آفتابنیوز :
آفتاب: مهندس موسوی در جمع پرشور مردم قرچک اظهار کرد: «مشکلات امروز کشور ما ناشی از یک نوع برگشت به عقب است».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، میرحسین موسوی نخست وزیر کشورمان در دوران دفاع مقدس عصر جمعه در جمع اقشار مختلف مردم شهرستان قرچک در مسجد صاحبالزمان(عج) به تنوع قومیتی این منطقه اشاره کرد و گفت: «قرچک یک ایرانشهر به معنای واقعی کلمه است که مردم در آن در کنار یکدیگر با صفا و صمیمیت زندگی میکنند و این جای تقدیر دارد. اساسا به همین جهت قرچک مشهور به ایران کوچک است».
او در ابتدای سخنرانی خود به کوچک بودن فضای مسجد اشاره کرد و خطاب به مردم عنوان کرد: «من میخواهم به یک خاطره اشاره کنم؛ 18 سال پیش به مکه و مدینه مشرف شدم آنجا در کنار خندق قدیمی، پنج شش مسجد وجود دارد که مسجد بسیار کوچکی در بین آنها است به نام مسجد فاطمه زهراء(س) که علیرغم کوچکی به وسعت کل جهان است. مسجد کوچک است ولی دلهای شما بزرگ است و مهم دل انسانهاست. تنها جایی که منزل خداست همین دلهای مومنان است و من وقتی این فضای صمیمی را نگاه میکنم کاملا برایم روشن میشود که چطور این مردم این همه شهید دادند».
موسوی از برخی شهدای این شهرستان نظیر شهید ستاری یاد کرد و افزود: «من شهید ستاری را از نزدیک میشناختم و آن زمان که در دولت بودم ایشان در نیروی هوایی ارتش بود و بیشترین تاثیر را در راهاندازی ناوگان هوایی کشور داشت. نقشی که ایشان در دوران دفاع مقدس ایفا کرد کاملا کمنظیر بود. او یک فرد شجاع، متخصص، مومن و برجسته بود و این که میبینیم نام او جاویدان است به دلیل خلوص و خدمات گسترده اوست».
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که «وقتی به جنوب شهر یا مناطقی نظیر اینجا میآیم بیشتر از همه اوقات به یاد فداکاریهای این مردم میافتم» تصریح کرد: «در زمان جنگ نیز این مردم کمکهای بسیاری میکردند و در هر ندایی که امام(ره) در این جامعه سر میداد سریعترین و قویترین افراد از همین اقشار مستضعف بودند؛ بنابراین خدمت به این قشرها باید جزو افتخارات دولت باشد چرا که همینها بودند که انقلاب کردند و خدمات زیادی را به کشور عرضه نمودند».
او با تاکید بر این که باید قدر مردم را بدانیم، متذکر شد که با اقتصاد صدقهای نمیتوانیم عزت این مردم را تامین کنیم؛ اینها جامعهای هستند که سرمایههای زیادی را برای کشور تامین کردند و نباید به بهانه عدالت به مردم توهین کنیم. باید ثروت را به طور عادلانه در بین مردم تقسیم کنیم.
مهندس موسوی همچنین با تاکید بر این که جامعه اسلامی و مردم آن باید امنیت داشته باشند، اظهار کرد: «ترس فقط در مقابل بلایای طبیعی نظیر زلزله و سیل نیست بلکه در مقابل امنیت شغلی و آینده نیز هست. امنیت باید در رابطه با اقتصادی باشد که بتواند قشرها را در مقابل آینده بیمه کند و این وظیفه دولتهاست».
نخستوزیر کشورمان در دوران جنگ تحمیلی، بر اهمیت تولید در کشور و برنامهریزی صحیح تاکید کرد و گفت: «نباید از برنامهریزی بترسیم. باید بر اساس برنامهریزی به مردم وعده بدهیم و با صداقت با مردم صحبت کنیم. باید پولهای مردم را برای اجرای برنامههای بلندمدت به کار بگیریم و برای مقاصد سیاسی کوتاه مدت هدر ندهیم».
موسوی سخنان خود را در بخش دیگر این دیدار به زبان ترکی بیان کرد و خطاب به مردم حاضر در مسجد گفت: «همه شما در انقلاب سهیم بودهاید، خون دادید و برای ارتقای این کشور زحمت کشیدید. هر زمان که مشکلی در کشور پیش آمده شما در حل آن مشارکت داشتهاید و طبیعی است که دولتها موظف باشند به شما خدمت کنند. شما پشتیبان مملکت بودید و روحیه ویژه شما در انتخابات بسیار موثر خواهد بود. انشاءالله با همت شما خانمها و آقایان و مراقبتهای شما امکانات را در کشور گسترش خواهیم داد».
گفتنی است، در حین سخنان مهندس موسوی ناگهان برق مسجد قطع شد که میرحسین اظهارات خود را با صدای بلند به وسیله یک بلندگوی دستی ادامه داد.