آفتابنیوز : آفتاب: چهار تن از شخصیتهای سیاسی ملی مذهبی که در نشست روز چهارشنبه مهندس میرحسین موسوی با نمایندگان احزاب حضور یافته بودند، همزمان با شروع سخنرانی موسوی، با هم سالن سخنرانی را ترک کردند.
به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، محمد بستهنگار، غلامعباس توسلی، عزتالله سحابی و یکی دیگر از شخصیتهای ملی، مذهبی کشور، که به دعوت ستاد انتخاباتی مهندس موسوی در جلسه روز چهارشنبه موسوی با نمایندگان احزاب در سالن اجتماعات وزارت کار حاضر شده بودند، با شروع سخنرانی وی، سالن سخنرانی را ترک کرده و بازنگشتند.
گفتنی است، مهندس میرحسین موسوی، روز سهشنبه در گفتگو با رسانههای استان گلستان در پاسخ به سؤالی درباره دیدگاهش در مورد نهضت آزادی گفت: «نسبت به ولایت فقیه، خود آنان باید بگویند که قبول دارند یا نه؛ ولی به هر حال اعتقادات آنان در این رابطه با ما همسو نیست. من میگویم اختلاف سلیقه داریم، اگر این واژه نرم است شما آن را کمی غلیظتر کنید. از اول انقلاب راه من با نهضت آزادی جدا بوده است ولی با توجه به شناختی که از افراد نهضت آزادی، یعنی آنهایی که میشناختم نظیر مرحوم مهندس بازرگان و دیگران و برخی از کادر فعلی دارم، هیچگاه نمیتوانم به خودم بباورانم که اینها غیر مومن و غیرمسلمان هستند، نماز نمیخوانند و خیرات و نیکی نمیکنند».
وی افزود: «بنده با اینها (نهضت آزادی) از نظر سیاسی مخالف بودهام. پیش از انقلاب همه نیروها با هم کار میکردند ولی بعد از انقلاب صفها جدا شد و یکی از مسایلی که این صفها را جدا کرد نوع برخورد با ولایت فقیه بود. من مدافع ولایت فقیه در روزنامه جمهوری اسلامی بودم و آنها برعکس این مساله را مینوشتند. به دنبال انحلال مجلس خبرگان آن موقع بودند، با این حال هیچگاه نتوانستم آنها را در چیزی که متهم نیستند متهم کنم. اگر این بد است شما میتوانید من را محکوم کنید ولی اگر خوب است باید بگویید این درست است. اختلافات سیاسی را تا اندازهای بسط ندهیم که افراد را در جامعه از همه چیز ساقط کنیم چرا که این به نفع کشور نیست».
موسوی به برخی ادعاهای مطرح شده درباره دیدار وی با اعضای جبهه ملی اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر میبینم ـ انگار که مساله خاصی باشد ـ میگویند فلانی با اینها ملاقات کرده یا نکرده است. من اگر با کسی ملاقات کنم شجاعت این را دارم که مساله را علنی کنم و به هیچوجه محرمانه نمیگذارم و این جزو خصلتهای من است. کسانی که این جوسازی را صورت میدهند فردا مطالب دیگری خواهند گفت. امروز از طریق یکی از سایتها برای من SMS آمد مبنی بر این که من با جبهه ملی ملاقات کردهام؛ این یک پروژه است. من نمیدانم که خود نهضت آزادی از این مساله اطلاع دارد و من آنها را متهم نمیکنم؛ ولی کسانی که این حرفها را میزنند به دنبال اجرای یک پروژه در کشور هستند و میخواهند با توجه به نظر امام (ره) درباره جبهه ملی یک شک و شبهه را در جامعه ایجاد کنند. اگر زمانی قرار باشد و بخواهم با جبهه ملی ملاقات کنم این کار را در جلوی چشم مردم خواهم کرد و برایشان توضیح خواهم داد».
[+]
اتفاقا به نظر من خوب کاری کردن که بلند شدن رفتن. شما همین الان برین توی سایتایی مثل جمهوریت ببینین یه گزارش تصویری گذاشتن که یه جور وانمود کنن مثلا سحابی هم از عاشقان موسویه.
البته منم احتمالا به موسوی یا کروبی رای میدم.
ولی با توجه به اون چند تا جمله ی اولم گزارشتونو غیر اخلاقی یا غیر منصفانه میبینم. aftabnews چند وقته واقعا بهتر شدین. باز خوبه حداقل شما گفتین که سحابی و ....بلند شدن رفتن. بقیه خبرگزاریا البته تا الان که هنوز این خبر رو منتشر نکردن. امیدوارم روز به روز پیشرفت(اخلاقی به خصوص) کنین. والسلام.
البته شایدم من اشتباو میکنم.
شاه در آخرهای عمرش می گفت هر کس حزب رستاخیز را قبول ندارد پاسپورت بگیرد و برود آیا شما نیز از نهضت می خواهید که چون [...] را قبول ندارند از ایران بروند؟
از شما می پرسم معنی فارسی [...]را بفرمایید تا ما موضع خود را بگوییم.
آقای موسوی براساس نظرسنجی های دولتی و موثق 11درصد زنان روسپی با اجازه شوهرانشان به این شغل تن داده اند آیا مشکل شما قبول [...] است و یا مشکل اقتصادی و روسپی گری زنان شوهردار؟
بازهم نظرسنجی دیگر نشان می دهد که اکثر جوانان نه تنها نماز نمی خوانند و روزه نمی گیرند بلکه دین و مذهب را قبول ندارند آن گاه شما دنبال فرع قضیه هستید؟
همه باید اخلاق را از ارسطو زمینی یادبگیریم . همانطوریکه می دانید کشورها براساس قوانین زمینی اداره می شوند و دولتمردان نیز از سوی مردم انتخاب می شوند و باید در برابر مردم پاسخگو باشند و نه اینکه از سوی مردم انتخاب شوند و حقوق مردم را بگیرند و بعد به خدا پاسخگو باشند و کاری به مردم قوطه ور در فساد و اضطراب نداشته باشند.
درود بر نهضت آزادی و تمامی کسانی که با هر عقیده ای ایران رو دوست دارند.
درود بر مهندس موسوی-
رٱیم حلالت
در ابتدای انقلاب همه ملت داغ و پر از شور و هیجان و در عین حال پر از اخلاص بودن. خوب در اون فضای داغ، تندروی هایی انجام شد که البته طبیعی هم بود. نباید از انصاف گذشت که اکثر اون تندروی ها کاملا خالصانه، با نیت پاک و بدون هیچ قصد و قرضی بود. در اون زمان افراد باهوش و با درایت و خالص انقلاب دو دسته شدند:
دسته اول کسانی بودند که صادقانه و خالصانه کنار کشیدند و اعلام کردند که رسما با تند روی ها مخالفند مانند اعضای محترم نهضت آزادی و به خصوص مرحوم مهندس بازرگان. این عزیزان با این کار دامن خودشون رو از خیلی از تند رویهایی و اشتباهاتی که در اون زمان انجام شد پاک نگه داشتند.
عده ای عقیده دارند که این گروه بسیار محترم و خالصند چرا که وقتی دیدن که کارها بر خلاف درایت، عقلانیت و سیاست است صادقانه و محکم بدون اینکه عاشق قدرت باشند، اونو تحویل دادند. در مقابل عده ای دیگرم هستند که عقیده دارند این افراد کاملا اشتباه کرده و حتی آنهایی که منصف نیستند میگن این افراد خیانت کردند چرا که با رفتن خودشون راه رو به طور کامل برای تند روی هایی که نتایج بسیار بدی برای ایران و انقلاب داشت، کاملا هموار کردند!
دسته دوم کسانی بودند که آنها هم بسیار فهمیده، با زکاوت و خالص و فداکار بودند اینها راه دیگر رو انتخاب کردند. منظورم اینه که حاضر شدند دامنشون به خیلی از تهمتها و بهتان ها آلوده بشه اما بمونن تا شاید بتونن هر چند اندک، اما کمی جلوی تند روی ها رو بگیرن. نمونه این افراد باهوش و با درایت و خالص شهیدبهشتی، آیت ا... هاشمی رفسنجانی و آیت ا... خامنه ای بودند. این که موفق بودند یا نه رو کاری ندارم! اما این افراد به خاطر ایران و انقلاب تهمتها و بهتانهای ناجوانمردانه ای رو به جون خریدن که شاید بشه گفت آخریش 4 سال پیش در انتخابات ریاست جمهوری اتفاق افتاد و ملت عزیزمون به جای اینکه به 30 سال تجربه رای بدن به یک سری وعده ای که از انصاف نگزریم خالصانه اما پوچ و نشدنی رای دادند!
هر دو این گروه ها و حتی گروه های دیگر رو باید ستایش کرد چراکه هر دوشون بر خلاف میل باطنی و بخاطر ایران و اسلام و انقلاب راهی رو انتخاب کردن که فکر می کردن درست هستش هر چند که می دونستند برای اونها گران خواهد بود.
باید پذیرفت جامعه ما هنوز به طور شایسته توان درک اخلاص، درایت و صداقت بسیاری از پتانسیل های خودش رو مانند افراد محترم نهضت آزادی نداره اما باید آرام آرام با فرهنگ سازی، با کتاب خوانی زمینه را برای استفاده از تمام پتانسیلهای ایران و انقلاب فراهم کنیم. فرمایش مرحوم مهندس بازرگان در این زمینه خیلی زیبا ست که گفتند :
"کسانی که همه چیزهای خوب رو می خوان و همه چیزهای خوب رو زود می خوان این افراد دیکتاتور اند!"
اگر ما در بدست آوردن چیزهای خوب عجله داریم ناخودآگاه داریم تبلیغ دیکتاتوری رو می کنیم و هیچ اشتباهی از این بزرگتر و مهلک تر نیست.
من اصلا تو حد و اندازه ای نیستم که بخوام به بزرگوارانی مانند افراد محترم نهضت آزادی و بقیه علما و بزرگان نصیحتی کنم، اما با توجه به منطق و سخن خود مرحوم مهندس بازرگان فکر می کنم درست ترین کار شرکت پرشور در انتخابات و رای دادن به مهندس موسوی هستش. که اگر چه قطعا بهترین و کاملترین فرد نیستند اما در مسیر حرکت تدریجی ،شاید آهسته اما پیوسته، در راه پیشرفت و تعالی کشور عزیزمون بهترین گزینه هستند.
باید یادبگیریم که با اختلاف سلیقه، اما کنار هم و به هدف پیشرفت و تعالی کشور عزیزمون باهم باشیم. این چیزی هستش که تو انقلاب کردن یاد نگرفتیم اما الان اگه کشورمون رو دوست داریم باید با تمرین کردن اونو یاد بگیریم.
درود بر مهندس موسوی و تمام کسانی که با هر عقیده ای به این سرزمین و خاک عزیر عشق می ورزند.
والسلام من التبع الهدی.
بیایید تکلیفمان را با خودمان و وجدانمان روشن سازیم. غلامرضا جوان