آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه نزدیک به دولتِ «وطن امروز» در شماره امروز یکشنبه خود به سراغ حسن عباسی که از مدتها پیش به علت اظهارات خلاف واقع، تریبونی در اختیار نداشت رفته و طی گفتگوی مفصلی با وی سعی کرده برای انحراف افکار عمومی از نقاط ضعف دولت نهم، اقدامات انجام گرفته توسط نظام برای پیشبرد برنامههای صلحآمیز هستهای کشورمان را زیر سوال ببرد.
متن کامل این گفتوگو را از
اینجا بخوانید.
عباسی که تحلیلهای عجیب روزانه وی را در ایام حمله نیروهای آمریکایی به عراق در تلوزیون، کمتر کسی از یاد برده است و پس از آن نیز از جرگه تحلیلگران برنامههای صدا و سیما حذف شد، در این گفتگو نیز سعی کرده با ارائه اطلاعاتی نادرست، ذهن خوانندگان را از دلایل اصلی بیرغبتی مردم به تداوم ریاستجمهوری محموداحمدینژاد منحرف نموده و رویکردهای او را عامل اصلی پیشبرنده حرکت انقلاب تلقی نماید!
او در بخشی از این گفتگو که با عنوان
انتخابات دهم ریاستجمهوری با نگاه به دولتهای سازندگی و اصلاحات ؛ چرا میخواهند احمدینژاد نباشد؟ منتشر شده با زیر سوال بردن مجاهدتها و تلاش مردم بسیاری از کشورها برای استقلال از زیر یوغ بردگی استعمار انگلیس، اظهار داشتهاست: «آن چیزی که به «انقلاب هند» معروف شده است، خیلی هم ماهیت انقلاب نداشت؛ انگلیس ضعیف شد و نتوانست جلوی حرکت «مهاتما گاندی» را بگیرد و هند، مستقل شد»!
عباسی در این سخنان ماهیت گذشته ایالات متحده را «امپراتور» دانسته و با مثبت تلقی کردن ویژگیهای یک «امپراتور»، تصریح کردهاست: «زمانی که کشوری امپراتور است، ماهیت یک انسانی را دارد که جوان است، خانواده تشکیل داده، نیروی کار خوبی دارد، میتواند به دیگران کمک کند، به خانواده، همسرش، بچهها، پدر و مادرش، به همه میتواند کمک کند. امپراتور اینگونه است»!
وی بدون توجه به ماهیت همیشگی کشورهای سلطهگر در دنیا، با این اعتقاد که مردم دنیا در گذشته از طریق آمریکا تامین میشدهاند، اظهار داشتهاست: «[آمریکا]در مرحله قبلی مانند یک قلهای بود که مردم از دامنش با نزولات آسمانی (باران، برف و...) تغذیه میکردند ولی وقتی تبدیل به امپریالیست میشود که به اصطلاح به آن «جهانخوار» میگویند، مانند تبدیل شدن قله به یک گودال است یعنی از محیطهای پیرامون و اطراف خودش میمکد و همه چیز را جذب میکند. امروز ما با پدیده امپریالیزم روبهرو هستیم؛ اما
آمریکا دیگر آن توانایی را برای تامین کشورهای دیگر ندارد. دیگر آمریکا، آن آمریکای مطرح در اروپا و جهان نیست؛ دیگر آمریکای دهه 1960 نیست. در دولت جان.اف.کندی،
آمریکا طرحهایی را در کشورهای مختلف پیاده میکرد و کمکهایی به کشورها میکرد برای اینکه به دست شوروی نیفتند؛ اما امروز اینگونه نیست».
این تحلیلگر سابق برنامههای تلوزیونی ادامه دادهاست: «پیام انقلاب اسلامی؛ صلح، رحمت و مودت است. این صلح که میگویم همان صلح در مقابل جنگ نیست بلکه صلح در مقابل فساد است. پیام جمهوری اسلامی، پیام انقلاب اسلامی؛ صلح در مقابل فساد است. یک روزی بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی فرمودند، «آمریکا امالفساد است». انقلاب اسلامی پیامش صلح و اصلاح است در مقابل فساد».
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با زیرسوال بردن روند حرکت انقلاب اسلامی با آغاز رهبری حضرت آیتالله خامنهای مدعی شدهاست: «منتها ما شاهد بودیم، بعد از حضرت امام، به دلایل متعددی، آن حرف تبدیل به زبان جدید و تفکر تبیینشده نشد. حتی ما میتوانیم بگوییم، نه تنها متوقف شدیم که یک عقبگرد هم داشتیم به این معنا که ما نهتنها آن تفکر را تبیین نکردیم، نرفتیم براساس تبیین آن تفکر ساختارهای جدیدی هم بسازیم و متاسفانه در عوض آمدیم در یک مقطعی هم حتی به لحاظ فکری و پارادایمی رفتیم در دل نظام بینالملل هضم بشویم؛ در دل نظامی که خودش دچار بحران است و از صد سال پیش میگویند بحرانزده است».
او ادامه دادهاست: «حالا من نمیخواهم خیلی بحث را به فضای سیاسی ببرم اما میخواهم بگویم، از یک مقطعی (سوم تیرماه 84)، ما دیدیم دوباره همان حرف انقلاب، مطرح شد و در عرض سه- چهارسال اخیر، این حرف با جسارت در دنیا طنین انداخته».
حسن عباسی همچنین در پاسخ به سوال روزنامه بذرپاش و برای زیر سوال بردن تلاشهای موفق انجام گرفته درباره پرونه هستهای کشورمان در ادوار گذشته، در اظهارات بیاساس به نقل از یکی از روزنامهها، بدون اینکه نامی از آن روزنامه ببرد، مدعی شدهاست: «جک استراو، که هنوز وزیر خارجه انگلیس بود، گفته، رئیس سابق هیأت مذاکره کننده ایرانی[حسن روحانی] به من قول تعلیق 10 ساله را داده است...»؟!
این اظهارات خلاف واقع در شرایطی مطرح میشود که در آستانه انتخابات ریاستجمهوری دولت نهم و اطرافیان وی برای انحراف افکار عمومی از نقاط ضعف خود، هجمه رسانهای گستردهای را علیه اقدامات انجام گرفته توسط نظام برای پیشبرد برنامههای صلحآمیز هستهای کشورمان تدارک دیدهاند و محمود احمدینژاد نامزد دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری طی روزهای گذشته تقلای زیادی برای کتمان واقعیتها در عرصه سیاستخارجی کشور داشتهاست.
مسئولان اسبق پرونده هستهای کشورمان بارها تاکید کردهاند که آنچه در مسیر توسعه دستآوردهای هستهای جمهوری اسلامی ایران انجام شده، حاصل دیدگاههای کارشناسی تمامی متخصصین و صاحبنظران دلسوز داخلی و بر اساس نظر صریح مقامات عالی کشور، با هدف تداوم روند تعالی انقلاب و تحقق آرمانهای امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی اتخاذ شده و هیچ چیز مخفی و پوشیدهای در این باره وجود نداشتهاست.
عباسی همچنین به صورت تلویحی ایجاد زمینه برای مذاکره با آمریکا، را نشانه بهبود اوضاع ایران در نظام بینالمل دانسته و اظهار داشتهاست: «لحن کیسینجر را در سالهای اخیر ببینید؛ مدام در اوج درگیری حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی میگوید، باید با ایران مذاکره کرد و مدام همینطور که جلوتر میآید این لحن جدیتر میشود. ... این است که اوضاع ایران مرتب و منظم در نظام بینالملل جلو میرود و خب! طبیعتا برکات آن، هم در طول این چند سال خودش را بروز داده و هم در آینده، نتیجه این ایستادگی، بروز بیشتری خواهد داشت».
گفتنی است تقلای روزنامه نزدیک به دولت «وطن امروز» با یاری جستن از افرادی چون حسن عباسی، برای موفق جلوهدادن دولت نهم در شرایطی انجام میشود که عمده کارشناسان ادامه سیاستهای دولت فعلی را موجب آسیب جدی به بسیاری از زیرساختهای کشور، دور شدن از مسیر توسعه و فاصله گرفتن از آرمانهای انقلاب میدانند.
نگاهی به اظهارات آقای عباسی در سال 86:
حسن عباسی: دولت نهم «نمیداند چه میکند [+]
از نظر این آقا کشور هم که بعد از فوت امام دچار انحراف شده بود. پس آقای خامنهای این وسط رهبری نمیکردند که امثال حسن عباسی انحراف را پیدا کرده اند؟
عباسی میگه اوضاع داره خوب میشه! آمریکا صحبت از مذاکره میکنه!. چطور اینا مذاکره کنن خوبه. خاتمی مذاکره کنه بده؟ ملوانهای انگلیسی رو با ذلت تحویل دادن هیچی نبود؟ زیر تابلوی خلیج عربی عکس یادگاری میگیرد آقای احمدی نژاد طوری نیست! گذشتگان انقلاب را منحرف کرده بودند؟!
باید مواظب این گروه بسیار خطرناک بود اینها دنبال قبضه کردن رهبری هم هستند فقط کمی زمان میخواهند.