آفتابنیوز :
آفتاب: حجتالاسلاموالمسلمین مصباحیمقدم عضو شورای مرکزی جامعهی روحانیت مبارز اظهار داشت: «اعضای جامعه روحانیت مبارز حاضر نیستند که پشت احمدینژاد را خالی کنند و پشت رقیب وی صف بکشند، و ممکن است در مرحله دیگر در مورد آقای احمدینژاد در جلسهی شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز رایگیری مجدد صورت بگیرد».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، حجتالاسلام غلامرضا مصباحیمقدم در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که گفته میشود جامعه روحانیت مبارز قصد عبور از آقای احمدینژاد را دارد، گفت: «بحث عبور بحث غلطی است، دوستان ما ممکن است انتقادات جدی نسبت به عملکرد آقای احمدینژاد داشته باشند، ولی هرگز حاضر نیستند که از ایشان عبور کنند و سیاستهای کلان ایشان مورد قبول است، ولی انتقاد به برخی از عملکردهاست و این طور نیست که سیاستهای کلان ایشان را قبول نداشته باشند».
وی گفت: «اعضای جامعه روحانیت حاضر نیستند که پشت ایشان را خالی کنند و پشت رقیب ایشان صف بکشند ولی این به معنی حمایت داغ نیز نیست».
مصباحیمقدم گفت: «ممکن است در مرحله دیگر در جلسه جامعه روحانیت مبارز در ارتباط با آقای احمدینژاد رایگیری مجددی صورت بگیرد».
وی همچنین با بیان اینکه جامعهی روحانیت در مورد آقای میرحسین رایگیری نکرده، گفت: «در رایگیری اولی که در مورد آقای احمدینژاد داشتیم دو گزینه یعنی سکوت یا حمایت مطرح بود که 10 نفر سکوت کردند و 13 نفر حمایت کردند».
عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه هنوز جامعه روحانیت تصمیم جدیدی نگرفته است، در پاسخ به این سوال که گفته میشود گروههای اصولگرا در این انتخابات به صورت مستقل تصمیم گرفتهاند و منتظر نظر جامعه روحانیت نشدهاند، گفت: «به نظرم این اتفاق تازهای نیست و این اتفاق از انتخابات مجلس ششم به بعد رخ داد. در آن انتخابات لیست جامعه روحانیت رای نیاورد و از آن به بعد گروههای اصولگرا برای خودشان فعالیت کردند، و شورای هماهنگی را تشکیل دادند؛ گرچه مشورت کردند ولی به صورت مستقل بعضا تصمیم گرفتند».
وی افزود: «البته جامعه روحانیت نیز بنا نداشته است که دیدگاه خود را به گروههای اصولگرا دیکته کند و هرگاه گروههای اصولگرا نظر مشورتی جامعه روحانیت را خواستهاند این جامعه نظر خود را داده است، بدون اینکه بخواهد کسی را مقید کند که حتما این تصمیم را بگیرد و این اتفاقی است که 10 سال است رخ داده است».
مصباحیمقدم در پاسخ به این سوال که آیا این نحوه تصمیمگیری را به نفع جریان اصولگرا میدانید یا نه؟ گفت: «این را به نفع جریان اصولگرا نمیدانم، در این مدت گاهی اتفاق افتاده که جریان اصولگرا با تشکیل شورای هماهنگی راه خود را پیش گرفته است، و نزدیک انتخابات که شده با توجه به وضعیت، به دست و پا افتاده است، پناه آوردهاند به آیتالله مهدویکنی که ایشان کمکشان کند و کمک گرفتند، البته این گلایه بوده که چرا شب انتخابات آمدهاند و مصرانه خواستهاند که بیانیهای بگیرند که مثلا فلان کاندیدا را مرجع بدانیم که البته این با حمایت قوی از یک کاندیدا متفاوت است».
وی گفت: «رویهای که مجموعه گروههای اصولگرا در پیش گرفتند که خود را مستغنی از پشتیبانی جامعه روحانیت میبینند و بعد میآیند و متوسل میشوند و کمک میخواهند، به نظرم رویه اصولگرایانهای نیست».