آفتابنیوز : آفتاب: بازخوانی سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، که به فاصله تنها 4 روز پس از انتخابات 3 تیر سال 1384 ایراد شده است، نشان میدهد که اگر قوه قضائیه در عمل به فرمایشات معظمله، دچار سستی و اهمال نمیشد، شاید امروز شاهد این موج عظیم تخریب و تهمت به عالیترین شخصیتهای نظام جمهوری اسلامی آن هم از سوی رئیس دولت نمیبودیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 1384، موج تخریب و تهمت علیه آیتالله هاشمی رفسنجانی که به طور مشخص از سوی حامیان یک کاندیدای خاص که بعداً به سمت رئیس دولت نهم انتخاب شد، به حدی رسید که پس از پایان انتخابات، رهبر معظم انقلاب اسلامی، رسماً به آن اعتراض و انتقاد نمودند و خواستار پیگرد قضایی عاملان آن شدند.
علی ایحال، این موضوع متأسفانه از سوی دستگاه قضائی آنطور که باید پیگیر نشد و نتیجه آن شد که 4 سال پس از انتخابات نهم، رئیس دولت، علناً و در یک برنامه زنده تلویزیونی که به گفته مسؤولان صدا و سیما تا 200 میلیون نفر شاهد آن بودند، ضمن نام بردن از افرادی که در هیچ دادگاهی پروندهای درباره آنها وجود نداشت، آنها را متهم به فساد اقتصادی کند.
با این حال، بازخوانی سخنان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در جمع رئیس و سایر مسؤولان قوه قضائیه که در تاریخ 7 تیرماه سال 84، یعنی تنها سه روز پس از انجام مرحله دوم انتخابات دهمین دوره ریاستجمهوری ایراد شده، شاید به عنوان یادآوری دوباره وظیفه خطیر مسؤولان قوه قضائیه خالی از لطف نباشد.
ایشان در آن جلسه فرمودند: «با توجه به حضور مسئولان قوه قضائیه، این را هم عرض کنم: در خلال این انتخابات، برخى کارهایى انجام گرفت که بنده به عواملى که این کارها را انجام دادند، بدبینم؛ این تخریبهایى که صورت گرفت. بعضى از تخریبها البته از روى بىتوجهى بود؛ بعضى از آقایان و نامزدها یا طرفداران آنها با محاسباتى، حرفهایى نسبت به نظام زدند که واقعبینانه نبود؛ خیلى از مثبتات نظام، از کارهاى بزرگ نظام نادیده گرفته شد و سیاهنمایى شد. و پیشرفتهاى عظیمى که به وسیله دولتها در این سالها به وجود آمده، ندیده گرفته شد؛ اینها از روى غفلت بود، لیکن بعضى از این تخریبها از روى غفلت نبود. تعدادى از نامزدهاى انتخابات ریاست جمهورى مورد تخریب قرار گرفتند؛ تخریبهاى غیر منصفانه و ناجوانمردانه؛ حتّى شخصیت موجهى مثل آقاى هاشمى رفسنجانى که شخصیت محترم و باسابقهاى است، از دم این تخریبها در امان نماند. این، حادثه بدى بود. رحمت الهى را نباید با اینگونه کارها آلوده کرد؛ با این که ما تأکید کرده بودیم. امروز چون گذشته است، من نصیحت مىکنم؛ اما مسئولان قضایى و غیر قضایى، غیر از نصیحت، وظایف دیگر هم دارند؛ آنها عوامل این تخریبها را تعقیب کنند و آنها را پیدا کنند. یک عده به طور مسلّم از روى جهالت و غفلت این کار را کردند، که البته فعل حرامى انجام گرفت؛ لیکن بسیارى از کارهایى که انجام گرفت، کار کسانى بود که به هیچ یک از نامزدها علاقهاى نداشتند و تخریب آنها براى تخریبِ فضاى انتخابات انجام گرفت؛ آنها تخریب کردند، براى زیر سؤال بردن نظام اسلامى. ما در اختلافات بزرگ مذهبى، فکرى، سیاسى دیدهایم که کسانى وارد میدان فتنهانگیزى مىشوند و از زبان این، آن را مىکوبند؛ از زبان آن، این را مىکوبند؛ در حالى که نه به این علاقه دارند، نه به آن! اینها را پیدا کنید؛ مقصران اصلى بایستى مشخص شوند، که مطمئناً دست دشمن در کار است».
آدم خالص از راه درست و مشروع قدم بر میدارد---buyvend.com