روزنامه هم میهن نوشت: هرچند که حضور جدی در فضای انتخابات ۱۱ اسفند نداشت و به نخستین گمانهزنی انتخاباتی از سوی رسانهای که روزی در جریانهای فکری همسو با او قرار میگرفت، او را به پاسخی سخت واداشت، اما کلیدواژهای به فضای سیاسی کشور تزریق کرد که احتمالاً تا سالها گریبان اصولگراهای تندرو را خواهد گرفت.
علی لاریجانی اردیبهشتماه سال جاری، پس ازانتشار خبری از سوی خبرگزاری تسنیم مبنی بر تمهید او برای ورود جریانی به انتخابات مجلس آینده در واکنش به این ادعا، متن تکذیبیه را با این جمله آغاز کرد: «رفع نگرانی از جریان خالصسازی، خبری درباره انتخابات مجلس وجود ندارد!» و خالصسازی به سرعت مورد تحسین گروهی از فعالان سیاسی و انتقاد گروهی دیگر قرار گرفت.
این روزنامه افزوده است: او در نهایت لیستی برای انتخابات ارائه نکرد، اما به گفته نزدیکانش دیگران را برای حضور در انتخابات تشویق کرد. گرایش لاریجانی به سمت اعتدالگرایان بود، هرچند که از لیستی حمایت نکرد و با انتشار دو پیام ویدئویی از دو تکچهره و کاندیدای مورد حمایت میانهروها، یعنی محمدباقر نوبخت و غلامرضا تاجگردون آنها را شایسته ورود به مجلس دانسته بود.
حضور سیاسی لاریجانی در سالی که گذشت با وجود عدم مشارکت و حمایت از گروه خاصی در انتخابات پررنگ بود و گمانهزنیهایی برای آینده سیاسی او نیز انجام شد؛ سناریوهایی که او را چهره پشت پرده سیاست دانستند؛ که یکی از بازوهای مشورتی کشور است و در نتیجه حذف او از فضای سیاسی کشور به سادگی امکانپذیر نیست. سناریوی دیگری نیز مطرح است که او تا سال ۱۴۰۸ صبر خواهد کرد و پس از تحلیل و بررسی عمیق نسبت به فضای کشور، وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری خواهد شد.