بعد از بازی پرسپولیس و زمانی که امیر عرب براقی راهی رختکن میشد، خوب میدانست که چه فشاری انتظارش را میکشد. گرچه گل پرسپولیس با تصمیم کمک داور تایید شد، اما به هر حال او به عنوان مرد شماره یک قضاوت این بازی، در مظان اتهام قرار داشت.
همه چیز در مراسم اهدای مدال زیر سایه فشاری بود که آنها روی شانه خود احساس میکردند. البته برای کسانی که دو دهه در این عرصه حضور داشتند، این اتفاق تازگی نداشت، اما هر لحظه بر شدت آن اضافه میشد.
بلافاصله بعد از روشنشدن موبایل سیل دایرکتها، پیامها و تماسها به سوی تیم داوری روانه شد و در این بین فرهاد مروجی و امیر عرببراقی بیشتر از سایرین مورد حمله قرار گرفته بودند. آنها بیتوجه به این اتفاق، آماده آنالیز صحنههای داوری با ناظر داوری، مسعود مرادی، شدند.
در بین دایرکتها فحاشی یک کارگردان معروف سینما بیش از هر چیزی توجه این داور را به خود جلب کرده. کارگردانی که به هواداری از استقلال در میان سینماییها مشهور است. جالب اینکه بعد از کارشناسی صحنه آفساید، هواداران پرسپولیس هم چهار صحنه مشکوک به سود تیم خودشان پیدا کردند تا طرفداران آنها نیز از قافله حمله به داور این بازی دور نمانند و باوجود کسب جام قهرمانی، چند هوادار پرسپولیس هم به صفحه عرب براقی حمله کنند.
حداقل ده هزار دایرکت به صفحه این داور روانه شده که البته با توجه به حساسیت شدید روز آخر لیگ چندان هم عجیب نیست.
نکته مهم نظر شخص عرب براقی است که آنچه را که در حیطه تشخیص خود بوده، تایید میکند و عقیده دارد تمام سوتهایش در بازی درست بوده است (فراموش نکنید تشخیص آفساید در حیطه تصمیم داور وسط نیست)، اما چیزی که تغییر نخواهد کرد تایید صحنه آفساید توسط کارشناسان است که تاثیر خود را روی قهرمانی پرسپولیس گذاشته و اقلا به زعم هواداران حریف از اعتبار آن کاسته است.
نکته دیگر هم این که گفته میشود صحنه آفساید با ویای آر تایید نمیشد که البته تکنولوژی آفساید (نیمه خودکار) تکمیل کننده کمک داور ویدئویی است که مشخص نیست این تکنولوژی به همراه ستهای ویای آر به ایران میآید یا نه.