آفتابنیوز : آفتاب: مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل گفت: «دموکراسی که امام (ره) ایجاد کرد بومی، اسلامی و ایرانی و بدون تقلید از غرب است».
علی اکبر ولایتی شامگاه سه شنبه در همایش امام خمینی (ره) احیاگر هویت اسلامی- شیعی با اشاره به منشاء انقلابهای مختلف جهان افزود: «تمامی انقلابهای دنیا منشاء گرفته از الگوهای لیبرالیستی و یا سوسیالیستی بوده و بومینیست که میتوان دراین میان به انقلاب 1943 چین، 1959 کوبا، جواهر لعل نهرو... اشاره کرد».
وی گفت: «امام (ره) در جهان سوم و در تاریخ معاصر انقلابی را به وجود آورد که بومی بود و در آن برای اولین بار مردم سالاری دینی یعنی تلفیق دین و دموکراسی را بیان کرد».
ولایتی افزود: «تحت تاثیر انقلاب امام است که محافظه کاران جدید در آمریکا ارتباط تنگاتنگی با کلیسا داشتند و بر اساس تئوری مسیحیت روابط نزدیک برقرار کردند».
وی خاطرنشان کرد: «از همین رو است که آنها بیت المقدس را پایتخت اسرائیل دانستند تا زمینه رجعت حضرت مسیح فراهم شود و اصل تفکر صهیونیسم که از قرن 16 شروع شد در بین مسیحیان بوده سپس اواخر قرن 19 برای اولین بار به داخل یهودیان رخنه کرد».
ولایتی تصریح کرد: «امروز تمام دشمنان و دوستان ما دراین باور مشترکند که دموکراسی واقعی در ایران اجرا میشود و تمامی انتخابات دراین کشور به انتخاب مردم است».
وی با اشاره به سخن هانتینگ تن که میگفت گسلهای خونین تمدن غربی و اسلامی را از هم جدا میکند، افزود: «وی در سخنرانی اظهار تاسف میکند و میگوید ما متاسفیم که ایران مخالف آمریکاست و دموکراسی دارد و دوستان و متحدین ما در منطقه دموکراسی ندارند واین اعتراف آنها نشان دهنده دستاورد بزرگی برای کشور است».
ولایتی ادامه داد: «امام (ره) دین و تشیع را احیاء کرده و با تشدید نهضت بیداری اسلامی حکومتی را که از 200 سال پیش بزرگانی چون میرزای شیرازی (ره)، سید جمال اسد آبادی، محمد عبدوه، رشید رضا و سایرین برایش تلاش میکردند به ثمر نشاند».
مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل گفت: «امام (ره) اعتماد به نفس و خودباوری را به مسلمان به صورت عام و مردم ایران به طور خاص به ارمغان آورد و مردم سالاری دینی را در عمل با دخالت دادن دین در سیاست ایجاد کرد».
ولایتی با بیان اینکه کارهای امام باید از زوایای مختلف مورد برسی قرار گیرد، تصریح کرد: «آثار کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت کارهای امام (ره) در جهان اسلام به طور عام و در ایران به طور خاص متعدد بود که هنوز نیز ادامه دارد و باید آنها از زوایای مختلف دیده شود».
وی افزود: «امام در شرایطی که غربیان معتقد بودند عصر دین به پایان رسیده دین را که به ظاهر زوال یافته بود احیاء کرد».
ولایتی با اشاره به رنسانس و تاکید آن بر بیخدایی گفت: «دو انقلاب سوسیالیستی و لیبرال دموکراسی که بعد از رنسانس شکل گرفت هر دو در مبارزه با خداپرستی و دین مشترک بودند».
ولایتی خاطر نشان کرد: «امام دین را به بهترین شکل مطرح کرد و کارایی آن را از نظر نظری و عملی نشان داد و ثابت کرد که میتوان در متن حکومت دنیایی دین هم دخالت داشته باشد و بر روی این موضوع که عصر دین به سر آمده خط بطلان کشیده و نشان داد دین یک امر فردی در گوش مساجد نیست».
ولایتی عنوان کرد: «بر اساس چشمانداز20 ساله کشور ما باید به قدرت سیاسی، دفاعی، علمی، اقتصادی، فرهنگی در منطقه برسیم که در زمینه سیاسی و دفاعی این امر محقق شده و در زمینه علمی نیز به زودی دست خواهیم یافت و امروز هیچ کشوری به اندازه ایران در مسائل منطقه تاثیر گذار نیست».