کد خبر: ۹۴۶۴۰
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۴
معاون مطبوعاتی از رسانه‌هایی که تذکر گرفتند تشکر کرد؛

رامین: مطبوعات تذکرات ارشاد را عبادی بدانند

مطبوعات در دهه فجر تذکر و اخطار نمی‏گیرند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این معاونت در دهه فجر به هیچ نشریه و رسانه ای تذکر و اخطار نمی‌دهد. 

محمدعلی رامین عصر چهارشنبه در چهارمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها در حوزه مالیات در محل سازمان امور مالیاتی کشور، افزود: در این مدت تنها از رسانه‌ها مراقبت می‌شود، ضمن آن که پس از این دوره نیز قرار است جشنواره‌ای خاص برگزار شود.

به گفته وی،‌ مطبوعات و خبرگزاری‌هایی که در راستای مقابله با جنگ نرم غرب و جلوگیری از ایجاد فضای تردید و سیاه‌نمایی اقدام کنند، در این جشنواره برگزیده خواهند شد.

رامین، ‌ایجاد شور و نشاط برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن را از شاخص‌های انتخاب رسانه‌های برتر عنوان کرد و گفت: قرار است در پایان دهه فجر بهترین‌ها در عرصه رسانه‌ها معرفی می‌شوند.

وی ضمن تشکر از روزنامه‌ها و رسانه‌هایی که تاکنون از معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تذکراتی دریافت کرده‌اند، ‌اظهار امیدواری کرد:‌ این رسانه‌ها تذکرات را امری عبادی بدانند.

وی گفت: این معاونت می‌تواند به جای ارایه تذکرات، موارد را به دادستانی یا کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی برای پیگیری‌های بعدی ارایه کند.

رامین، ارایه این تذکرات را برای جلوگیری از توقیف و لغو مجوز رسانه‌ها و مطبوعات دانست و گفت: این معاونت بدنبال پایداری و ماندگاری رسانه‌ها است و هم اکنون نظارت خاصی برای رسانه‌های کشور در نظر گرفته شده است.

وی با بیان آن که ‌پرداخت مالیات از منظر توحید یک عبادت است، ‌اظهار داشت: اما از آنجا که این امر تفهیم‌ نشده، امری دنیایی به نظر می‌آید. 

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: رسانه‌ها برای فرهنگ‌سازی در این زمینه باید نقش اتاق فکر را برای جامعه اسلامی ایفا کنند.

وی با بیان آنکه ‌افرادی که توانایی بیشتری در تولید دارند باید بخشی از درآمد خود را به دیگران ارایه کنند تا همگان رشد یابند، گفت: در صورتی که مالیات با نگاه عبادی پرداخت شود، بسیاری از مشکلات در این بخش کاهش می یابد.

رامین از رسانه ها خواست اطلاعات لازم در خصوص اقتصاد اسلامی را به مردم ارایه دهند تا بشریت از منجلاب کنونی خارج شود و‌ ادامه داد: ‌در صورتی که روزنامه‌های اقتصادی به دنبال ارایه مباحث اقتصاد اسلامی باشند، می‌توانند به عنوان الگو عمل کنند.

رامین اظهار امیدواری کرد: رسانه‌های اقتصادی بتوانند به ایجاد اقتصاد مستقل و جدا از جامعه جهانی کمک کنند.

در ادامه این مراسم محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با اشاره به نقش و تاثیر رسانه‌ها در پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357، ‌گفت: ‌علاوه بر رسانه‌های دیداری و شنیداری، بر اساس فرهنگ موجود رسانه‌های میان‌مردمی نیز از نقش مهمی برخوردار هستند.

وی در خصوص وضعیت فرهنگ مالیاتی در کشور، افزود: از آنجا که در تاریخ همواره حاکمان ناصالح و ستمگر بر کشور حاکم بوده‌اند، مردم برای مبارزه با آنها مالیات پرداخت نمی‌کردند.

وی گفت:‌ پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی باید فتوای تازه ای در این زمینه منتشر شود به نحوی که اندیشه پرداخت مالیات در کشور حاکم شود.

صفار هرندی، فرهنگ‌سازی در این زمینه را از وظایف انواع رسانه‌ها و حتی رسانه‌های میان‌مردمی دانست و گفت: هرچند هم اکنون رضایت مناسبی از وضعیت پرداخت مالیات‌ها وجود دارد اما تا رسیدن به حد مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین