وی با اشاره به رایزنی شریان با برخی گروههای سیاسی جریان اصولگرا، افزود: با «شورای وحدت»، «مصاف» و «رزما» و مجموعههای دیگر گفتگو داشتیم و بسیاری از این تشکلها به ائتلاف پیوستند که درنهایت "ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی" (اُمناء) شکل گرفت.
مسئول کمیته انتخابات جبهه شریان با بیان اینکه تلاش میکنیم گروههای بیشتری از جریان اصولگرا به این مجموعه بپیوندند، تأکید کرد: با اینحال اگر این امر محقق نشد، تلاش میکنیم اشتراکات ما در معرفی لیست با این گروهها حداکثری باشد و با اشتراک حداکثری وارد انتخابات شویم.
رسایی به بررسی گزینهها در «اُمناء» اشاره کرد و گفت: بنای امناء بر این است، افرادی که بر اساس شاخصها امتیاز بیشتری بیاورند به مردم معرفی شوند.
وی با بیان اینکه برای ما مهم است گزینهای معرفی کنیم که استقلال داشته باشد و خود را پاسخگوی مردم بداند، نه جریانات قدرتمند پشت صحنه، اظهار کرد: نمایندهای که نه «وکیل الدوله» باشد، نه «خصم الدوله»، نه در برابر دولت سنگاندازی کند، نه کارش مدح و ستایش دولت باشد. چرا که وقتی نماینده استقلال داشته باشد بر اساس مصالح ملی عمل میکند، اما اگر به احزاب و گروهها و پدرخواندهها وابستگی داشته باشد، دیگر نماینده مردم نیست.
مسئول کمیته انتخابات جبهه شریان افزود: ما به دنبال این هستیم که ترکیبی از نیروهای شناخته شده که در بزنگاهها امتحان پس داده باشند را به مردم معرفی کنیم. افرادی که فقط برای پشت میز رفتن آماده نباشند، بلکه برای روی مین رفتن هم آماده باشند.
رسایی در پاسخ به سوالی درمورد نسبت شریان با لیست «شورای وحدت» با بیان اینکه مصاحبه اخیر او با یک رسانه، چند هفته قبل انجام شده بود، تأکید کرد: در همان زمان گفتگو صراحتا به شورای وحدت اعلام کردیم که در عمل باید به شاخصگرایی و نفی سهمیهباندی پایبند باشد. تأکید کردیم فردی مثل آقای باهنر با شاخصهای ما همخوانی ندارد و اگر تصور شورای وحدت این است که در ائتلاف با ما میتواند به گزینهای مثل باهنر برسد، از ابتدا اعلام کردیم که چنین امری ممکن نیست.
وی همچنین در مورد نسبت شریان با شورای ائتلاف، تصریح کرد: اساسا شریان برای زدن زیر میزشورای ائتلاف تشکیل شده و هر چند در امور متعددی اشتراک داریم، ولی، چون از نظر روش و منش انتخاباتی با شانا و تیم آقای قالیباف اختلاف داریم، دنبال ارائه لیست جدا هستیم.