آفتابنیوز :
آفتاب: امام جمعه قم خواندن نماز شب را برای همه به ويژه مسئولان لازم دانست.
آيتالله عبدالله جوادی آملی در ديدار شهرداران نواحی تهران اظهار داشت: «تنها زندگی كردن هيچ كسی را به مقصد نمیرساند، همان طور كه با هم بودن ولی هماهنگ عمل نكردن نيز كسی را به مقصد نمیرساند».
وی با بيان اينكه در اسلام كار به عنوان يک عبادت مطرح است، گفت: «كسی كه با هدف برطرف كردن مشكل جامعه اسلامی كاری انجام دهد، خدمتی ارائه كند و توليدی عرضه كند، تمامی فعاليتهايش از نظر اسلام عبادت است».
امام جمعه قم ادامه داد: «بايد توجه داشت كارها صبقه الهی و دينی داشته باشد و كاری الهی است كه با كرامت، شرافت و عزت انسان همراه باشد زيرا دين اسلام كاری را مورد تشويق قرار میدهد كه با استقلال همراه باشد».
جوادی آملی با بيان اينكه اسلام برای كارگران احترام زيادی قائل است، افزود: «دينی كه برای كار اين همه حرمت قائل است، مزدوری را مكروه میداند از اين رو بايد بين كارگری و مزدوری تفاوت قائل شد».
امام جمعه قم خطاب به شهرداران مناطق و نواحی تهران گفت: «شهرداری خدماتی را ارائه میكند كه مال و جان مردم در امنيت باشد، گاهی كسی وارد كاری كه ظاهر عبادی دارد میشود، اما چون انگيزه الهی ندارد هيچ بهرهای از ثواب آن نمیبرد».
وی خدمت به نظام جمهوری اسلامی را عبادت دانسته و افزود: «شهروندان ما با مسئولان شهرداری بايد هماهنگ باشند و آنها نيز بايد بدانند فعاليتشان عبادت محسوب میشود، اگر اينگونه باشد آنگاه رعايت بهداشت در جامعه تبديل به كار فرهنگی میشود».
جوادی آملی خواندن نماز شب را برای همه به ويژه مسئولان لازم دانسته و گفت: «اين خدمت سياسی و اجتماعی بايد از يک ريشه فرهنگی و عبادی مدد گيرد، اسلام به كسانی كه در شرايط خاصی كه احتمال خطايشان است، دستور داده كه شبها نماز بخوانند».
وی افزود: «در نماز شب حداقل 40 نفر را بايد دعا كرد و اگر مسئولی اين كار را بكند، قطعاً روز به فكر خدمت به 400 نفر است».
امام جمعه قم در بخش ديگری از سخنان خود، به موضوع تزيين مساجد اشاره كرد و گفت: «تزيين مساجد امری بيهوده است و مسجد بايد ساده و بیآلايش باشد و در هيچ روايتی نيز از تزيين مسجد سخن به ميان نيامده است».
وی همچنين به رعايت حقوق شهروندان تأكيد و تصريح كرد: «هيئت امنای مساجد بايد رعايت حال همسايگان را بكنند و بلندگوهای خارج از مساجد را تنها هنگام اذان روشن كنند».