کد خبر: ۹۲۱۸۳
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۴

هشدار دبیرکل مؤتلفه به موسوی درباره مشارکت و مجاهدین انقلاب

حبیبی: آسیب مدیر متدین نالایق به مراتب بیش از مدیر غیرمتدین لایق است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به حکم مقام معظم رهبری در انتصاب آیت‌الله صادق لاریجانی به ریاست قوه قضاییه گفت: «مردم در انتظار یک تحول اساسی در نهاد قضایی کشور هستند».

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، محمدنبی حبیبی که در پایان نشست دبیران حزب موتلفه سخن می‌گفت، افزود: «سلامت ارکان قضا در کشور بسیار مهم است. مدیریت جدید برای نوسازی ارکان قضا و استخدام قضات دارای شرایط کافی همت بگمارد و یک تصویر نو از قوه قضاییه اسلامی ارائه دهد. اتقان، سهولت و سرعت در اجرای احکام مهم‌ترین مطالبات مردم از دستگاه قضایی است که امیدواریم با روحیه خوب آیت‌الله صادق لاریجانی و ابتکار و نوآوری ایشان این تحولات به سرعت انجام گیرد».

وی هم‌چنین گفت: «حزب موتلفه اسلامی با تقدیر از زحمات حضرت آیت‌الله شاهرودی، انتصاب آیت‌الله لاریجانی را تبریک می‌گوید و برای ایشان آرزوی موفقیت دارد».

حبیبی در ادامه با اشاره به حضور آقایان احمدی‌نژاد و هاشمی رفسنجانی در مراسم تودیع و معارفه رییسان قدیم و جدید قوه قضاییه اظهارکرد: «حضور مقامات عالی کشور به ویژه رییس‌جمهور و رییس مجمع تشخیص مصلحت در این مراسم نوعی فیصله‌بخشی به رویدادهای تلخ دوران انتخابات بود و لبخند آشتی و سلام بین این دو برای کسانی که دلشان برای وفاق و همگرایی در کشور می‌تپد رضایت‌بخش و آرامش‌دهنده بود».

وی در بخش دیگری از این سخنانش در پاسخ به پرسشی درباره سومین جلسه دادگاه متهمان آشوب‌های اخیر تصریح کرد: «هرچه در این دادگاه جلوتر می‌رویم حقایق بیشتری فاش می‌شود. متاسفانه باید بپذیریم بعضی رقبای ما در انتخابات اخیر برای دستیابی به قدرت حاضر شدند برخی از طرفدارانشان با اجانب همگرایی کنند و اقتدار ملت و امنیت کشور را به خطر بیندازند».

وی افزود: «کار به جایی کشیده شد که برخی از متهمان در دادگاه درخواست برخورد با متهمان و عاملان اصلی را دارند و این مطالبه به حقی است».

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به اظهارات برخی افراد ضد انقلاب و حتی سلطنت‌طلب هشدار داد: «شخصیت‌های دعوت‌کننده به راهپیمایی و آشوب داخلی در حالی که برخی از آنها خود را پیرو خط امام (ره) می‌دانند چرا از خود سوال نمی‌کنند که علت کف زدن سلطنت‌طلبان و سایر ضدانقلابیون برای آنها چیست»؟

وی در ادامه به اعلام تشکیلات جدید از سوی میرحسین موسوی اشاره کرد و گفت: «پس از انتخابات گفتند می‌خواهند حزب تشکیل دهند، ندادند، بعد گفتند می‌خواهند جبهه تشکیل دهند، این جبهه هم تشکیل نشد، امروز می‌گویند تشکیلات "راه سبز امید" برپا می‌کنند».

حبیبی ادامه داد: «البته هنوز اساسنامه و مرامنامه‌ای راجع به این تشکیلات ارائه نکرده‌اند تا بتوان اظهارنظری کرد، اما اگر سردمداران این تشکیلات با نام موسوی ولی در پنهان همان‌هایی باشند که ستادهای ایشان را با اهداف خودشان و با نام موسوی اداره می‌کردند، ماهیت این تشکیلات را می‌توان حدس زد و می‌توان گفت راه سبز امید به کجا ختم می‌شود و برای چه کسانی امیدواری ایجاد می‌کند».

حبیبی تصریح کرد: «آقای موسوی اگر دچار همان خطایی شود که در انتخابات اخیر با سپردن ستادهای انتخاباتی به نام خودش به سردمداران مجاهدین انقلاب و مشارکت مرتکب شد "راه سبز امید" به دام گسترده مخالفان انقلاب منتهی خواهد شد».

وی افزود: «ما به آقای موسوی هشدار می‌دهیم سردمداران مجاهدین انقلاب و مشارکت نه شما را قبول دارند و نه صلاح شما را می‌خواهند؛ اینها همان‌هایی هستند که راجع به رای شما در انتخابات اخیر به شما دروغ گفتند و شما را فریب دادند».

حبیبی در ادامه تاکید کرد: «از مهم‌ترین و برجسته‌ترین مصداق احترام به حقوق مردم و حقوق شهروندی انسان‌ها احترام به رای آنهاست. مردم در این انتخابات به اصول‌گرایان رای داده‌اند و مابقی به افراد دیگر، نباید اقلیت به خود اجازه دهد؛ طوری موضع بگیرد یا عمل کند که موجب فتنه و بلوا شود و با یک دولت مشروع و قانونی به معارضه بپردازند. حماقت آمریکایی‌ها در این است که می‌خواهند نوعی کپی‌برداری از کودتای 28 مرداد را در ایران عملیاتی کنند. آنها از تحولات ایران حداقل 50 سال عقب هستند».

حبیبی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره چیدمان کابینه گفت: «اعتقاد ما بر این است که تعامل قبلی آقای رییس‌جمهور و نمایندگان مجلس با تشکیل کمیته مشترک و رعایت سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب بهترین راه برای تشکیل کابینه‌ای متعهد و مقتدر است».

وی افزود: «ضرورت تعهد وزرا به مبانی اسلام، نظام اسلامی و ولایت فقیه از بارزترین نکات مورد توجه باید باشد، ولی این خصوصیت به تنهایی کافی نیست؛ توانمندی کامل مدیریتی، سابقه مثبت و طولانی موفق اجرایی از موضوعاتی است که اگر مورد توجه کامل آقای رییس‌جمهور محترم و نمایندگان محترم مجلس نباشد آسیب‌های جدی به نظام و مردم وارد خواهد شد».

حبیبی اضافه کرد: «ما به صراحت اعلام می‌کنیم آسیبی که از طرف یک مدیر نالایق متدین به نظام وارد می‌شود بیشتر از آسیبی است که یک فرد نالایق غیرمتدین به نظام وارد می‌کند؛ زیرا عدم لیاقت یک فرد متدین به پای دین و انقلاب هم نوشته می‌شود».

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: «ما در موقع تشکیل دولت نهم هم تذکر دادیم که وسعت دایره‌ای که ظرفیت اصولگرایی در آن قرار دارد بیش از وسعت دایره‌ای است که آقای رییس‌جمهور برای انتخاب وزرا ترسیم کرده‌اند و در حال حاضر هم این تذکر را لازم می‌دانیم».

حبیبی گفت: «راجع به معرفی وزرا به وسیله آقای رییس‌جمهور از رسانه‌ها قبل از معرفی به مجلس هم مجموع این فعل را مثبت تلقی نمی‌کنیم».

وی افزود: «یک سابقه ناموفق تاریخی هم در دهه‌های قبل در این مورد وجود دارد که ان‌شاءالله آقای رییس‌جمهور به آن توجه خواهند داشت».

حبیبی ادامه داد: «از مجلس محترم انتظار داریم غیر از توجه به تعهد دینی و انقلابی وزرای معرفی شده به کارآمدی آنها نیز توجه ویژه مبذول داشته و خود را در سیئات وزیری که کارآمدی لازم را ندارد شریک نسازد».

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به سالگرد پیروزی حزب‌الله در برابر صهیونیست‌ها در جنگ 33 روزه گفت: «حزب‌الله در جنگ 33 روزه ضرب شستی به آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه نشان داد که تا مدت‌ها به فکر تجاوز مجدد نخواهد افتاد. این مانورهایی که اخیرا به صورت نمایشی برگزار می‌شود برای حفظ روحیه خودشان است».

حبیبی تصریح کرد: «اگر یک بار دیگر حزب‌الله با رژیم صهیونیستی دست و پنجه نرم کند ان‌شاءالله آن وقت دنیا شاهد شکسته شدن ستون فقرات اسرائیل در منطقه خواهد بود».

حبیبی در پایان با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان با تبریک به همه مسلمانان جهان، توفیق عبادت خالصانه را در این ماه پربرکت و بقیه اوقات برای همه مسلمان‌ها از درگاه خداوند قادر متعال مسالت کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Canada
|
۰۷:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
0
0
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به حکم مقام معظم رهبری در انتصاب آیت‌الله صادق لاریجانی به ریاست قوه قضاییه گفت: «مردم در انتظار یک تحول اساسی در نهاد قضایی کشور هستند».
من متوجه نمیشوم چگونه میتوان با استناد به اعترافاتی که در دادگاههای همین قوه قضاییه صورت گرفته نسبت به سازمانهایی مثل مشارکت و انقلاب اسلامی به آقای موسوی هشدار داد اما از نیاز به تحول درآن گفت ! منظور ازتحول چیست؟ مثلا این قوه درکجا دچار عقب افتادگیهایی شده است که آقای حبیبی از تحول درآن میگوید؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین