آفتابنیوز : آفتاب: يدالله جوانی، رییس اداره سیاسی سپاه معتقد است: «ضروری است که کسانی که دستگير شدند اعترافات آنان برای مردم پخش گردد تا مشخص شود که چگونه و چه کسانی استراتژی برد در هر صورت را طراحی کرده بودند و در اين استراتژی بی اعتمادسازی مردم به نظام و رهبری در کانون تفکر آنان قرار داشت»؟
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، جوانی، رییس اداره سیاسی سپاه در ادامه یادداشتی که در ایرنا منتشر شده است افزوده: «اگر در اين انتخابات اثبات شود که از مدتها قبل احزاب و گروههای سياسی و متأسفانه برخی از شخصيتهای برجسته سياسی با اهداف خاص در اذهان بخشی از ملت ايران نسبت به سلامت انتخابات ترديد ايجاد کردند و در همين راستا پس از انتخابات موضوع «تقلب بزرگ» را طرح ساخته و به صورت غيرمنطقی بر خواسته خويش مبتنی بر ابطال انتخابات پافشاری کردند، چگونه میتوان ترديد اين جماعت را برطرف ساخت».
جوانی ادامه داده است: «چه کسانی با نظرسازیها و بر خلاف واقعيت يکی از کانديداها را واجد اکثريت آرای مردم معرفی کردند؟ چه کسانی شعارهايی چون «اگر تقلب نشه، موسوی پيروز میشه» را به سر زبان عده ای از هواداران اين کانديدای رياست جمهوری انداختند؟ در کدام اتاق فکر اين شعار طراحی گرديد که «اگر تقلب بشه، ايران قيامت میشه». اين شعارها چه نسبتی با نظريه معروف حجاريان مبنی بر، «فشار از پايين چانه زنی در بالا» دارد؟ چرا برای اولين بار غرب و رسانههای غربی و تمامی جريانهای ضد انقلابی و رسانههای وابسته به آنها و شبکههای ماهوارهای و تلويزيونهای لس آنجلس برخلاف رويه تحريم انتخابات، از يک نامزد خاص حمايت و همين شعارها را القا کردند؟ چه کسانی قبل از انتخابات و روز انتخابات با صراحت اعلام کردند که اگرتقلب شد مردم به خيابانها بريزند و اعتراض کنند؟ و چراهای بسياری وجود دارد که نشان میدهد موضوع بی اعتمادسازی مردم نسبت به نظام اسلامی و ايجاد ترديد در نتيجه اين انتخابات در صورت نرسيدن به پيروزی، يک راهبرد طراحی شده در اتاقهای فکر برخی از گروههای سياسی بوده و نه به صورت طبيعی و اتفاقی به دليل اشتباهات و ندانم کاری يک عده ای پديد آمده باشد؟ بنابراين در چنين شرايطی مناسب بود خطيب محترم جمعه نورافشانی به پشت صحنههای توطئه میکرد و با افشای کسانی که چنين برنامههای خطرناکی را برای بی اعتمادسازی مردم تدارک ديده بودند به بازسازی اعتماد عمومی کمک میکرد؟ به نظر میرسد امروز يکی از راههای بازسازی اعتماد آن بخش از جامعه که مخدوش شده، رسيدن به همين سناريوهای خطرناک و طراحی شده در اتاقهای فکر گروههای سياسی ساختارشکنی که در دوره دوم خرداد مواضع ساختارشکنانه آنان روشن گرديد، باشد».
وی درپایان نتیجه گیری کرده است: «براين اساس ضروری است که کسانی که دستگير شدند اعترافات آنان برای مردم پخش گردد تا مشخص شود که چگونه و چه کسانی استراتژی برد در هر صورت را طراحی کرده بودند و در اين استراتژی بی اعتمادسازی مردم به نظام و رهبری در کانون تفکر آنان قرار داشت»؟