کد خبر: ۸۷۷۴۶
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۵

دیدگاههای انتخاباتی یک کاندیدای زن در جمع پرستاران

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: یک نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی که آمادگی خود را برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری دهم اعلام کرده‌است یکی از برنامه‌های مهم خود را یکپارچه کردن همه امور بهداشت درمان، بیمه و رفاه اجتماعی دانست.

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، رفعت بیات نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی که به مناسبت روز پرستار در میان جمعی از پرستاران سخنرانی داشت ضمن تأکید مجدد بر کاندیداتوری خود برای ریاست جمهوری دولت دهم گفت: «مهمترین مشکل کشورمان ریشه کن نشدن عوامل فقر، تبعیض و محرومیت به دلیل فساد اقتصادی است».
 
وی افزود: «این مشکل باعث شده‌است که باعث شده سه منبع مهم یعنی منابع نیروی انسانی و منابع طبیعی و منابع مالی کشور به دلیل برنامه‌ریزی‌های «جزیره‌ای» و «مدیریت‌های باندی» هرز برود و مردم نتوانند از بهره‌وری این منابع در زندگی روزمره خود سودی ببیند، رونق اقتصادی در کشور مشهود نباشد و هیچکس فردای خودش را پیش‌بینی نکند». 

بیات ادامه داد: «اگر سازوکارهای نظارتی اعم از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و نهایتاً مجلس در طول دوره‌های مختلف به‌درستی اعمال می‌شد یقیناً ریشه‌های فساد اقتصادی از بین می‌رفت».
 
این نماینده مجلس هفتم تصریح کرد: «این امر مهمی است که مقام معظم رهبری بارها و بارها به آن تأکید کرده اند. ایشان در اولین دیدار نمایندگان دوره هفتم مجلس شورای اسلامی به این موضوع اشاره فرمودند و گفتند که "دقت کنید چرا با وجود این همه مراکز و عوامل نظارتی مثل سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و مجلس هنوز فساد اقتصادی در جامعه نمود دارد، اما بدانید که با دستمال آلوده نمی توان شیشه های کثیف را پاک کرد". ولی متأسفانه هیچکدام از قوای سه گانه به این موضوع به صورت ریشه ای و سرنوشت‌ساز نپرداختند».
 
رفعت بیات اظهار داشت: «این که گفتم مدیریت‌های «جزیره‌ای» و «باندی» موضوعی است که باید با یک عزم ملی از بین برود و در این مسیر نقش رئیس جمهور آینده و دولت دهم بسیار پراهمیت خواهد بود که بتواند به مجلسی فکر کند که در رأس امور قرار بگیرد. به نظر من اقتدار یک دولت در همین است که قوه مقننه‌ای مقتدر را در کنار خود تحمل کند». 

وی در ادامه گفت: «تا زمانی که مجلس در رأس امور قرار نگرفته و در جایگاه نظارتی خود قانونگذاری نمی‌کند تعامل پنهان اقتصادی و سیاسی منتهی می‌شود به یک بحران جدّی و نهایتاً این مردم هستند که در فشارهای اقتصادی و تورّم ناشی از این بحران از بین می‌روند».

نماینده سابق مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «تبعاً این بحران در وضعیت درمان و پزشکی کشور نیز تأثیر گذاشته و عدم وجود یکپارچگی در بهداشت و درمان، نظام خدمات بیمه‌ای و حمایتی را به‌وجود آورده است و باعث شده که هزینه‌های درمانی مردم افزایش پیدا کند. لذا مراکز دولتی و غیردولتی برای تأمین سود خود هزینه‌ها را پائین می‌آورند که متقابلاً به قشر پرستار نیز فشار می‌آید، شیفت‌های کاری شما زیاد و تعداد جذب پائین می‌آید به همین دلیل در ارائه خدمات و حقوق متناسب با جایگاه شما که توأماً از توان فیزیکی و عاطفی و روانی خود مایه می‌گذارید قصور می‌شود». 

بیات اضافه کرد: «یکی از برنامه‌های مهم من یکپارچه کردن همه امور بهداشت درمان، بیمه و رفاه اجتماعی است. با اینکه در پایان اجرای قانون برنامه چهارم هستیم متأسفانه هنوز برنامه ماده 90 این قانون محقق نشده است زیرا پیش بینی شده بود که سهم مردم از هزینه‌های سلامت به 30% برسد ولی در حال حاضر حدوداً 60% است همین طور قرار بوده که شاخص مشارکت عادلانه مالی مردم در پایان برنامه به 90% ارتقاء یابد که به این شاخص نیز نرسیدیم». 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین