علی بهرهمند در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که چرا این اتحادیه از کمبود نیروی انسانی رنج میبرد؛ و علت آن آیا حقوق پایین انها نیست، گفت: وضعیت کمبود نیروی انسانی به مشکلی جدی در بین این صنف بدل شده و بسیاری کارگران ماهر قنادیها به کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی و کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه قطر، امارات و عمان رفته اند و برخی نیز ترجیح میدهند به جای کار در کارگاههای شیرینی با اسنپ موتوری کارکنند و یا با ماشین خود در اسنپ کارکنند.
وی با بیان این که فعالان این صنف در کشور جزو بهترینهای جهان هستند، گفت: در جشنوارهای که در ترکیه برگزار شد ایرانیها توانستند ۶ مدال طلا، ۷ نفره و ۲ برنز بگیرند و لذا میتوان با برنامه ریزی صحیح صادرات شیرینی را افزایش داد، ولی متاسفانه در میان مسئولان انگیزهای را برای استفاده از این پتانسیل نیست.
رئیس اتحادیه صنف قنادان در پاسخ به سئوال دیگر بازار مبنی بر این که آیا کافه قنادیها نیاز به مجوز دیگری ندارند؟، گفت: بسیاری از قنادیهای در محل صنف خود به سرو شیرینی و پذیرایی مبادرت میکنند و مجوز ان را نیز اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران صادر میکند.
بهرهمند در پاسخ به سئوال دیگر بازار مبنی بر این که چرا کیفیت شیرینیها و به ویژه کیکها کم شده، گفت: کیفیت تولیدات اصناف کم نشده، ولی قطعا اگر بنا به تولید شیرینی و کیک با کیفیت باشد، قیمتها از سال گذشته بسیار بالا رفته، زیرا این صنف از هیچ کالای یارانهای برخوردار نیست و چنانچه قرار باشد قنادی با مواد اولیه با کیفیت شیرینی تولید کنند قیمتها بسیار بالا رفته به کالای لوکس بدل شده است، از همین رو تولیدات در حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کم شده است. به عنوان مثال یک کیلو مغر پسته حدود یک میلیون ۲۰۰ هزار تومان است و یا یک کیلو کره نیوزلندی ۵۰۰ هزار تومان میباشد که هزینههای جانبی صنف هم بالا رفته است.