روزنامه دنیای اقتصاد از اختلاف در جبهه پایداری برای انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم خبر داده است.
بخشهایی از این گزارش را در ادامه میخوانید.
جبهه پایداری این روزها در حالی خود را برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری آماده میکند که به نظر میرسد اعضایش برای انتخاب نامزد اصلح به اختلاف خوردهاند. از یکسو خبرها حاکی از آن است که بخشی از این جریان تصمیم گرفته سعید جلیلی را به عنوان نامزد مطلوب خود به عنوان ادامهدهنده راه «شهیدجمهور» معرفی کند و از سوی دیگر خبرها از انتخاب پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام توسط بخش دیگری از اعضای این جریان به عنوان نامزد اصلح حکایت میکند.
شاید بخشی از این آشفتگی به ریشه داشتن برخی از اعضای آن در دولت سیزدهم بازگردد که حالا با شهادت رئیسجمهور و پایان زودهنگام دولت سیزدهم نگران ادامه حضورشان در دولت شدهاند. از همینرو بنا برخبرهایی که به «دنیای اقتصاد» رسیده است حالا این طیف از جریان پایداری با محوریت مقداد نیلی تصمیم گرفتهاند در صورت نامزدی فتاح از او حمایت کنند. مقداد نیلی، فرزند حسین نیلی احمدآبادی، وزیر معادن و فلزات دولتهای اوایل انقلاب و برادر میثم نیلی، سردبیر رجانیوز و یکی از چهرههای رسانهای جبهه پایداری است که با انتخاب رئیسی به ریاستجمهوری اگرچه پست رسمی به او در دولت داده نشد، اما از همان ابتدا همه خبرها از جایگاه مهم وی در دولت حکایت میکرد. ازهمینرو شنیدههای «دنیای اقتصاد» حاکی از آن است که این بخش از نیروهای پایداری تصمیم گرفتهاند پشت فتاح قرار بگیرند تا درصورت پیروزی او در انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم حضورشان در دولت بعدی نیز استمرار پیدا کند. در واقع این بخش از جریان پایداری فتاح را گزینه بهتری برای خود میدانند. فتاح رابطه بسیار نزدیکی با جبهه پایداری دارد.
در کنار اشتیاق بخشی از پایداریها برای ریاستجمهوری فتاح، خبرهای رسیده دیگر به «دنیای اقتصاد» از تصمیم طیف دیگری از این جریان با هدایت نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس یازدهم و یکی از اعضای شاخص پایداری برای حمایت از سعید جلیلی حکایت میکند. پیش از این فارس در خبری از حضور چهار نفر از نمایندگان مشهد از جمله پژمانفر، ظهوریان، اخلاقی و نخعیراد در دفتر سعید جلیلی برای دعوت از او برای حضور در انتخابات ۸تیرماه خبر داده بود که حالا خبر «دنیای اقتصاد» نیز این خبر را تکمیل میکند. پژمانفر سال ۹۲ نیز در جریان انتخابات ریاستجمهوری به نوعی از سعید جلیلی حمایت کرده بود هرچند در نهایت روند انتخابات به سمتوسوی دیگری کشیده شد.