کد خبر: ۸۹۵۰۶
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۵۵
ضمن انتقاد به عدم اعتنا به نیروهای کارآمد بیان شد:

موسوی: با سیاست‌های من‌درآوردی کشور اداره نمی‌‌شود

حث شایسته‌سالاری داریم، نه خویشاوندسالاری
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: میرحسین موسوی گفت: «اگر در شرایط جنگ با 7 میلیارد دلار کشور را می‌شد اداره کرد، در شرایط صلح با درآمد سرانه 70 یا 80 میلیارد دلار می‌توان کشور را بهتر اداره کرد ولی متاسفانه ما به نیروهای کارآمد خود اعتنا نمی‌کنیم».

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، میرحسین موسوی در میان جمعیت پرشور مردم شهر ری در مسجد خاتم‌النبیین با بیان این که همیشه به نیروی بی‌کران ملت مومن‌مان اعتقاد داشته و دارد اظهار کرد: «اگر در زمان اول انقلاب درآمدهای کم می‌توانست کشور را اداره کند در شرایط کنونی هم اگر دولت صداقت داشته باشد و اطلاعات شفاف در اختیار مردم قرار دهد با 300 میلیارد دلار بهتر می‌توان کشور را اداره کرد. آینده‌ این کشور در تکیه بر مردم، آشتی با آنها و اعتماد و بازگشت به آنها ست».

او در سالروز حماسه آزادی خرمشهر گفت: «پیروزی در جنگ و فتح خرمشهر نشان داد که وقتی مدیریت درست، صداقت و ارزش‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند آن معجزه‌ها آفریده می‌شود و هنوز شیرینی آن پیروزی‌ها برای من تازه است».

نخست‌وزیر کشورمان در دوران دفاع مقدس با اشاره به گفته‌ مرحوم عالی‌نسب «سرنوشت ایران فقر نیست» تصریح کرد: «معنای این حرف این است که اگر فقیر هستیم این ناشی از ضعف ما است و نباید آن را به ملت خود نسبت بدهیم. با استفاده درست از امکانات کشور و به کمک همه مردم و با اعتماد به آنها می‌توانیم جامعه امید و سرسبز از توسعه و پیشرفت همراه با اعتقادات دینی خود داشته باشیم. شهرری یکی از قدیمی‌ترین مراکز تمدنی ایران است و سرگذشت شهرری یعنی سرگذشت کل ایران. در این‌جا شخصیتی همچون حضرت عبدالعظیم و افراد دیگری از خاندان عصمت و طهارت حضور داشتند. هیچ‌کس نیست که به تهران بیاید و برای زیارت به شهرری سفر نکند. شهرری شهری تاریخی و دارای آثار فرهنگی، تاریخی و مذهبی فراوان بوده و سهم مردم این شهر در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس فراموش نشدنی است».

مهندس موسوی تاکید کرد: «همه ارزش‌هایی که در جامعه داریم و با آنها احساس امنیت می‌کنیم ناشی از خون شهیدان است و شهرری در این زمینه رسالت خود را انجام داد. گاهی به عظمت کشور که نگاه می‌کنیم به پهناوری، منابع و میراث تاریخی آن می‌نگریم ولی واقعیت این است که آن‌چه عظمت یک ملت را می‌سازد فضیلت‌ها، اخلاق و ارزش‌هایی است که مردم ما حاضرند به خاطر آنها جان خود را نثار کنند. کشوری که این ارزش‌ها را نداشته باشد عقب‌مانده است. اهمیت کشور ما در جهان امروز به دلیل برخورداری از این فضیلت‌هاست. سرچشمه و جایگاه این ایثارگری‌ها و فضیلت‌ها در جنوب شهر و مناطقی مانند همین شهرری است. کشور بدون برخورداری از این ارزش‌ها حتی اگر امکانات و ثروت فراوان داشته باشد کاری از پیش نخواهد برد. در جهان پر از آشوب کنونی که ما هم در کانون یک منطقه آتشفشانی قرار داریم، آن‌چه ما را حفظ می‌کند روحیه‌ای است که در انقلاب متولد شد و در فتح خرمشهر خود را نشان داد. من مطمئنم که اگر در شرایط فعلی هرگاه خطری این کشور را تهدید کند، اولین کسانی که در مقابل آن بسیج خواهند شد باز هم همین اقشار مستضعف هستند. امنیت امروزی کشور ما ناشی از روحیه‌ای است که در طول دفاع مقدس در جامعه به وجود آمد. نباید تصور شود که این کشور را تنها نیروهای نظامی، سلاح‌ها و امکانات حفظ می‌کند».

به گفته او "در زمان بوش بحث تجاوز به ایران تبدیل به یک بحث عادی شده بود؛ یعنی قبح حمله‌ نظامی را شکسته بودند ولی دلیل این‌که نتوانستند این فکر را عملی کنند این بود که سابقه‌ دفاع مقدس و خاطره‌ فتح خرمشهر، رشادت‌های رزمندگان و ارتش دلاور ما را در ذهن داشتند و اینها هنوز سرمایه‌های کشور ماست".

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «هنوز هم اثرات فتح خرمشهر و آن روحیه‌ها در حفظ کشور ما حضور دارد. اگر این خلقیات و روحیه‌ای که به برکت انقلاب ایجاد شد وجود داشته باشد، مشکلات خود را بهتر حل خواهیم کرد. آن ارزش‌ها بود که در ابتدای انقلاب کشور را حفظ کرد، پول اندک آن زمان را پربرکت ساخت و ارتش ما را نیز حفظ کرد. ملت ما در خدا فانی شدند و حضرت امام (ره) فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد. اگر کشور در آن زمان مشکلات فراوانی داشت و با تنگناهای زیادی روبرو بودیم روحیه‌ مردم بود که می‌توانست کشور را حفظ کند».

میرحسین با بیان این‌که هیچ‌گاه در کشور ما صبر، ایستادگی و عظمت مردم به درستی محاسبه نشده است، متذکر شد: «اگر در زمان اول انقلاب درآمدهای کم می‌توانست کشور را اداره کند در شرایط کنونی هم اگر دولت صداقت داشته باشد و اطلاعات شفاف در اختیار مردم قرار دهد با 300 میلیارد دلار بهتر می‌توان کشور را اداره کرد. اگر در شرایط جنگ با 7 میلیارد دلار کشور را می‌شد اداره کرد، در شرایط صلح با درآمد سرانه 70 یا 80 میلیارد دلار می‌توان کشور را بهتر اداره کرد ولی متاسفانه ما به نیروهای کارآمد خود اعتنا نمی‌کنیم. من بارها گفته‌ام که بازسازی خرمشهر یک نشانه است و اگر بتوانیم آن را آباد کنیم یعنی می‌توانیم کل کشور را بسازیم. مدیرانی در دوران جنگ بودند که با رشادت‌های فراوان توانستند کارها را پیش ببرند. آنها شبانه‌روز کار می‌کردند و چرتکه نمی‌انداختند که 8 ساعت کاری آنها تمام شده و حتی دو سه ساعت قبل از این‌که ساعت کاری‌شان تمام شود کار را رها کنند. در چنان فضایی است که می‌توانیم کشور را اداره کنیم و بر مشکلات فائق بیاییم».

نخست‌وزیر محبوب امام و ملت، 25 درصد تورم را به معنای کوچک شدن سفره‌های مردم و کم شدن امنیت، سلامت و قدرت خرید آنها دانست و خاطرنشان کرد: «حل این مشکلات با اعتماد به مردم و گردش آزاد اطلاعات قابل انجام است. متاسفانه دستگاه برنامه‌ریزی و مدیران خوب خود را کنار گذاشتیم و از جوان‌ها هم به خوبی استفاده نمی‌کنیم. ما بحث شایسته‌سالاری داریم، نه خویشاوندسالاری. نباید تصور شود که با سیاست‌های من‌درآوردی می‌توان کشور را اداره کرد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۴
0
0
بهتر است همزمان با سر دادن شعارهای اقتصادی و فرهنگی کاندیدهای ریاست جمهوری حرفی هم از محیط زیست بزنند که در حال نابودی میباشد و جنگلهای شمال در دست تخریب سازمانهای دولتی است و کسی هم صدایش در نمی آید و ما خطر بیخ گوشمان میباشد و بازهم توجه نمی کنیم و بهتر است به ارقام جهانی مراجعه کرده تا عمق قضیه را متوجه شویم و کاندیدها این قضیه مهم را جدی بگیرند و طرحهای خوب و زود بازده در این زمینه داشته باشند و نه فقط شعار بدهند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین