کد خبر: ۹۱۴۸۵۳
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷
اولین مناظره انتخابات ۱۴۰۳

زاکانی: مشکل اقتصاد ایران تجویز‌های اقتصادی امریکا است

علیرضا زاکانی تاکید کرد: مشکل اقتصادی ایران تحریم آمریکا نیست بلکه تجویز‌ها اقتصادی آمریکا است.
زاکانی: مشکل اقتصاد ایران تجویز‌های اقتصادی امریکا است
آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا زاکانی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نوبت اول صحبت‌های خود در اولین دور از مناظرات انتخاباتی در پاسخ به پرسش‌های کارشناسان حوزه اقتصادی، بیان کرد: عید قربان را تبریک می‌گویم امیدوارم بتوانیم ادامه دهنده راه شهید سید شهیدان اهل خدمت شهید رییسی باشیم. بنده یک پزشک هستم. پزشک اگر تشخیص غلط دهد نسخه غلط می‌نویسد. تشخیص غلط به کارنامه سیاه می‌انجامد. مشکل اقتصادی ایران تحریم آمریکا نیست. تجویز‌های اقتصادی آمریکاست.

سوالات کارشناسان به شرح زیر است:

آیا دولت شما برنامه هفتم قبول دارد یا باید اصلاح شود؟

چگونه نرخ رشد ۸ درصد را فراهم می‌کنید؟

برای تامین مورد نیار برای رشد ۸ درصد چگونه تامین مالی می‌شود و برنامه برای جلب سرمایه گذاری خارجی و هدایت آن و در چهارچوب قانون مصوب مجلس چیست؟

چه برنامه‌ای برای تهییه سند راهبردی توسعه کشور دارید؟

برنامه شما برای ارتقای کسب و کار چیست؟

چه برنامه‌ای برای پیمان سپاری ارزی دارید؟

برنامه شما برای ثبات بخشی به اقتصاد کشور چیست؟

زاکانی افزود: بنده برای تحول در اقتصاد در چهار محور برای ارتقای شاخص عدالت و پیشرفت با استفاده از همه فرصت‌ها قائلم باید تاکید بر استقلال اقتصادی بر اساس دلارزدایی از اقتصاد و تکیه به پول ملی و افزایش قدرت پول ملی کنیم. ثانیا جهش تولید با حرکت به سمت تولید محصول محور و دانش بنیان و با ارزش افزوده بالا را پیگیری کنیم. حاکمیت مردم سالاری دینی در عرصه اقتصاد را بپذیریم و نکته چهارم هم خلق ثروت و توزیع عادلانه ثروت را در دستور کار بگذاریم. 

وی در ادامه اظهار کرد: مردم ریالی درآمد کسب می‌کنند، اما با مسیری که ما تعیین کردیم دلاری خرج می‌کنند. تا وقتی این حل نشود اساسا امکان حل موضوع وجود ندارد. 

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: بزرگ‌ترین ناترازی اقتصادی ما دخل و خرج ما است. ما ریال درآمد کسب می‌کنیم و با دلار خرج می‌کنیم. تا وقتی این حل نشود اساسا امکان حل موضوع وجود ندارد. ما دائما نسخه‌های غلط برای اقتصاد می‌پیچیم. از سال ۶۹ که نسخه تغییر ساختاری اقتصاد کشور را بیان کردند، به دنبال جهانی سازی قیمت‌ها و رهاسازی نرخ ارز و سرکوب دستمزد‌ها و تضعیف دولت بودند. باید به قدرت پول ملی برگشت تا استقلال کشور را حفظ کنیم. توجه به عدم خام فروشی و ایجاد زمینه ارائه محصول نهایی با ارزش افزوده مد نظر قرار گیرد. 

وی در ادامه تاکید کرد: در خصوص مشارکت مردم در اقتصاد نیز باید مبتنی بر قانون اساسی امکانی فراهم شود، چون با تکیه بر فناوری می‌شود فرایند‌ها را کوتاه کرد و مردم را در اقتصاد مشارکت داد و نهایتا خلق ثروتی که صورت گرفت توزیع عادلانه صورت گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین