کد خبر: ۹۲۰۶۸
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۳

یک متهم حوادث انتخابات: آنچه که می‌گویید خودم اقرار کرده‌ام اظهارات من نیست

به من رزمنده انگ ضدامنیتی می‌زنند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محاکمه اولین متهم در سومین جلسه رسیدگی به اتهامات بازداشت‌شدگان حوادث پس از انتخابات برگزار شد.

در ابتدای این جلسه و پس از قرائت کیفرخواست عمومی متهمان از سوی سپهر معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران، اولین متهم به نام «محسن. ج» مورد محاکمه قرار گرفت.

معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران، در قرائت کیفرخواست انفرادی این متهم برای وی عناوین اتهامی اقدام علیه امنیت کشور از طریق اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت عمومی، فعالیت تبلیغی علیه نظام از شرکت در تجمعات غیرقانونی و شعاردهی علیه مسوولان نظام اسلامی، ایجاد شبهه جعل و تقلب در نتیجه انتخابات و سلب اعتماد عمومی نسبت به حاکمیت و مراجع رسمی کشور، اخلال در نظم عمومی از طریق بلوا و آشوب و حرکات غیرمتعارف و ایجاد وحشت در جامعه، مشارکت در تخریب و احراق اموال دولتی، عمومی و خصوصی، نگهداری تجهیزات دریافت تصاویر ماهواره‌ای و تمرد نسبت به ماموران حین انجام وظیفه از طریق حمله و پرتاب سنگ به سوی آنان را برشمرد.

سپهر در خصوص دلایل موجود در پرونده برای احراز اتهامات، گفت: «این دلایل عبارتند از گزارش اداره اطلاعات استان قم، اقاریر صریح متهم، درج عکس وی در صفحه اول روزنامه کیهان در مورخ 26 خرداد ماه در صحنه تخریب و احراق موتور سیکلت و سایر دلایل و امارات موجود».

معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران، با استناد به مواد 500، 607، 610، 618، 677، 687 و 689 قانون مجازات اسلامی و ماده 9 قانون منع استفاده از تجهیزات ماهواره‌ای و همچنین با لحاظ مواد 42، 46 و 47 قانون مجازات اسلامی به لحاظ اهمیت موضوع و میزان خسارت به اموال عمومی کشور و سلب اعتماد عمومی درخواست محاکمه و اشد مجازات متهم را کرد.

پس از قرائت کیفرخواست از سوی معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران، متهم در جایگاه حضور یافت و در دفاع از خود تصریح کرد: «عکس درج شده در روزنامه کیهان به بعد از ظهر روز شنبه 23 خرداد بازمی‌گردد و من در چهار مرحله بازجویی نیز این مطلب را گفتم که محل کار من در مرکز اغتشاشات بود و برای رسیدن به محل کار خود بین ماموران و مردم گیر افتادم».

وی افزود: «آنچه که گفته شده حین احراق موتور سیکلت عکس من گرفته شده است درست نیست زیرا آنچه آتش گرفته بود سطل زباله بود».

این متهم اضافه کرد: «من پرتاب دو سنگ به سمت ماموران را قبول دارم که البته آن هم از فاصله زیاد بود و به آنها نرسید. هیچگونه تخریب اموال عمومی را قبول ندارم و فقط در دو تظاهرات آرام مورخ 25 و 27 خرداد حضور یافتم».

محسن خاطرنشان کرد: «من پس از نمازجمعه‌ای که به امامت مقام معظم رهبری برگزار شد دیگر در هیچ تجمعی شرکت نکردم و اینکه گفته می‌شود روز 31 در میدان بهارستان بازداشت شده‌ام درست نیست زیرا هیچ نقشی در تجمع میدان بهارستان نداشتم».

این متهم گفت: «من خودم رزمنده بوده‌ام یک روز برای حفظ امنیت این نظام جنگیده‌ام اما امروز به خاطر برخی جوسازی‌ها انگ ضدامنیتی می‌خورم. من و همه کسانی که در اینجا حضور دارند گول سیاست‌بازی برخی آقایان را خوردیم که مدام تقلب در انتخابات را از قبل القاء می‌کردند. من امیدوارم که خدا، مردم و دادگاه محترم من را مورد عفو قرار دهند».

در این بخش از دادگاه قاضی صلواتی رییس شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی در خصوص کندن نرده‌های بزرگراه یادگار امام (ره) از سوی متهم سوال کرد که وی، اظهار کرد: «من اصلا در بزرگراه یادگار امام (ره) نبوده‌ام و آنچه که می‌گویید خودم اقرار کرده‌ام اظهارات من نیست. اگر ماهواره تصویری از من داشته و آن را نشان داده باید در پرونده موجود باشد».

یاورزاده وکیل مدافع «محسن. ج» در دفاع از موکل خود، اظهار کرد: «در کیفرخواست صادره از سوی دادستان، حداقل دو پیشینه کیفری مربوط به مواد مخدر برای موکل ذکر شده در حالی که موکل من فاقد پیشینه کیفری است».

وی با اشاره به عناوین اتهامی خود، اظهار کرد: «تنها اتهامی که موکل آن را قبول دارد حضور در راهپیمایی و پرتاب دو سنگ به سمت ماموران بوده است. پارک لاله محل کار موکل است که در زمان حوادث پس از انتخابات کانون درگیری‌ها بود و او ناگزیر بوده که برای رسیدن به محل کار خود در جوش و خروش کاذب جمعی گرفتار شود».

وی با بیان اینکه موکلش به نفع هیچ‌یک از گروه‌های مخالف نظام فعالیت نکرده است، خاطر نشان کرد: «کیفرخواست اولیه به گونه‌ای قرائت شد که گویی موکل من مسجد را آتش زده و اقدام به تخریب اموال عمومی کرده است در حالی که عمل ارتکابی از سوی موکل یعنی پرتاب سنگ تنها می‌تواند مصداق ماده 607 قانون مجازات اسلامی باشد که در این حالت دادگاه مخیر است موکل را حتی به جزای نقدی محکوم کند».

وی گفت: «با توجه به طول مدت بازداشت موکل تقاضای ارفاق قانونی و اسلامی را از محضر دادگاه دارم».

«محسن.ج» در بیان آخرین دفاعیات خود با ابراز پشیمانی از پرتاب سنگ به سمت ماموران و شرکت در دو راهپیمایی، اظهار کرد: «من ابتدا از رهبر معظم انقلاب که پدر معنوی ماست و سپس از دادگاه محترم درخواست عفو و بخشش دارم».

در این جلسه از دادگاه سراج مسوول بسیج دانشجویی کشور نیز پس از گذشت ساعتی از شروع دادگاه در جلسه حضور یافت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین