مهدی بادپا درباره جزئیات برنامه روز دانشجو که با حضور رئیس جمهور فردا شنبه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود گفت: برنامه ویژه روز دانشجو فردا شنبه ۱۷ آذر با حضور رئیس جمهور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود.
وی ادامه داد: دراین برنامه دبیران تشکلهای اسلامی دانشجویان، دبیران اتحادیههای تشکلهای اسلامی، بسیج دانشجویی، برخی از دفاتر انجمنهای اسلامی دانشگاههای تهران، نماینده انجمنهای علمی، کانونهای فرهنگی، نشریات دانشجویی، دانشگاه آزاد و جهاد دانشگاهی سخرانی خواهند داشت.
به نوشته مهر، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در پاسخ به این سوال که تفاوت برنامه روز دانشجو امسال نسبت به سالهای قبل چیست، افزود: امسال نسبت به سالهای قبل تعداد نمایندگان تشکلهای دانشجویی که سخنرانی خواهند داشت بیشتر است، (حدود ۱۳ نفر از نمایندگان تشکلهای دانشجویی سخنرانی خواهند داشت) و همچنین از انجمنهای اسلامی و دفاتر تشکلهایی که اتحادیه ندارند نیز برای حضور در این برنامه دعوت شده است.
وی همچنین افزود: رئیس دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی به حاضرین خیر مقدم میگوید، سپس نمایندگان تشکلهای دانشجویی سخنرانی خواهند داشت و سپس رئیس جمهور به ایراد سخنانی خواهد پرداخت.
وی ادامه داد: رئیس جمهور همچنین از نمایشگاه دستاوردهای فناوری و هفته پژوهش دانشگاه صنعتی شریف بازدید و با برخی اساتید این دانشگاه جلسه خواهد داشت.
فعالان فرهنگی دانشجویی در مراسم روز دانشجو صاحب تریبون شدند
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جمع دبیران کل انجمنهای علمی دانشجویی گفت: با توجه به اهمیت مباحث فرهنگی، در مراسم روز دانشجو با حضور رییس جمهور، به فعالان فرهنگی، دانشجویی فرصت طرح دیدگاه داده خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، حسین سیمایی در جمع دبیرانکل انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاههای استان تهران در سالن همایش باغ نگارستان دانشگاه تهران حضور یافت و در این دیدار گفت: روز دانشجو صرفا منحصر به طرح مطالبات سیاسی نیست و مطالبات فرهنگی دانشجویان نیز باید مطرح شود. در آیین روز دانشجو که روز شنبه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود چند سهمیه نیز به طرح مطالبات فعالان فرهنگی اختصاص یافته است و سالیان بعد این سهمیه افزایش مییابد.
وزیر علوم فعالیت در انجمنهای علمی و سایر بخشهای فرهنگی دانشجویی را در راستای حس مسئولیت اجتماعی و تمرین برای ارتباط با جامعه و صنعت در آینده ارزیابی کرد و گفت: هماکنون ارتباط با جامعه در وزارت علوم به طور جد پیگیری میشود و نزدیک دوازده هزار قرارداد همکاری اعضای هیئت علمی با صنعت و جامعه در سال جاری امضا شده است. بورس صنعت در دوره کارشناسی مدل خوبی برای ارتباط با صنعت است که در چند دانشگاه تجربه شده است و مدل توسعه آن در حال تدوین است. اگر محدودیتهای مالی نبود وزارت علوم بیش از این از تشکلها حمایت میکرد و در شرایط کنونی نیز بنا بر گسترش این حمایتها دارد. سیمایی فعالیت در انجمنهای علمی را نشان از دغدغه دانشجویان و بی تفاوت نبودن آنان دانست و این مهم را قابل ستایش ارزیابی کرد.
سیمایی بر ضرورت عدالت در توزیع امکانات و فرصتها بین همه تشکلهای فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد و گفت: عدالت هیچ استثنایی ندارد و رعایت آن همیشه ضروری است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان از طرح کارشناسانه مسائل فرهنگی توسط دانشجویان در فضایی صمیمی و اخلاقمدار قدردانی کرد.
وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نصرتی معاون دانشجویی دانشگاه تهران، دبیرانکل انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاههای استان تهران، اعضای دانشجویی شورای مرکزی حمایت و نظارت بر فعالیتهای انجمنهای علمی دانشجویی، اعضای دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر فعالیت نشریات دانشجویی در این نشست حضور داشتند.