آفتابنیوز : آفتاب: احمدینژاد اساتید بسیجی را همكاران آرمانی خود دانست و با تأكید بر اینكه " ضرورت دارد در افق نگاه خود تجدیدنظر کنیم" گفت: «باید در دانشگاهها سطح انتظار از خودمان را بالا ببریم و انتظار این است که دانشگاه و حوزه پرچمدار تحولات گوناگون در کشور باشند».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، محمود احمدینژاد صبح روز جمعه در آیین یازدهمین هماندیشی علمی - پژوهشی اساتید کشور اظهار كرد: «امروز سازمان بسیج اساتید درخت تناوری است که نقطه امید و اتکای انقلاب اسلامی در عرصههای علمی، فکری و فناری تبدیل شده است».
وی افزود: «دانشگاه باید با فرهنگ و اندیشه بسیجی اداره شود و پرچم فرهنگ بسیج به عنوان پرچم عزت، آزادیخواهی و روحیه نشاط باید در دانشگاه برافراشته شود».
وی خطاب به اساتید بسیجی با بیان اینکه " ضرورت دارد در افق نگاه خود تجدیدنظر کنیم" اظهار كرد: باید در دانشگاهها سطح انتظار از خودمان را بالا ببریم و انتظار این است که دانشگاه و حوزه پرچمدار تحولات گوناگون در کشور باشند».
احمدینژاد ادامه داد: «در روزهای اخیر عدهای با خیال خام خود به تکاپو افتادند تا رابطه دولت و رهبر عزیز انقلاب را خدشهدار جلوه دهند و با جار و جنجال، جدایی و فاصله بین دولت و رهبری را القاء کنند در حالی که آنان نمیدانند که نوع رابطه ما با مقام معظم رهبری فراتر از قالبهای سیاسی و اداری است و از جنس محبت، اعتقادی و پدر پسری است».
وی تصریح کرد: «وارد شدن بدخواهان در چنین عرصهای و القاء چنین شبهاتی حرکتی بینتیجه است و آنها قطعا چنین آرزویی را به گور خواهند برد و این راه به روی شیاطین بسته است».
وی با بیان اینکه " انقلاب اسلامی یک حقیقت پویا و جریان پیوسته تاریخی است" خاطرنشان کرد: «انقلاب اسلامی در ایران یک جهش بلند در راستای تداوم مسیر حرکت توحیدی بشریت است».
وی با اشاره به اینکه " انتخابات در اندیشه ولایی با نظام لیبرال- دمکراسی کاملاً متفاوت است" تصریح کرد: «انتخابات در جمهوری اسلامی ایران حركت مستمر در مسیر تعالی و پیشرفت و آرمانخواهی ملت است».
احمدینژاد با بیان اینکه " در نظام لیبرال دمکراسی مردم فرصت ظهور و نقشآفرینی ندارند" تصریح کرد: «در انقلاب اسلامی ایران اولین چیزی که در انتخابات متجلی میشود فرصت نقشآفرینی و انتخاب کاملاً آزادانه مردم است و انتخابات اخیر مبانی دموكراسی لیبرال را در تئوری و عمل زیر سوال برد».
وی خاطرنشان کرد: «انتخابات اخیر ریاست جمهوری استیلای، ثروت، حزب و رسانه را به عنوان ابزار نظام سلطه در هم شكست و الگوی جدیدی را در برابر بشریت ارائه داد. از این رو غربیها از این موضوع به شدت ناراحت و عصبانی هستند».
وی افزود: «ملت ایران در این انتخابات به رغم تلاش بدخواهان مهر تأیید آگاهانه و مستحکمی را به پای انقلاب و اندیشه ولایی زدند».
احمدینژاد با اشاره به تلاش دشمنان برای مخدوش کردن اقتداری که در ایران به واسطه انتخابات اخیر ایجاد شده است، تصریح کرد: «مطمئن هستم انقلاب ریشهدارتر از آن است که با چنین بادهایی بلرزد و به فضل الهی همه جار و جنجالها را به زبالهدان تاریخ خواهد انداخت».
وی عدالت را روح حاکم بر فعالیتهای دولت دانست و تاکید کرد: «عدالت نقطه آغاز به سمت کمال است به هر میزانی که به سمت عدالت حرکت میکنیم شکوفاییها اتفاق خواهد افتاد و باید به نقطهای برسیم که هیچکس در ایران احساس نکند که فرصتی از او دریغ شده است. باید همه احساس کنند که شهروند درجه یك هستند».
وی افزود: «از سوی دیگر باید به نقطهای برسیم که هیچکس خیال نکند بالاتر از دیگران است و حق فراتر از قانون برای خود قائل باشد. باید به جایی برسیم که کسی گروه و دسته خود را مالک کشور نداند و برای خود حق انحصاری و امتیاز ویژه قائل نباشند».
احمدینژاد افزود: «عدالت روحیه امید را در ملت ایران زنده میکند؛ گرچه کار سخت و نبرد گسترده و همه جانبهای است اما شدنی است».
وی با تاکید بر اینکه " نظام و دولت اسلامی باید پرچمدار اسلام باشد" گفت: «عدالت، محور همه برنامهریزیها و تصمیمات دولت است و این دولت تا آخر محکم پای اجرای عدالت ایستاده است».
رییس دولت نهم با بیان اینكه "دولت در دوره جدید باید به دنبال ایجاد تحولات اجتماعی باشد" خاطرنشان کرد: «در نظام اسلامی همه باید احساس امنیت و آرامش کنند و هیچکس نباید احساس کند که کرامت او مخدوش شده است و از این رو جامعه اسلامی باید سرشار از نشاط، شادابی، سرزندگی و امید باشد».