بازار سکه در معاملات نقدی هفته قبل تحت تاثیر نوسانات قیمت اونس طلا شاهد فراز و فرود قیمت سکه امامی بود. آنطور که شواهد نشان میدهد فلز گرانبهای داخلی با رشد قیمت طلا تا سطح ۲۹ میلیون و و ۸۰۰ هزار تومان بالا رفت، اما با عقبنشینی طلا تا سطح ۲۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد و در روز پنجشنبه هفته قبل با ۲۹ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان به فروش رسید. در معاملات پشتخطی جمعه هم قیمت سکه استراحت کرد و نسبت به عصر پنجشنبه نوسان خاصی ثبت نکرد.
با این حال قیمت طلای جهانی روزگذشته از کانال ۲ هزار دلار سقوط کرد و بر روی پلههای اخر کانال ۱۹۰۰ دلار قرار گرفت. اتفاقی که میتواند در اولین روز هفته بر روی قیمت سکه اثر نزولی بگذارد. روزقبل گزارش اشتغال و دستمزد آمریکا منتشر شد که بر اساس گزارش نوامبر ۲۰۰ هزار شغل به اقتصاد ایالات متحده افزوده شده که بهتر ازانتظار ۱۸۰ هزارتایی مطرح بود. نرخ بیکاری به طور غیرمنتظرهای کاهش یافت همچنین افزایش دستمزدها ادامهیافت.
همین گزارش کافی بود که الاکلنگ طلا و دلار فعال شود. شاخص دلار با گزارشهای بهتر از انتظار بازار کار آمریکا تقویت شد و طلا به عنوان دارایی رقیب دلار نزولی شد. طلای جهانی با انتظاراتی که از رکود داشت منتظر تعدیل زودتر سیاستهای انقباضی فدرال رزرو بود که با این خبر سورپرایز شد و فرو ریخت. از سوی دیگر قیمت دلار در بازار پشتخطی جانی برای صعود نداشت و در حدود ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان نرخ گذاری شد.
در مورد سکه امامی، در حال حاضر مرز ۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پیش روی آن قرار دارد و از طرف دیگر در صورتی محدوده ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان را از دست دهد احتمال عقبنشینی تا کف کانال ۲۹ میلیون تومان وجود دارد. با این حال اگر طلا و دلار امروز از سکهبازان حمایت کنند قیمت سکه میتواند زیان روزهای گذشته را تا حدودی جبران کند.