آفتابنیوز : آفتاب: عضو فراكسیون زنان مجلس طی نامهای به علی لاریجانی از وی خواست تا برای مشخص شدن "مصادیق رجل سیاسی" در انتخابات ریاست جمهوری از شورای نگهبان استفسار كند.
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، "زهره الهیان" طی نامهای خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس نوشت: تا به حال شورای نگهبان عبارت رجل سیاسی، مذهبی در اصل 115 را تفسیر ننموده و از این باب اطلاق این عبارت به زن و مرد مستلزم تفسیر شورای محترم نگهبان میباشد و این تفسیر بر اساس درخواست یكی از روسای قوای سه گانه یا اعضاء شورای نگهبان صورت خواهد گرفت.
متن نامه وی به شرح زیر میباشد:
شهید آیت الله بهشتی در كتاب مبانی نظری قانون اساسی نوشت: البته مستحضرید كه جایگاه مقام ولایت كه زنان از آن منع شده اند متفاوت از جایگاه ریاست جمهوری بعنوان یك مقام اجرایی میباشد.
در اینجا اشاره به این نكته خالی از لطف نیست كه در قرآن كریم از حكمرانی ملكه سبا بعنوان امری مذموم یاد نشده و اتفاقا قرآن ویژگیهایی مثبت از این حاكم زن ذكر مینمایند از جمله مشورت با وزراء خود و نیز قاطعیت در مخالفت در برابر نظر معاونین خود مبنی بر حمله به ملك سلیمان و نهایتا پذیرفتن دعوت به توحید از سوی پیامبر زمانه خود و اعتراف به درگاه خداوند نسبت به ظلمی كه پیش از پذیرفتن دعوت توحیدی بر او و اهل او رفته است.
در طول 30 سال گذشته انقلاب زنان در بستره اجتماعی مناسب مبتنی بر ارزشهای پدید آمده بعد از انقلاب توانستند با مشاركت سیاسی و اجتماعی سالم و موثر توانمندیهای قابل توجهی را كسب نمایند و امروز بعد از سی سال زمینه جهت بكار گیری این استعداد و توان زنان در جهت كار آمدی نظام مهیاست.
از طرفی صرفنظر از احتمال رای آوردن زنان و یا وجود مصداق مشخصی از رجال سیاسی - مذهبی در میان جامعه زنان صرف شركت در رقابت و حضور در عرصه مهمی چون كاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری نقطه عطفی جهت جدی تر شدن زنان در ارتقاء توانمندیها و شایستگی های ارزشی خود و نیز حضور و مشاركت زنان، با احساس مسئولیت بیشتر نسبت به آینده نظام خواهد شد.
از طرفی زنان نخبه كشور با واقع بینی بیشتر و با برنامه عمل برای آینده نظام در عرصه سیاسی اجتماعی حضور خواهند یافت كه این خود موجب ثمرات جدی در روند كار آمدی جامعه زنان خواهد گردید.
باتوجه به دیدار با دبیرشورای نگهبان و درخواست اعلام نظر تبیینی و تفسیری درباره واژه رجل سیاسی از ثمرات و تاثیرات دیگر این امر تقویت مشاركت آحاد زنان جامعه پای صندوقهای رای خواهد بود و زنان مسلمان ایرانی و این جمعیت 50 درصدی كه همیشه پیشتاز بودن خود را در تعیین سرنوشت آینده نظام در روند انتخابات اثبات نموده اند این بار جدیتر و با احساس تعهد دو چندان در عرصه انتخابات قدم به صحنه سیاسی خواهند نهاد كه این مهم نیز در پشتوانه قوی مردم نظام، نتایج بسیار مثبتی را بدنبال خواهد داشت.