آفتابنیوز :
آفتاب: مهندس میرحسین موسوی با بیان اینکه مشکلات کشور حل نمیشود مگر به کمک مردم و با دولتی که بتواند از عقل جمعی و مشورتی بهره بگیرد، تاکید کرد: «دولتی که بخواهد تکروی کند نمیتواند مشکلات کشور را حل کند».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، آخرین نخستوزیر دوران دفاع مقدس در مسجد امام جعفر صادق (ع) شهرستان ملارد در جمع کثیر مردم این شهرستان افزود: «ما به امید دولتی هستیم که با استفاده از عقل و جرد جمعی بتواند از اقتصاد ملی به نفع عظمت کشور حمایت کند».
موسوی با اشاره به مساله تورم در کشور اظهار کرد: «هیچ دولت و سند ملی در جهان وجود ندارد، مگر آنکه مساله کنترل تورم و گرانی در اولویت آن قرار داشته باشد زیرا وجود مثلا 25 درصد تورم به معنای 25 درصد کم شدن قدرت خرید مردم و کوچک شدن سفره مردم و همچنین پایین آمدن سلامت و امنیت آنها است».
نخستوزیر دوران دفاع مقدس با اشاره به اهمیت مساله بیکاری و اشتغال در کشور افزود: «در خانوادهای که دورنمای روشنی برای اشتغال فرزندان وجود نداشته باشد، امکان هر نوع انحرافی وجود دارد که مهمترین آنها سیطره یاس و ناامیدی و ترس از آینده است. کشوری که اشتغال پایدار نداشته باشد در اقتدار بینالمللی خود مشکل پیدا خواهد کرد».
نخستوزیر دوران دفاع مقدس با تاکید بر اینکه «کشوری که نیروی جوان، کارخانههای مختلف و پول نفت فراوان دارد شایسته است که از صنعت و بازار خود حمایت کند» بیان کرد: «این به معنی عدم ارتباط با جهان نیست بلکه به معنای حمایت از تولید ملی است. عدم حمایت از تولید ملی یعنی فقر، یاس، ناامیدی نسل جوان و روی گرداندن جوانان به سمت شرق و غرب».
وی با طرح این سوال که چرا پدیده فرار مغزها در کشور ما وجود دارد و اغلب، بهترین دانشجویان ما به خارج از کشور میروند؟ گفت: «این جوانان اگر آینده روشن داشته باشند و پولهای نفت در کشور در جای خود استفاده شود نه در یک اقتصاد صدقهای، آن وقت میتوانند امیدوار باشند و ترس از آینده نداشته باشند».
موسوی در بخشی از سخنانش، یکی از وظایف همه دولتها را حمایت از تولید ملی و باز نکردن بازارهای ملی بر روی کالاهای بنجل خارجی خواند و گفت: «در کشوری که باغهای فراوان وجود دارد، ننگ است که در بازارهایش میوههای خارجی جای میوههای داخلی را بگیرد».
نخستوزیر دوران دفاع مقدس تاکید کرد: «ما بیش از همیشه نیاز داریم که شعار حمایت از تولید، دامداری، کشاورزی و اقتصاد ملی را بدهیم و از کارگران، روستاییان و تولیدگران خود حمایت کنیم زیرا در این صورت است که میتوانیم بر مشکلات خود فائق بیایم».
موسوی در ادامه با بیان اینکه به این دلیل به صحنه آمدم که مشکلاتی در کشور دیدم، گفت: «هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که بخواهد نیرومند باشد اما اقتصاد نیرومند نداشته باشد. کشورهایی که اقتصاد ضعیف دارند در تامین امنیت، سلامت و آموزش شهروندان دچار دشواریهای فراوان هستند».
وی با بیان اینکه ضعیف بودن اقتصاد ملی یعنی ضعف بینالمللی و ضعف در سیاستها و وجود مشکلات داخلی، افزود: «در اقتصاد ملی هر کشور دو مساله بسیار مهم است؛ اول نیرومندی اقتصاد و دوم عدالت. کشوری ممکن است ثروت زیادی داشته باشد ولی عدالت و توزیع درست ثروت نداشته باشد. نبود عدالت یعنی عدم امنیت و ایجاد فرهنگ توام با بداخلاقی».
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حضرت امام (ره) تاکید داشتند که انقلاب در اسرع وقت بتواند ضابطهمند شود، به اهمیت انتخابات در کشور اشاره کرد و گفت: «همه انتخابات ما در دوران جنگ به موقع انجام شده است. یکی از ابزارهای صیانت و حراست از انقلاب اسلامی و ارزشهای انقلاب همواره همین انتخابات بوده است».
وی افزود: «قانون اساسی ما حق مردم برای حاکمیت بر سرنوشت خود را به رسمیت شناخته است. همه چیز در این کشور متعلق به مردم است و همه قدرتها سرچشمه گرفته از خواست و رای مردم است».