کد خبر: ۹۵۴۳۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۶
صدر گفته نیروهای عراقی نباید در سوریه دخالت کنند

پاسخ مقتدی صدر به درخواست کمک بشار اسد: فقط می توانیم دعا کنیم!

رهبر جریان صدر عراق گفت: ما همچنان موضع خود را مبنی برعدم مداخله در امور سوریه حفظ می‌کنیم و در برابر تصمیمات مردم نمی‌ایستیم، زیرا آن‌ها تنها کسانی هستند که حق تعیین سرنوشت را دارند.
پاسخ مقتدی صدر به درخواست کمک بشار اسد: فقط می توانیم دعا کنیم!
آفتاب‌‌نیوز :

رهبر جریان صدر عراق گفت: ما همچنان موضع خود را مبنی برعدم مداخله در امور سوریه حفظ می‌کنیم و در برابر تصمیمات مردم نمی‌ایستیم. 

«سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق امروز-پنجشنبه- در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به تحولات سوریه نوشت: به غیر از دعا چیزی برای مردم آزاده و سرافراز سوریه نداریم. 

وی افزود: ما همچنان موضع خود را مبنی برعدم مداخله در امور سوریه حفظ می‌کنیم و در برابر تصمیمات مردم نمی‌ایستیم، زیرا آن‌ها تنها کسانی هستند که حق تعیین سرنوشت را دارند. 

صدر تصریح کرد: امیدوارم هیچ کس به نقشه‌های سه‌گانه شوم، آمریکا، انگلیس و اسرائیل که هدفشان نابودی دین و وحدت صفوف و تفرقه است، کشیده نشوند. 

وی در ادامه نوشت: دولت و ملت عراق و همه احزاب و گروه‌ها و نیرو‌های عراقی نباید در امور سوریه دخالت کنند. 

رهبر جریان صدر عراق تأکید کرد دولت عراق باید جلوی آن‌ها را بگیرد و هر کسی را که امنیت مسالمت‌آمیز در عراق عزیز ما را نقض کند، مجازات کند.

پاسخ مقتدی صدر به درخواست کمک بشار اسد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
25
6
افتاب ظاهرا با شورشیان هست که اینجوری خبر میزنه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین