رئیس فرهنگستان زبان گفت: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد میکنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جادهصاف کن عدهای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس میخوانند، اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند.
غلامعلی حداد عادل؛ رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی امروز در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت امنایی با اشاره به اینکه برخی مدارس غیردولتی را مفید و برخی مضر میدانند، اظهار کرد: اگر مؤسس مدرسه غیردولتی مدرسه ایجاد کند و به دنبال ایجاد بنگاه اقتصادی و فروش کالا باشد و به فکر کشور نباشد، این مسئله با عدالت آموزشی هماهنگ نیست.
وی افزود: اگر هدف از تاسیس مدرسه غیردولتی، آموزش فرزندان کشور مستقل از سطح اقتصادی و طبقاتی آنها باشد در آن صورت مدارس غیردولتی میتوانند در پیشرفت کشور و عدالت آموزشی مؤثر باشند.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: برخی خانوادهها امکانات مالی دارند و میخواهند هزینه تحصیل فرزندشان را تامین کنند؛ این به معنای صرفهجویی است و آموزش وپرورش میتواند هزینه آن را صرف دانشآموزان دیگر کند.
حداد عادل بیان کرد: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد میکنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جادهصاف کن عدهای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس میخوانند، اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند.
وی افزود: در تهران چندین مدرسه غیردولتی دارم و ۲۴ مدرسه در محرومترین مناطق بلوچستان با ۳ هزار دانشآموز دارم، آبان ماه یک هفته با این دانشآموزان و والدین در ارتباط بودم و از استعداد دانشآموزان حیرت زده شدم.
وی مطرح کرد: اگر توانستیم در مدارس غیردولتی بیشتر خدمت کنیم بیشتر خوشحال باشیم که توانستیم نیروی کارآمدتر تربیت کنیم.