کد خبر: ۸۸۶۹۰
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۵

مولانا: احمدی‌نژاد به تنهايی يک رسانه بين‌المللی است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مشاور رئيس‌جمهور گفت: «"بيداری طبقات مختلف مردم و بروز نهضت‌های گوناگون" و "تحول بيداری و ظهور رهبران جديد با انديشه‌های نو"، دو تحول بزرگ قرون اخير در سطح جهان بوده است». 

پرفسور سيد حميد مولانا در همايش «مردم، رسانه و انتخاب برتر» که در کرمانشاه برگزار شد، افزود: «ايران اين افتخار را دارد که در طی يک قرن، دو انقلاب را به وجود آورده، يکی انقلاب مشروطه و دوم انقلاب اسلامی که انقلاب اول را از ما ربودند، اما انقلاب دوم را توانسته‌ايم که حفظ کنيم».

وی ادامه داد: «همه انديشمندان جهان معتقدند انقلاب اسلامی ايران با ساير انقلاب‌های جهان تفاوت داشته و آن تفاوت اين است که انقلاب اسلامی ايران تنها متعلق به يک طبقه خاص از جامعه نبوده، بلکه مربوط به تمام سطوح و طبقات جامعه بوده است و اين انقلاب بزرگ‌ترين حادثه‌ای بود که در قرن بيستم رخ داد».

مولانا خاطرنشان کرد: «با بروز اين تحولات طی قرون اخير در عرصه جهانی، دستور کار، فعاليت‌ها و گفتمان‌های جهان نيز تغيير کرد؛ به گونه‌ای که از مباحث قدرتی به مباحثی همچون فرد، خانواده، زن، عدالت، حقوق بشر و محيط زيست رسيد».

وی با اشاره به رئيس‌جمهور ايران گفت: «دکتر احمدی‌نژاد طی اين سال‌ها درباره مسائلی حرف زد که تا پيش از آن هيچ کس در مورد آنها صحبت نکرده بود؛ به گونه‌ای که می‌توان گفت پس از فروپاشی شوروی، سکوتی سراسر دنيا را فرا گرفت که تنها کسی که توانست اين سکوت را بشکند، دکتر احمدی‌نژاد بود».

مشاور رئيس‌جمهور گفت: «انقلاب اسلامی ايران مردم را به امت تبديل کرد؛ يعنی پا را فراسوی کلمه ملت گذاشت؛ زيرا کلمه امت يک جهان‌شمولی اسلامی را به دنبال دارد».

مولانا افزود: «گفتمان غالب جوامع غربی روی کلمه قدرت متمرکز است، اما گفتمان ايران و انقلاب اسلامی بر روی عدالت‌خواهی و توحيدگرايی متمرکز است، امروز ما شورای امنيت را داريم اما شورای عدالت نداريم؛ چرا که موضوع امنيت بسيار مهم است اما عدالت اهميتی ندارد».

وی ادامه داد: «کار بزرگی که انقلاب اسلامی انجام داده اين بوده که موضوع عدالت را مطرح کرده. انقلاب ايران موضوعی را در جهان پيش آورده که بعد از انقلاب فرانسه هيچ انقلابی آن را مطرح نکرده و آن موضوع دين و توحيدگرايی است».

مولانا تصريح کرد: «اگر بخواهيم کارهايی را که طی دهه‌های اخير در جهان شده و رهبر آن نيز انقلاب اسلامی ايران بوده بيان کنيم، بايد بگويم که عدالت‌خواهی، توحيدگرايی، تقابل با نظام سلطه، عبور از سياست منفعلانه، تغيير جهت ديپلماسی به سمت روابط اجتماعی ملت‌ها به جای دولت‌ها، توليد انرژی هسته‌ای برای ايجاد اقتدار ملی و ايجاد شعار و آرمان‌های انقلابی از جمله تحولاتی است که در جهان امروز به وجود آمده که هر ايرانی به عنوان سردمدار آن بايد به آنها افتخار کند».

مشاور رئيس‌جمهور در ادامه با اشاره به مشکلات امروز آمريکا گفت: «امروز شرايط افغانستان و پاکستان به قدری بحرانی شده که اگر آمريکا و غرب اساسا به فکر آن نباشند، يقينا ويتنام دومی به وجود خواهد آمد».

پروفسور مولانا با اشاره به شرايط رسانه‌ها در جهان، تصريح کرد: «رسانه‌های دنيا طی ساليان اخير دچار تحولات مهمی شده‌اند که در مجموع آنها را می‌توان در سه دسته رسانه‌های برخوردنگر و بحران‌گرا، رسانه‌های کالايی و سوداگرا و رسانه‌های مبارز و سازنده تقسيم‌بندی کرد».

وی ادامه داد: «رسانه‌ها کارکردهای مختلفی دارند، آنها برای ما تعيين مي‌کنند درباره چه مواردی فکر کنيم، آنها در مواقعی مسائل حاشيه‌ای را بزرگ و در مواقعی مسائل حياتی را غيرضروری نشان می‌دهند و با اين کار خود افکار خوانندگان را به آن سمتی که می‌خواهند معطوف می‌کنند».

مولانا خاطرنشان کرد: «رسانه‌ها همان‌گونه که می‌توانند اطلاع‌رسانی صحيح داشته باشند قادرند عکس واقعيت‌ها را نيز نشان دهند، رسانه‌ها بدعت می‌گذارند و فرهنگ سياسی، اجتماعی و اقتصادی در بين مردم ايجاد می‌کنند».

وی تاکيد کرد: «بنابراين رسانه‌ها و کلا اطلاعات هيچ وقت بی‌طرف نيستند».

مولانا با اشاره به حضور رئيس‌جمهور ايران در کنفرانس ژنو گفت: «احمدی‌نژاد امروز به عنوان يک رئيس‌جمهور خودش به تنهايی يک رسانه بين‌المللی است».

وی ادامه داد: «گفت‌وگوی تمدن‌ها صورت نمی‌گيرد مگر اين‌که ما دارای تمدن گفت‌وگو باشيم و حضور احمدی‌نژاد در کنفرانس ژنو برای اين بود که بگوييم بياييد تمدن گفت‌وگو داشته باشيم».

مشاور رئيس‌جمهور در ادامه به مبحث انتخابات اشاره کرد و گفت: «من به عنوان کسی که شاهد برگزاری 13 انتخابات رياست جمهوری در آمريکا و ساير کشورها بوده‌ام اين را به جرات می‌گويم که انتخابات در ايران يکی از سالم‌ترين و مردم سالارترين انتخابات دنياست».

مولانا ادامه داد: «نتايج اکثر انتخابات در آمريکا نشان می‌دهد که همواره بين 20 تا 25 درصد جوانان آمريکايی در انتخابات شرکت مي‌کنند؛ اين در حالی است که درصد مشارکت جوانان ايرانی در انتخابات‌ها بيش از 60 و حتی 70 درصد است».

وی خاطرنشان کرد: «هر عضو اين جامعه اگر به هويت خودش علاقه‌مند است بايد در انتخابات شرکت کند و ما بايد درصد مشارکت خود را در عرصه‌های انتخابات به حداکثر برسانيم و ملت ايران بايد هميشه نمره 20 را بگيرد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
0
1
این آقا از کجا پیداش شده است. باید بررسی شود ایشان چرا این حرفها را میزند و منافعش کجاست. و گرنه چنین حرفهایی از یک پرفسور بعید است.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین