کد خبر: ۹۳۰۳۶
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۴

علی‌ عسگری: فضای افراطی‌، دامن‌ افراط ‌گرایان را نیز خواهد گرفت

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مشاور پارلمانی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: «نخبگانی که اسلام، امام و نظام را قبول دارند و با هر سلیقه‌ای در چارچوب نظام فعالیت می‌کنند، با تضارب آرا و طرح افکار، از تندروی در فضای سیاسی جلوگیری کنند».

حجت‌الاسلام علی ‌عسگری در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر این که چنان‌چه فضای افراطی‌گری به نحوی مهار نشود، دامن‌گیر افراط ‌گرایان نیز خواهد شد، اظهار کرد: «کسانی که حتی از برخی تریبون‌های رسمی علیه چهره‌های نظام فضاسازی می‌کنند، طبیعی است وقتی به محیطی مانند دانشگاه، می‌روند، عده‌ای هم پیدا می‌شوند که اعمال افراطی آن‌ها را به خودشان نشان دهند، حتی در مجلس، صحبت‌های تندی از ناحیه یکی از نمایندگان تندرو که خود را به طیف اصول‌گرا منتسب می‌داند، در قالب نطق پیش از دستور مطرح می‌شود که جای بسیار تاسف دارد که فرمایشات مقام معظم رهبری و راهنمایی اخلاقی بزرگان نظام، برای این دسته از افراد، موضوعیت ندارد. آن‌ها بیشتر نان خود را در دعوا و اختلاف می‌بینند و از نجابت و اخلاق‌مداری رقبا نیز سوءاستفاده می‌کنند».

وی افزود: «به نظر من، کسانی که فکر می‌کنند امروز بر "خر مراد" سوار هستند، وجود اختلافات را وفق مراد خود می‌بینند و فکر می‌کنند اگر فضای عقلانیت، آرامش و وحدت حاکم شود، برای سیاه‌نمایی‌هایی خود زمینه و شرایطی نخواهند داشت؛ لذا افراط را در پیش می‌گیرند و در این میان، قوه‌ قضاییه بر اساس وظیفه‌ ذاتی خود و دستگاه‌های مسوول به ویژه وزارت اطلاعات باید از این عوامل افراط به نحوی بازخواست کنند؛ چرا که در روزهای مانند 13 آبان و یا 22 بهمن و روزهای دیگری که مردم یکپارچه علیه قدرت‌های جهانی شعار می‌دهند، وقتی فضا ملتهب می‌شود، به جای یک‌دستی، اتحاد و صمیمیت، ممکن است رخدادهایی پیش آید که به نفع ولایت و آرمان‌های دینی و انقلابی‌مان نباشد».

مشاور پارلمانی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام، در ادامه گفت: «کسانی که با هر سلیقه‌ای در چارچوب نظام حرکت می‌کنند و اسلام، امام، انقلاب و رهبری را قبول دارند می‌توانند با تضارب آراء و طرح افکار از تندروی‌ها جلوگیری کنند؛ مثلاً وقتی مقام معظم رهبری از ایجاد کرسی‌های آزاداندیشی صحبت می‌کنند، نخبگان باید زمینه‌ آن را فراهم کنند تا مانع از گسترش افراط‌گری هر دو جریان، یعنی روشنفکری افراطی و تحجر شوند و از ضررها و خسارات جبران‌ناپذیری که انقلاب و نظام را تهدید می‌کند، جلوگیری کنند».

علی ‌عسگری همچنین درباره‌ی نقش رسانه‌ها در کاهش تندروی‌ها، گفت: «رسانه‌ها باید عوامل افراط را شناسایی کنند و حرف‌های افراطی، بی‌منطق و افراطی آنان را تعقیب نکنند و اخلاق و انصاف را در نظر بگیرند».

وی هم‌چنین با بیان این که متاسفانه امروز برخی رسانه‌هایی که از بیت‌المال استفاده می‌کنند مصداق رسانه‌های تندرو محسوب می‌شوند که دور از انصاف موضع‌گیری می‌کنند، گفت: «درشت‌گویی و درشت‌خویی از خصایص افراد تندرو و خشونت‌طلب است».

وی در پایان گفت: «اگر در انتخابات، اصل عدم افراط و پرهیز از خشونت توسط جناح‌های سیاسی رعایت می‌شد فضای آرامش و وحدت می‌توانست وجود داشته باشد».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین