کد خبر: ۹۳۰۷۴
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۳

آیت‌الله جوادی آملی: کشور را با آرزو و فقر نمی‌‌شود اداره کرد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: آیت‌ا... جوادی ‌آملی گفت: «اگر اقتصاد مملکت آسیب ببیند دین نیز دچار آسیب می‌شود لذا کشور را با آرزو و فقر نمی‌شود اداره کرد». 

به گزارش گروه سیاسی آفتاب بر اساس اعلام مرکز خبر حوزه، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در دیدار رییس سازمان امور مالیاتی کشور افزود: «فرهنگ مردم را اعتقاد آنان می‌سازد و نگهبان اعتقاد مردم، اقتصاد است، توقع نداشته باشید که همه مثل سلمان و اباذر و کسانی که در شعب ابی‌طالب(ع) بودند، باشند».
 
وی با بیان اینکه کسانی که از سلطنت شکم بیرون نیامده‌اند هرگز نمی‌توانند با استکبار مبارزه کنند، ادامه داد: «به برکت رهبری امام(ره)و خونهای پاک شهدا، اعتقاد جای اقتصاد را در میان مردم گرفت، اما اگر خدای نکرده مردم فشار اقتصادی ببینند، در دینداری آنان مشکل ایجاد می‌شود».
 
آیت‌ا... جوادی‌آملی اظهار داشت: «با آرزو و آرمان و توقع نمی‌شود کشور را اداره کرد، اگر می‌خواهیم کشور را اداره کنیم باید دید در چه فضا و فازی زندگی می‌کنیم، کسی که زمان و زمینش را نشناسد، مدیر نیست».
 
وی با بیان اینکه با فقر نمی‌شود کشور را اداره کرد، تصریح کرد: «این سفرهای استانی برکات فراوانی از قبیل درک درد مردم دارد و این غیر از آن است که پشت میز بنشینند و مالیات بخواهند باید دید چه خدمتی داده‌ایم و تولید چگونه بوده است».
 
وی در ادامه افزود: «اگر کسی سنگی به بدنش زدند دردی احساس نکرد معلوم است که یا خواب است یا حسی نسبت به درد ندارد، حال اگر چند کارگر را اخراج کردند، ما نیز باید این درد را حس کنیم».
 
آیت‌ا... جوادی‌آملی بیان اینکه این کپر‌نشینیان و کارگران پاره‌تن ما هستند، اظهار داشت: «بعضی از کارگران که حقوقی کمتر از 300 هزار تومان داشته‌اند اخراج شده‌اند و اینها توان پرداخت اقساط وام‌های دریافتی را ندارد، چگونه می‌توانند، مالیات بدهند».
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بین درآمد و سرمایه باید یک فرق جوهری قائل شد، اظهار داشت: «اگر کاسبی که مغازه‌ای دارد و سرمایه‌ای در آن قرار داده و درآمدی کسب می‌کند و بر اساس همان درآمد هزینه می‌نماید روزی از سرمایه جهت تأمین زندگی هزینه کند، این آغاز ورشکستگی اوست».
 
با نفت به عنوان سرمایه نمی‌شود کشور را اداره کرد 

این مرجع تقلید شیعیان افزود: «سرمایه عظیمی به نام نفت در داخل کشور است، اگر روزی به جایی برسیم که نفت بفروشیم و کشور را اداره کنیم، ورشکست می‌شویم که در این صورت نسل بعد همه نفرین‌ها را متوجه ما می‌کند که چرا شما سرمایه را فروختید، مگر آدم عاقل نفت می‌فروشد تا کشور را اداره کند».
 
آیت‌ا... جوادی‌آملی با بیان اینکه با نفت به عنوان سرمایه نمی‌شود کشور را اداره کرد، اظهار داشت: «یک وقت نفت فروخته می‌شود تا کارخانه ایجاد گردد و سدی ساخته و انرژی تولید شود، این تبدیل سرمایه به سرمایه است، اما اگر نفت فروخته شود و در قبال آن برنج و موز و... وارد گردد، این تبدیل سرمایه به درآمد است».
 
وی با بیان اینکه یک کشور اسلامی تفکر اقتصادی‌اش هم اسلامی خواهد بود، گفت: «براساس روایتی از امام علی(ع) ملتی که خاک و آب به‌اندازه کافی دارد اگر بخواهد مواد غذایی وارد کند خدا او را از رحمت دور کرده است».
 
استاد درس خارج حوزه افزود: «آدم عاقلی که سرمایه‌ای مثل خاک و آب دارد اگر از کشور دیگر مواد غذایی وارد کند، معلوم می‌شود بی‌عرضه است».
 
آیت‌ا... جوادی‌آملی با بیان اینکه به‌اندازه کافی آب و خاک داریم، اما مدیریت می‌خواهد، اظهار داشت: «جهنم فقط برای آدم شرابخوار نیست برای آدم بی‌عرضه هم هست».
 
وی در ادامه خطاب به رییس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: «بروید واردات و صادرات را در گمرگ‌ها مقایسه کنید، شناسنامه ما در گمرگ است اینکه ما از صادرات خبر می‌دهیم، اما از واردات هیچ نمی‌گوییم، کار درستی نیست».
 
وی با تأکید بر پیروی عملی از سیره اهل‌بیت(ع) خاطرنشان کرد: «ممکن است در روز شهادت امام علی(ع) لباس مشکی هم بپوشیم ولی علی بن ابی‌طالب(ع) را باید در نهج‌البلاغه و نظام اقتصادیش جستجو کرد در این صورت پیرو عملی آن حضرت هستیم».
 
آیت‌ا... جوادی‌آملی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: «ممکن است بخشی در اثر حجب و انفعال طبیعی و حیا و قناعت‌ کپر نشینی را امضا کنند، اما خداوند این را امضا نمی‌کند». 

وی با بیان اینکه سفرهای استانی از برکات نظام است،گفت: «وظیفه ما این است که سری به این مناطق بزنیم، تا از نزدیک مشکلات را لمس کنیم، چون هنوز کم نیستند عزیزانی که شهید داده‌اند، اما کپرنشینند».
 
آیت‌ا... جوادی‌آملی در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت مالیات در اداره کشور اشاره کرده و گفت: «کشور را مالیات اداره می‌کند، سازمان امور مالیاتی سهم تعیین کننده‌ای در اداره مملکت دارد، آن کسانی که دارند مملکت را می‌گردانند باید با شما در پرداخت تسهیلات بانکی، سرکشی به مراکز تولیدی، جلوگیری از واردات و تکمیل صادرات هماهنگ عمل کنند».
 
شایان ذکر است در ابتدای این دیدار، دکتر علی عسکری، رییس سازمان امور مالیاتی کشور به ارائه گزارشی از وضعیت درآمدهای مالیاتی کشور پرداخت و گفت: «فقط هشت درصد از درآمد ناخالص ملی از محل درآمدهای مالیاتی می‌باشد».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
0
0
وقتی نظری با زحمت فراوان از طرف نویسنده آن نظر در سایت نوشته میشود ،لطفا" ضمن ارج نهادن به زحمات و نظران نویسنده ، آن را در سایت درج فرمائید مگر اینکه خلاف اسلام وشئونات اسلامی در آن دیده شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
0
0
آیت اله آملی حالا چرا متوجه این موضوع شدند ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
0
0
چرا آقايان علما سكوت كرده اند و دو فرو بسته اند و موضع خود را معلوم نمي كنند مگر آنها سياست مدارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
0
0
اقای جوادی چرا هیچ بیانیه ای در اعتراض به هتک حرمت عاشورا و لایت فقیه ندادند؟؟؟؟؟اسلام اصل است چرا از اصل حمایت نمیکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
0
0
حضرت آیت الله ! امروز بجای سکوت حسنی ، فریاد حسینی لازم است. پرداختن به مطالبات حقه ی امروز کافه ی مردم بحث روز است نه مالیات و گمرکات .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۲
0
0
اعتراض واقعی بینندگان به گردانندگان سایت است که با فریبکاری این سایت اعتراضات متوجه حضرت علامه آیت اله جوادی آملی گردیده. لذا خواهش دارم به جای شیطنتهای اینچنینی از عاقبت کار بترسید تیتر خبرتان کاملاً با محتوای خبر در تضاد است حضرت استاد بعد از این همه سفر استانی باز هم انتظار بیشتر از مسئولان دارند که به افرادی که با حیا و قناعت با مشکلات معاش زندگی روبرو هستند توجه کنند و به آنها سر بزنند البته همه این مشکلات در دولتهای قبل هم بوده ولی مسئولان آن زمان خود علامه بودند و نیازی به گرفتن راهکارهای دینی از بزرگوارانی چون حضرت علامه نمی دیدند. لطفا این نظر را در اختیار بینندگان این خبر قرار دهید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۲
0
0
به آقای جوادی بگوئید شما که اینجوری نظریه های قشنگ میدهید . چرا عقل خودتون رو به هنگام انتخابات بکار نبستید و به موسوی رای دادید ؟ خیلی از مردم به شما توجه داشتند !!

در موقع انتخابت خیلی از دلسوختگان ولایت و انقلاب متوجه مرموزی میر حسین شده بودند . آیا شما که دستی در سیاست دارید متوجه نشدید؟ یا متوجه شدید اما قضیه چیز دیگری بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۴
0
0
آقای جوادی آملی فرد فقیه و محترمی هستند ولی یک مشکل اساسی در ایران این است که این آقایان بجای اظهار نظر در حوزه تخصصی خودشان در همه امور اظهار نظر میکنند. گیرم که نظرشان صواب باشد ولی باید ارزش و جایگاه تخصص را مراعات کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۵
0
0
تمام مطالب آقاي آملي بر اساس منطق و استدلال است حالا اگر به مذاق دوستان ناخوش است و بازهم سياسيش مي كنند چيز تازه اي نيست. همين بس كه تنها قشر ماليات دهنده قشر كارمند و حقوق بگير است و گرنه بازاريان محترم كه مالياتشان تحت پوشش عوام فريبانه با اندك مبلغي سرتهشو هم مي يارن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۵
0
0
اینجانب به کسی که بی ادبانه به حضرت استاد توهین کرده و نسبت بکار نبستن عقل به ایشان داده می گویم که اگر تو عقلی در سر داشتی متوجه می شدی که جناب استاد بسیار مستدل صحبت کرده اند و جواب استدلال استدلال است نه توهین و متاسفانه روش اغلب همفکران شما همین است. و گله ای هم از مسئولین محترم سایت آفتاب دارم که چرا چنین نظرات توهین آمیزی را منتشر می کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۵
0
0
اینجانب به کسی که بی ادبانه به حضرت استاد توهین کرده و نسبت بکار نبستن عقل به ایشان داده می گویم که اگر شما عقلی در سر داشتی متوجه می شدی که جناب استاد بسیار مستدل صحبت کرده اند و جواب استدلال استدلال است نه توهین و متاسفانه روش اغلب همفکران شما همین است. و گله ای هم از مسئولین محترم سایت آفتاب دارم که چرا چنین نظرات توهین آمیزی را منتشر می کنند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین