آفتابنیوز : آفتاب: رییس ستاد انتخاباتی محمود احمدینژاد در انتخابات اخیر با بیان اینکه صحنه انتخابات اخیر در ایران استثنایی بود گفت: «این حضور و مشارکت به لحاظ صحنهای که در مسائل داخلی و خارجی آرایش پیدا کرده بود، تقریبا در تاریخ انقلاب بینظیر بود».
مجتبی ثمره هاشمی جمعهشب در همایش فعالان ستادهای حمایت مردمی احمدینژاد در ساری گفت: «ملت ایران در انتخابات 22 خرداد حماسهای بزرگ خلق کردند، اما پرچمدار این حماسه مردم مازندران بودند و انتظاری نیز جز این نبود».
وی با اشاره به اینکه مردم مازندران از نظر آمار رای به احمدینژاد دارای رتبه اول هستند افزود: «به قولی، این حضور انسان را به یاد رای به جمهوری اسلامی میاندازد».
وی درباره حضور فعال مردم در انتخابات گفت: «مردم در چارچوب قانون اساسی و در لبیک به ندای رهبر به صحنه آمدند و این را نمیتوانیم نادیده بگیریم».
ثمره هاشمی خاطرنشان کرد: «شیرینی حضور مردم در انتخابات میتوانست بسیار بالا باشد و مواضع دولت و ملت را دهها پله نسبت به دورههای قبل بالاتر ببرد. بعضی قدرشناسی نکرده و سعی کردند با ایجاد تردید ذائقه مردم را تلخ کنند».
وی با اشاره به اینکه سابقه نداشت که شورای نگهبان دوره رسیدگی به انتخابات را پنج روز تمدید کند، ادامه داد: «همچنین سابقه نداشت هیاتی غیر از شورای نگهبان بر بازشماری صندوقها انتخاب شده و بر صندوقها نظارت نمایند».
وی با اشاره به اینکه همه این کارها با حضور مردم انجام میشود، عنوان کرد: «این افتخار یک نظام است که انتخابات سالم برگزار شود».
ثمرههاشمی با بیان اینکه همه این کارها انجام شد تا اعتماد حاصل شود، اظهار کرد: «بعد از فرمایشات رهبر معظم انقلاب، همه صبور در صحنه باقی ماندند تا ببینند شورای نگهبان چه تصمیمی خواهد گرفت».
وی گفت: «انتخابات در ایران به گونهای تعبیه شده که قابل تقلب نیست. در جایی که 46 هزار صندوق است و انتخابات با وجود ناظران برگزار میشود، کسی نمیتواند خدشهای به صحت آن وارد کند. این در حالی است که عدهای با موجسواری میخواستند ایجاد مزاحمت کنند و درخواست ابطال انتخابات را داشتند».
وی افزود: «کاش معترضان بعد از اعلام شورای نگهبان تسلیم قانون میشدند. قبول نکردن این نتایج عبور از خط قرمزهاست و باید برای خسارتهایی که به حیثیت ملت ایران در سطح جهانی وارد شد، پاسخگو باشند».
ثمرههاشمی با بیان اینکه دوران بنیصدر از یادمان نرفته است، افزود: «هر کسی که در مسیر خواستهای ملت باشد، مردم میایستند، اما اگر عدول کرده باشد آیا مردم میایستند»؟