند و یا زاکانی هم به این گردهمایی دعوت شده بود، اما او هم به دلیل کار فرصت حضور پیدا نکرد و به جای او سروری در گردهمایی مبنا حاضر شد.
در هر صورت عزیزان باید همدل شوند و کاری انجام دهند که کردم با آگاهی و امیدواری بیشتر پای صندوقهای حضور پیدا کنند و هر فردی که اصلحتر است، را انتخاب کنند.
چرا شانا با همان نام سابق فعالیت خود را ادامه نداد و با نام جدید وارد کارزار انتخابات مجلس دوازدهم شد؟
بنده از جزییات تغییر نام شانا به مبنا اطلاعی ندارم، اما میدانم اعضای مبنا همان اعضای شانا هستند و تفاوت آنچنانی صورت نگرفته است.
برنامه انتخاباتی مبنا بر چه اساس است و چه اهدافی را دنبال میکند؟
در حال حاضر مبنا در کل استانها و به عبارتی سراسر کشور فعالیت خود را شروع کرده است.
هیچکدام از اعضای شورای وحدت در گردهمایی مبنا حضور نداشتند، آیا وحدتی میان دو گروه صورت خواهد گرفت؟
آقای تقوی از اعضای شورای وحدت در گردهمایی مبنا حضور داشت. البته اختلاف سلیقههای جزئی وجود دارد، اما در مورد اصل موضوع اختلاف نیست، حتی امکان دارد که گفته شود چرا اعضای پایداری در این گردهمایی حضور نداشتند؟ پاسخ این است که این حضور نداشتن به معنای اختلاف نیست.
بنده معتقد هستم وقتی در اصل مشکلی نیست نباید در فرع هم مشکلی باشد لذا به مرور تفاهم میان گروهها حاصل میشود و به نتیجه وحدت آفرین دست پیدا میکنند.