وی در پاسخ به این سوال که آیا اصلاحطلبان میتوانند فراکسیون منسجم تشکیل دهند؟ تاکید کرد: بله ـ هر کسی میتواند فراکسیون مستقل خود را تشکیل دهد و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
این فعال سیاسی درباره دلیل رای نیاوردن چهرههای شاخص در این دوره از انتخابات مجلس، اظهار داشت: البته من دلیل این موضوع را نمیدانم، اما این موضوع یکی از حُسنهای انقلاب است. باید به این انقلاب تبریک گفت به این دلیل که این مردم هستند، به افراد قدرت میدهند و همین مردم با رای خود نظرشان را اعلام میکنند و این از افتخارات نظام محسوب میشود.
انتخابات در کشور ما کاملاً رقابتی و آزاد است
فروزنده افزود: این موضوع نشان میدهد که انتخابات ما کاملاً رقابتی و آزاد است و حرف اول و قدرت اصلی را مردم میزنند که به نظر من یک حُسن است و هیچجای دنیا اینگونه نیست. در کشور ما مردم ارباب قدرت هستند و ارکان قدرت را شکل میدهند و این از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است به همین جهت باید به آزادی و فضای موجود در کشور افتخار کنیم.
وی درباره عدم وحدت نیروهای انقلاب در انتخابات ۱۱ اسفند هم، گفت: مسلماً اگر وحدت صورت میگرفت انتخابات در مرحله اول تمام میشد، سطح آرا بالاتر میرفت و نمایندهای که آرای بیشتری کسب کند، طبیعتا با پشتیبانی بیشتری به مجلس راه پیدا میکند.
این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که آیا پیام رأی مردم در ۱۱ اسفند به منزله تغییر ویترین مجلس بود؟ گفت: مردم بهدنبال این هستند که کارآمدی بالا برود، ضمن آنکه مجموعا جریان اصولگرا را قبول دارند و معتقدند جریان اصولگرا نسبت به جریان دوم خرداد کارآمدی بالاتری دارد.
فروزنده اظهار کرد: مردم با حضور خود در پای صندوقهای رای نشان دادند که هنوز ناکارآمدی دولت قبل و خدماتی که طی دو سال و نیم از سوی دولت آقای رئیسی انجام شده را فراموش نکردهاند.
وی به حضور سلایق مختلف در آوردگاه ۱۱ اسفند اشاره کرد و با بیان اینکه اصلاح طلبان در صحنه رقابت حضور داشتند، اما با اقبال گسترده مردم رو به رو نشدند، گفت: با این حال، دوم خردادیها ۴۵-۴۶ کرسی مجلس دوازدهم را کسب کردهاند.