محمدطیب صحرایی، امروز (۲۰ آبان) در نشست با معتمدان و بزرگان شهرستان جوانرود، با بیان اینکه شهرستان جوانرود می تواند فردایی بهتر از امروز داشته باشد، اظهار داشت: وجود بازارچه مرزی جوانرود و تردد زیاد مسافران به این شهرستان نشان می دهد که جوانرود می تواند قطب گردشگری تجاری در استان باشد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید نقاط قوت و ظرفیتهای این شهرستان را شناسایی و تقویت کنیم، گفت: درصورتی که مردم و مسئولین در کنار هم حرکت کنند، قطعاً شاهد تحول در این شهرستان و رفع بسیاری از مشکلات خواهیم بود.
وی تصریح کرد: البته باید زیرساخت های این شهرستان برای جذب گردشگران تقویت شود که در این رابطه باید از ظرفیت سرمایه گذاران بومی استفاده کرد و بوستانها، مراکز تفریحی و بازارچه های جدید احداث شود که ما نیز از آنها پشتیبانی خواهیم کرد.
استاندار کرمانشاه در ادامه به موضوع کوله بری در شهرستان هم اشاره کرد و افزود: در این رابطه در مجلس قوانینی وضع شده اما با این حال جهت تسهیل هر چه بیشتر پیگیر مجاز شدن چند معبر برای کوله بری هستیم لذا در حال مذاکره با طرق عراقی هستیم تا بتوانیم این طرح را اجرایی کنیم و امیدواریم بزودی این توافق نهایی شود تا این ظرفیت در اختیار مردم بومی قرار گیرد و با آرامش و امنیت در زمینه تجاری رفت و آمد کنند.
وی در ادامه در پاسخ به درخواست معتمدان و بزرگان جوانرود مبنی بر استفاده از نیروهای بومی این شهرستان در مناصب مختلف استانی، گفت: بکارگیری فرمانداری جوان و فعال با نگاهی کارشناسی از خود منطقه اورامانات حاکی از آن است که از نیروهای بومی منطقه استفاده می کنیم.
صحرایی تاکید کرد: می توانستیم از مناطق دیگر استان، فرمانداری را برای این شهرستان انتخاب کنیم، اما از بین پیشنهادهای مختلف یک فرماندار بومی را انتخاب کردیم.
استاندار کرمانشاه همچنین از تلاش برای رفع مشکلات این شهرستان هم یاد کرد و افزود: در بحث وجود بافت فرسوده، جوانرود وضعیت بهتری نسبت به دیگر مناطق دارد، اما در مجموع موضوع بازسازی بافت های فرسوده در استان چندان رضایت بخش نبوده است.
صحرایی خاطرنشان کرد: طی روزهای آینده نشستی را با وزیر راه و شهرسازی خواهم داشت که یکی از مسائلی که در این نشست پیگیری میکنم موضوع بافت فرسوده استان است و امیدوارم بتوانیم با در نظر گرفتن مشوقهایی به بازسازی این مناطق شتاب ببخشیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه به نزدیک شدن به سالگرد زلزله سال ۱۳۹۶ اشاره کرد و افزود: هرچند طی سالهای گذشته جشن پایان بازسازی زلزله در استان گرفته شده، اما متاسفانه هنوز بسیاری از زیرساخت ها بصورت کامل بازسازی نشده و وارث مشکلات زیادی شده ایم که باید آنها را مرتفع کنیم.
در ادامه این دیدار معتمدین، روحانیون و فرهنگیان شهرستان جوانرود به بیان مشکلات موجود در شهرستان و ارایه راهکارهای لازم پرداختند.