آفتابنیوز :
آفتاب: رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «در هفتههای آینده شرایط کشور و نظرسنجیها مساله را برای ما روشنتر میکند که چه کسی شانس بیشتری دارد و ما میتوانیم در میان کسانی که درپی تشکیل دولت قویتری هستند، کنار کسی باشیم که شانس بیشتری دارد».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در حاشیه نشست تخصصی الگوی صادرات بهینه نفت و گاز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما نیز مانند حزب اعتدال و توسعه از آقای میر حسین موسوی حمایت میکنید، گفت: «احزاب مستقل هستند و شورای مرکزی آنها درباره حمایت از کاندیداها تصمیم میگیرد».
وی افزود: «باید تلاش کنیم شرایط بهتری برای کشور به وجود بیاید و دولتی که توان بیشتری از دولت کنونی دارد، بر سر کار آید».
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین درباره نامزدی محسن رضایی گفت: «نامزدی آقای رضایی ربطی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ندارد، همان طور که آقای موسوی هم در مجمع تشخیص عضویت دارند».
روحانی تنوع کاندیداها را مفید دانست و افزود: «فعلا چهار چهره مطرح وجود دارد که اگر تعداد آنها بیشتر بود، میتوانست بهتر باشد چراکه در این صورت مردم راحتتر میتوانند پای صندوقهای رای بروند؛ زیرا ما هدف مهمتری داریم که مقام معظم رهبری هم روی آن تاکید زیادی دارند و آن حضور آگاهانه مردم در انتخابات است».
وی افزود: «مشارکت مردم هرچه بیشتر باشد موجب عزت بیشتر و تقویت کشور میشود و مشروعیت نظام را بالاتر میبرد، بنابراین تعدد کاندیداها میتواند عاملی برای حضور بیشتر مردم پای صندوقهای رای باشد و از این نظر من موافق ورود افراد به عرصه انتخابات هستم.».
وی درباره اعلام نشدن حمایت جامعه روحانیت مبارز از نامزد خاص تاکنون نیز گفت: «به هر حال اگر تشکلی پس از بحثهای کارشناسی به مصوبهای نرسد، چارهای ندارد جز اینکه به طور کلی مردم را دعوت به شرکت در انتخابات کند».
روحانی خاطرنشان کرد: «جامعه روحانیت مبارز درباره کاندیداها جلسات و بحثهایی داشته و حتی اقداماتی برای رسیدن به مصوبهای در حمایت از کاندیداها انجام شده است، اما نتوانسته به مصوبهای در این خصوص برسد».
وی تصریح کرد: «در نتیجه جامعه روحانیت به ناچار مردم را به حضور در انتخابات دعوت میکند و شاید هم در آینده معیارهایی را مطرح کند».
این دولت اعتماد را از مردم گرفت آیا سلب اعتماد از مردم نیاز به توانایی است و یا ناتوانی؟
اقتصاد کشور را نابود و بیکاری را به اوج خود رساند آیا این را توانایی می گویند؟
با تمام جهان جنگید و شکست را به مردم تحمیل کرد آیا از ناتوانی نیست.
برای داشتن انرژی هسته ای برای مقابله با آمریکا به دامن کثیف تر از آمریکا یعنی چین افتاد نتیجه اش این شده که تمامی بنجول های چینی وارد بازار ایران شود و بازار تولید ایران تعطیل شود آیا علیه امنیت ملی محسوب نمی شود؟
ترو خدا بگویید که این دولت ضد ملی ترین دولت تاریخ ایران بوده و نه کم توان.