نماینده تهران در مجلس خبرگان گفت: انقلاب ما سه ویژگی داشت که در طول این چند سال مردم را در صحنه نگه داشته است. اولین آن صداقت مسئولین عالی نظام با مردم بود.
حجت الاسلام و المسلیمن محسن قمی، معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری و نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری به مناسبت دهه فجر و یوم الله ۲۲ بهمن در جمع تعدادی از فعالان فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی گفت: این که مردم بعد ۴۵ سال از انقلاب اسلامی همچنان اینگونه با شکوه در مراسمات دهه فجرو راهپیماییها شرکت میکنند نشان دهنده عمق اخلاص و تعهد مردم نسبت به انقلاب اسلامی است.
وی در ادامه، خاطرهای جالب از صداقت رهبر معظم انقلاب در سخنرانیهای خود برای مردم نقل کرد و گفت: صداقت با مردم بسیار مهم است و مسئولین باید تلاش کنند در فضای عمومی جامعه چیزی نگویند که در خلوت خلاف آن را بگویند. یک روز یکی از مقامات سیاسی خدمت مقام معظم رهبری رسیده بود. بعد از نماز رفت نزدیک آقا و آهسته نکتهای را به حضرت آقا گفت. آقا با صدای بلند فرمودند که حرفهای من همان چیزی است که در علن گفتم و من هیچ وقت یک حرفی را به مردم در علن نمیگویم که در خلوت خلاف آن را بگویم.
حجت الاسلام قمی در ادامه، بر کرامت همه آحاد ملت تأکید کرده و خاطرهای ازامام خمینی درباره اهمیت کرامت مردم نقل کرد و گفت: یک بار به امام گفتند که فرزند فلان وزیر در جبهه شهید شده است، مناسب است که شما پیام تسلیتی صادر کنید. امام فرمودند که فرزند آن کارگر یا آن کشاورزی هم که در جبهه شهید شده فرزند من است و چه امتیازی بین فرزند او و فرزند فلان وزیر هست که من پیام تسلیت جداگانه صادر کنم؟ فرزند یک کارگر از نظر امام همانقدر کرامت داشت که فرزند یک وزیر کرامات دارد.
حجت الاسلام قمی، در ادامه به خاطرهای جالب از زهد و تقوای رهبر انقلاب در جلسات خصوصی اشاره کرده و گفت: گاهی اوقات رهبر انقلاب ملاقاتهایی دارند که رسانهای نمیشود. برخی از دیدارها با علما و مراجع است. یک بار آیت الله جوادی آملی در دفتر رهبری مهمان ایشان بودند. در وقت ناهار یکی از فرزندان آقا هم سر سفره نشستند. رهبری به فرزندشان فرمودند که خانه نزدیک است، برو خانه ناهار بخور و برگرد. آقای جوادی به آقا گفتند که من از ایشان خواستم که در جلسه باشند. آقا فرمودند که شما مهمان دفتر هستید و این سفره از بیت المال است، اما ایشان مهمان دفتر نیست و نمیتواند از این غذا استفاده کند.
حجت الاسلام قمی، همچنین به بیان خاطرهای دیگر از مقام معظم رهبری درباره رعایت زهد در زندگی شخصی ایشان پرداختند: یک بار مقام معظم رهبری به مشهد سفر کرده بودند و بنابر برخی ملاحظات امنیتی با هواپیمای نظامی به تهران بازگشتند، هنگام سوار شدن به هواپیما یکی از بستگان ایشان نیز که همراه ایشان بود سوار هواپیما شد، رهبری به ایشان فرمودند که در این شهر ایستگاه قطار هست، شما بلیط تهیه کنید و با قطار به تهران بیایید. برخی از همراهان به ایشان اعتراض کردند که این هواپیما در هرصورت به تهران بازخواهد گشت و حضور این فرد از بستگان شما هزینهای تحمیل نخواهد کرد. اما استدلال آقا این بود که نباید نفس خودمان را به استفاده غیر ضروری از بیت المال برای خود و نزدیکانمان عادت دهیم.