کد خبر: ۹۴۸۵۷۷
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۴
تبلیغات

معرفی محبوب‌ترین تجهیزات اتوماسیون صنعتی

در این مقاله به شما اطلاعاتی در رابطه با معیار‌های لازم برای انتخاب و مناسب‌ترین برند در رابطه با اتوماسیون صنعتی مطرح می‌کنیم.
معرفی محبوب‌ترین تجهیزات اتوماسیون صنعتی
آفتاب‌‌نیوز :

هدف از این مقاله، آشنایی شما را با تجهیزات اتوماسیون صنعتی و برند‌های معتبر آن می‌باشد، در این مقاله به شما اطلاعاتی در رابطه با معیار‌های لازم برای انتخاب و مناسب‌ترین برند در رابطه با اتوماسیون صنعتی مطرح می‌کنیم. در ادامه چهار مورد از تجهیزات پرکاربرد اتوماسیون صنعتی را بررسی می‌نماییم.

اینورتر (درایو صنعتی)

اینورتر یک وسیله الکتریکی است که وظیفه تنظیم و کنترل جریان، گشتاور و سرعت الکتروموتر‌ها یا ماشین‌های الکتریکی را برعهده دارد. درایو‌ها انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل و به بهبود عملکرد الکتروموتور‌ها کمک می‌کنند. همچنین اینورتر می‌تواند از دستگاه‌ها در برابر خطراتی، چون اتصال کوتاه، اضافه بار و... محافظت کند و انرژی مصرفی در بار‌های گشتاور متغیر مانند پمپ و فن‌ها را بکاهد.

کاربرد‌های اینورتر

از اینورتر در صنایع مختلف و برای کاربرد‌های گوناگون استفاده می‌شود که در این بخش به بیان یکسری از کاربرد‌های آن می‌پردازیم.

  • پمپ‌ها
  • جرثقیل
  • فن‌ها
  • نوار نقاله
  • آسانسور‌ها
  • صنعت نفت و گاز
  • صنعت فولاد
  • صنعت خودروسازی

انواع درایو

اینورتر‌ها شامل مدل‌های AC، DC، سرو درایو، درایو پله‌ای، درایو BLDC و درایو VFD هستند که در این بخش به دو مدل AC و DC می‌پردازیم.

انواع درایو

درایو AC

اینورتر AC یا جریان متناوب به کمک مدار‌های مبدل یکسو کننده، جریان متناوب یا برق AC را به DC تبدیل می‌کند. سپس به منظور تنظیم سرعت موتور‌های الکتریکی با کمک اینورتر، جریان DC را دوباره به AC تبدیل می‌کند. درایو AC فرکانس و ولتاژ ورودی ثابت را به به فرکانس و ولتاژ خروجی متغیر تبدیل می‌کند.

درایو DC

از این درایو برای تنظیم سرعت موتور‌های DC یا جریان مستقیم استفاده می‌شود. درایو DC، منبع یا برق AC را به DC تبدیل می‌کند. اینورتر DC در سیستم‌هایی همچون ماشین‌های CNC، رباتیک و... استفاده می‌شود.

اینورتر‌های اینوت

یکی از بهترین اینورتر‌ها متعلق به شرکت اینوت است. این برند دارای قیمت مناسب‌تر است و در صورت خرابی یا نیاز به تعمیر، قطعات آن به راحتی پیدا و جایگزین می‌شود. در ادامه با خرید اینورتر از نمایندگی اینوت در لاله زار تهران می‌توانید از ۱۸ ماه گارانتی بهره ببرید.

سروو موتور

سروو موتور به عنوان یک الکتروموتوری شناخته می‌شود که دارای مدار‌های الکتریکی و شافت است. سروو موتور‌ها در ابعاد گوناگون و در دو نوع گیربکس دار و فاقد گیربکس طراحی می‌شوند. از ابعاد بزرگ اکثرا در تجهیزات صنعتی همانند دستگاه‌های CNC و ابعاد کوچک در پروژه‌هایی مانند دستگاه‌های مکاترونیکی کاربرد دارند. در ادامه سروو موتور یک ماشین چرخان است که دقت و بازده بالایی دارد. شافت موجود در این موتور توانایی جابه‌جایی به موقعیت، سرعت و زاویه‌هایی را دارد که موتور‌های عادی این قابلیت را ندارند.

کاربرد‌های Servo Motor

سروو موتور در صنایع گوناگونی کاربرد دارد که در این بخش چند مورد از آن‌ها را نام می‌بریم. یکی از کاربرد‌های سروو موتور در فکوس یا زوم دوربین است، به این صورت که از سروو استفاده شده در لنز دوربین به منظور واضح‌تر و تصحیح کردن تصویر استفاده می‌شود. برای پیدا کردن زاویه درست و دقیق حرکت در مفصل‌های ربات‌ها و در استفاده‌های دیگر مانند سیستم مکان یابی و تلسکوپ‌ها کاربرد دارد.

سروو موتور برند LS، یک انتخاب مطمئن

سروو موتور برند LS یکی از مطرح و مناسب‌ترین سروو موتور‌های موجود در بازار است و پیشنهاد ما به شما برای خرید یک سروو با کیفیت و به اصطلاح، امتحان پس داده، سروو‌های این برند کره‌ای می‌باشد، به این دلیل که برند LS نسبت به دیگر برند‌ها داشتن کیفیت عالی در کنار قیمت مناسب نسبت به رقبای اروپایی است.

HMI یا مانیتورینگ صنعتی

اچ ام آی یا مانیتور صنعتی خلاصه شده اسم Human Machine Interface است که مانند یک پل ارتباطی میان ماشین و کاربر عمل می‌کند. HMI ارتباط گرافیکی میان قطعات و کاربر را به کمک کامپیوتر صنعتی، تبلت و یا پنل لمسی مهیا می‌کند. اچ ام آی به کمک نرم افزار مشخص خود که توسط شرکت سازنده ارائه می‌شود، استفاده می‌شود و گزارشی کامل از فرآیند‌ها و پروسه به شما ارائه می‌دهد.

ابعاد HMI

HMI‌ها را بر حسب اندازه می‌توان بر اساس مقادیر زیر دسته بندی کرد.

  • ۲ inch
  • ۳.۴ inch
  • ۵ inch
  • ۷ inch
  • ۷.۳ inch
  • ۸ inch
  • ۱۰ inch
  • ۱۲ inch
  • ۱۵ inch

HMI‌ها به پروتکل‌هایی مانند RS۲۳۲، RS۴۲۲ و RS۴۸۵ وصل می‌شوند. پروتکل‌های رایج دیگر که اچ ام آی به آن‌ها متصل است، Ethernet/IP، Modbus و Profibus می‌باشد. از HMI به منظور پیگیری پروسه، نظارت بر ورودی و خروجی‌ها، اطلاع از داده و فرآیندها، اطلاع از شاخص عملکرد تولید و بسیاری دیگر کاربرد دارد. 

دلتا، یک پیشنهاد مقرون به صرفه برای خرید HMI

شرکت دلتا با عرضه محصولات مقرون به صرفه و البته با کیفیت توانسته است سهم بزرگی را بازار اتوماسیون صنعتی در جهان و صد البته کشور ما ایران را جذب کند، پیشنهاد ما برای خرید HMI، برند دلتا است به این دلیل که نسبت به دیگر رقبا قیمت بسیار مناسبی دارد و همچنین رابطه کاربری بسیار خوبی دارد و کار با HMI‌های این برند، به نسبت دیگر برند‌ها راحت‌تر می‌باشد.

PLC یا کنترلر برنامه ریز

PLC در واقع یک کنترل کننده منطقی است. منظور از جمله اول این است که PLC یک دستگاهی است که با دادن داده‌ها و اطلاعات ورودی به دستگاه، آن‌ها را پردازش می‌کند و خروجی را نمایش و تنظیم می‌کند. کار با پی ال سی راحت است و شامل پیچیدگی نیست. پی ال سی به راحتی برنامه نویسی می‌شود و برای برنامه نویسی دوباره قابلیت انعطاف پذیری را دارا است.

PLC یا کنترلر برنامه ریز

کاربرد‌های PLC

از PLC در صنایع گوناگون مانند صنعت مواد غذایی، دستگاه‌های CNC، ماشین آلات، دستگاه بسته بندی، نوار نقاله، صنایع شیمیایی، دستگاه چاپ و بسیاری از موارد دیگر کاربرد دارد. در ادامه PLC با مصرف بهینه انرژی همراه است. کنترل نظارتی که این تجهیز صنعتی دارد، شامل توانایی ارتباط با تمامی رایانه‌های موجود در کارخانه را می‌شود.

PLC برند زیمنس

یکی از برند‌های مناسب برای خرید PLC، برند زیمنس است که پیشنهاد می‌شود PLC را از نمایندگی زیمنس خریداری کنید. شرکت زیمنس با طراحی انواع گوناگون پی ال سی توانسته نیاز‌های گوناگون در این صنعت را بر طرف کند. از سری‌های پی ال سی‌های زیمنس می‌توان به سری‌های ماژولار، کامپکت، مینی و Rack اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین