آفتابنیوز : آفتاب: همسر میر حسین موسوی به فعالان سیاسی توصیه کرد که با پاس داشتن حریم اخلاق، دین خود را به دنیای خود و دیگران نفروشند و به جای گره زدن اعتراضات مدنی مردم به دشمنان خارج از کشور و مستند سازی موهن جهت مخدوش کردن چهره افراد، از ارتکاب چنین رفتارهای نامشروعی دست بردارند و به فضای بیاعتمادی دامن نزنند.
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، زهرا رهنورد درباره انتشار اخباری توسط برخی از رسانهها و نمایندگان مجلس، ضمن تکذیب اخبار منتشره و تقبیح روشهای غیراخلاقی و شکستن حریم قانون و اخلاق گفت: «بیش از یک ماه است که مهندس کاظمی در بازداشت به سر میبرد و طی این مدت ضمن اینکه خانواده و والدین پیرم را به صبر و توکل دعوت کردهام خود نیز از ایجاد تنش و حتی اقدامات رسانهای اجتناب ورزیدم».
همسر مهندس موسوی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: «به والدینم گفتهام که برادرم نیز همانند همه کسانی که به سرنوشت کشور خود علاقهمند بوده ودر زندان به سرمیبرند و با توجه به اینکه فردی غیر سیاسی است به زودی آزاد میشود».
وی به انتشار اخباری در خصوص اتهامات برادر خود از سوی یکی از نمایندگان اصولگرای مجلس اشاره کرد و به ایلنا گفـت: «انتشار چنین اخبار کذبی توسط یک نماینده مجلس و بدنبال آن موج مهندسی شده ایراد اتهام و افترا پراکنی و تشویش اذهان عمومی علیه بردارم را قابل تحمل ندانسته و به همین دلیل بنده را وادار به پاسخگویی و پیگیری این اتهامات از طریق مجاری قانونی کرد».
رهنورد با بیان اینکه برادر خود را جدا از برادران و خواهران دستگیر شده دیگر تصور نکرده و به همین دلیل از طرح مستقلانه نام وی طی این مدت خودداری کرده بودم، اظهارداشت: «تاکنون از همه روشهای قانونی و مسالمت آمیز توام با بردباری و متانت برای آزادی وی و دیگر بازداشت شدگان استفاده کردهایم و امیدوار بودیم قانون و دادرسی منصفانه جریان داشته باشد اما اکنون شاهد سناریوی مهندسی پرونده سازی و تمسک به روشهای غیر اخلاقی و منافی اصول و قوانین توسط برخی از مفتریان هستیم که متاسفانه برای نیل به مقاصد کوتاه مدت سیاسی خود و تبارشان، حیثیت و آبروی افراد را به بازی میگیرند با این تصور که با روشهای انحرافی میتوانند سرپوشی بر اعمال ارتکابی نافی قانون و اخلاق خود بگذارند».
رهنورد با تاکید بر اینکه با فرافکنی و اتهام زنی نمیتوان اذهان عمومی را مشوش و حقایق را مکتوم کرد، هشدار داد: «پرونده سازان بدانند با تداوم چنین مشیای غضب الهی دامنگیرشان خواهد شد و ملت نیز ایشان را مطرود کرده و اعمال فشار بر مهندس موسوی و من کارگر نخواهد بود. من اعلام میکنم که اگر از مهندس کاظمی به زور اقرار بگیرند یا صدها برگ بر ضد مهندس کاظمی چاپ کنند و ارائه دهند نه من و نه ملت اینها را باور نخواهند کرد».
وی با طرح این پرسش که یک نماینده مجلس با چه مجوزی به اطلاعات محرمانه و نوع اتهام افراد دسترسی داشته و با وجود محرمانه بودن تحقیقات آن اکاذیب را منتشر میکند؟ ادامه داد: «برخی با چشم پوشی از همه قوانین و مقررات و اخلاق و شرع، چوب حراج به آبروی افراد میزنند و این بدترین رفتاری است که هرگز نمیتوان با هیچ توجیهی از افراد دارای دیانت و اخلاق انتظار داشت».
رهنورد با تاکید براینکه شعار صیانت از کرامت انسانها نباید فقط مصرف انتخاباتی داشته باشد، تصریح کرد: «زمانی که شعار صیانت از کرامت انسانها سرداده میشود باید در عرصه عمل نیز از اتهام پراکنی و دروغگویی پرهیز و بر قانون مداری و به رسمیت شناختن تکثر اجتماعی و آزادیهای فردی و مدنی آنچنان که در اصول مختلف قانون اساسی امده توجه کرد».
همسر مهندس موسوی در ادامه این مصاحبه به معرفی بردار خود پرداخت و گفت: «مهندس شاهپور کاظمی با 62 سال سن شخصیتی علمی و غیرسیاسی و البته حق طلب و عدالتخواه است. وی درزمره متخصصان صاحب نام و برجسته مخابراتی کشور با تحصیلات الکترونیک و فیزیک بوده که از بدو انقلاب تلاش کرده علم و دانش خود را در خدمت میهن اسلامی قرار دهد. و با هدف توسعه خدمت رسانی به صنایع الکترونیک و مخابراتی از خروج ارز از کشور جلوگیری کرده و تا کنون نیز به بومی سازی فناوریهای نوین مخابراتی پرداخته است».
رهنورد ادامه داد: «او میتوانست مانند بسیاری دیگر از نخبگان مشمول فرار مغزها باشد و دانش خود را در خدمت بیگانگان بگذارد اما او با دست خالی و تحمل همه سختیهایی که در راه تولیدکنندگان کشور وجود دارد در کشور ماند و با احداث کارخانهای منابع تغذیه الکترونیک کشور را تامین کرد».
وی افزود: «برادرم در سختترین شرایط خدمات مخابراتی و الکترونیکی به صنایع جنگی ارائه داد و پس از جنگ نیز بعنوان یک کار آفرین نمونه، استانداردترین خدمات الکترونیکی و مخابراتی را در صنایع خرد و کلان مخابراتی نظیر تلفن همراه، خودروسازی و تامین برق کشور ارائه داده و بعنوان عضوی از صنف مخابرات، شخصیتی شناسنامه دار و موجه در حوزه تخصصی خود است».
رهنورد با بیان اینکه برادرم مانند سایر متخصصان کشور فردی وطن پرست با عواطف میهنی و سنتی غلیظ است، اظهارداشت: «هیچگونه برچسب و اتهامی در مورد وی از قبیل اغتشاش طلبی، رابطه با بیگانگان و حضور در خانههای تیمی قابل تصور نیست. از طرح چنین اتهاماتی علیه برادرم به خداپناه برده اما برای روشن شدن اذهان متذکر میشوم که مهندس کاظمی دارای سه فرزند، عروس، داماد و نوه می باشد و تردد وی به خارج از کشور هم به جهت معالجه بیماری خاص همسرش و هم انتقال دانش و فناوریهای نوین مخابراتی به کشور بوده است. این امر را نیز نباید فراموش کرد که داشتن گرین کارت، فاقد عنوان مجرمانه است مگر اینکه عدهای بخواهند از آن برای پرونده سازی استفاده کنند».
وی به فعالان سیاسی توصیه کرد که با پاس داشتن حریم اخلاق، دین خود را به دنیای خود و دیگران نفروشند و به جای گره زدن اعتراضات مدنی مردم به دشمنان خارج از کشور و مستند سازی موهن جهت مخدوش کردن چهره افراد، از ارتکاب چنین رفتارهای نامشروعی دست بردارند و به فضای بیاعتمادی دامن نزنند.
زهره کاظمی با بیان اینکه در شرایط کنونی بیش از هر چیز وحدت ملی و همبستگی سرمایههای اجتماعی برای اعتلای ایران، دغدغه اصلی همه دلسوزان کشور و همه دلواپسان آرمانهای انقلاب است، اظهارداشت: «سکوت من در این مدت بر این مبنا بوده که تصور میکردم برادرم بعنوان فردی که علاقه مند به سرنوشت کشور است به زودی آزاد خواهد شد و دلیلی ندیدم برای او امتیاز خاصی قائل شوم اما اکنون شاهد کلید خوردن یک پروژه غیر اخلاقی و غیر قانونی هستم که طبعا از مجاری قانونی و مراجع ذیربط پیگیری خواهم کرد و ضمن اعاده حیثیت، نسبت به تشویش اذهان عمومی و ایراد تهمت، افترا، نشراکاذیب و دیگر عناوین مجرمانه پرونده سازان اقدامات لازم را معمول خواهم داشت».
Nazar ma che shod omidwaram pish ray haye ma naferestid