نماینده قم افزود: حدود دو هفته قبل، در حاشیه مراسمی، ملاقاتی بسیار کوتاه با یکی از بلندپایهترین مقامات نظامی کشور داشتم. به ایشان عرض کردم که پس این وعده صادق ۳ چه شد؟! لبخندی زدند و گفتند که بزنیم که نیم ساعت بعدش دوباره اسرائیل ما را بزند تا بعدش مردم مطالبه وعده صادق ۴ را بکنند؟! از پاسخ ایشان چنان متعجب شدم که تا چند روز در حیرت به سر میبردم. حالا هم که دو هفته از آن زمان گذشته است دائما این سوال در ذهن حقیر موج میزند که مگر آقا همین چهل روز پیش نفرمود که "بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد". اینکه سوریه را بعد از این همه خون، یک هفتهای تقدیمشان کردیم در راستای به هم خوردن خطای محاسباتی اسرائیلیها بوده؟! ظاهرا برخی از عزیزان ما فرمایش آقا را سر و ته فهمیدهاند و تصمیمشان این بوده که جوری عمل کنیم که خطای محاسباتی خود ما به هم بخورد!
به نوشته انتخاب، رئیسی ادامه داد: قبلا هم گفته بودم که خط قرمز حقیر، فقط و فقط رهبر انقلاب است و در دفاع از حقوق ملت و نظام، از مطالبه گری و نقد هیچ عزیزی فروگذار نخواهم کرد، حتی اگر آن عزیز، مقام ارشد نظامی و یا امنیتی کشور باشد. ضمنا فعلا باتوجه به شرایط جنگی منطقه و لزوم حفظ وحدت، بیان نام مقاماتی که طی این ۴۰ روز قصور داشتهاند را صلاح نمیدانم، اما اگر در ادامه، دوباره در اجرای فرمایش آقا کوتاهی بورزند ابایی از افشای نامشان نخواهم داشت.
تحولات اخیر منطقه این عبرت را برای ما دارد که مسائل اساسی مردم را مدنظر قرار دهیم
به گزارش ایلنا، محمد تقی نقدعلی در نشست علنی نوبت روز (یکشنبه ۱۸ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ طی اخطار به قانون اساسی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: قالب و کیفیت مدیریت حکمرانی ما امید افزا نیست.
این نماینده مجلس با اشاره به آثار این مسئله در بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: مدلی که ما برای پیشبرد امور مد نظر قرار دادهایم، سوالی را به ذهن متبادر میکند که آیا این مدل امید افزاست و یا هر روز دارد از اعتماد مردم میکاهد؟
نقدعلی با بیان اینکه امروز جوانان درگیر مسائل معیشتی همچون اشتغال و مسکن بوده و امیدی به اصلاح امور ندارند، بیان کرد: تا زمانی که ما تحولی را در مدل حکمرانی به ویژه در حوزه اقتصاد ایجاد نکنیم این مسائل تکرار خواهد شد.
وی با اشاره به تحولات اخیر منطقه اظهار کرد: تحولات اخیر منطقه این عبرت را برای ما دارد تا مسائل اساسی مردم را مد نظر قرار دهیم. امروز یک سال از عمر مجلس گذشته و ما باید یک قرارگاه اقتصادی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به کیفیت در قانونگذاری و برنامههای مد نظر قرار گرفته در مجلس اظهار کرد: وقتی انعکاس بیرونی این نوع قانونگذاری و برنامههای مد نظر قرار گرفته در مجلس را مشاهده میکنیم، میبینیم حتی انقلابیترین، انقلابیون هم از مدل کار ما راضی نیستند؛ بنابراین دیگر چه زمانی میخواهیم این مدل را تغییر دهیم تا به مباحث معیشتی مردم رسیدگی کنیم. از این رو تا دیر نشده باید اقدامات لازم را مد نظر قرار دهیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما باید با تصویب قوانین اعتماد مردم را جلب کنیم، بیان کرد: در حال حاضر اکثر پیشنهاداتی که در جریان بررسی بودجه در صحن مطرح میشود تاثیری در زندگی و معیشت مردم ندارد.
علی نیکزاد که ریاست بخشی از جلسه علنی مجلس را بر عهده داشت در واکنش به تذکر نقدعلی اظهار کرد: ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که اتفاقی در کشور رخ داد و حضرت آیت الله رئیسی به شهادت رسید و مردم سالاری دینی به معنای واقعی معنی شد. در ادامه مردم در انتخابات شرکت کردند و مقام معظم رهبری تاکید داشتند که هیچ کاری در کشور نباید به تعویق بیافتد.
وی با بیان اینکه در ادامه امور، دوره جدید مجلس خبرگان و همچنین مجلس شورای اسلامی شکل گرفت و مراسم تحلیف و تنفیذ رئیس جمهور برگزار شد، بیان کرد: بنابراین در اتفاقات رخ داده مجلس مقصر نبود. همچنین باید به این نکته اشاره کنم وقتی در دنیا چنین اتفاقی رخ دهد قطعاً نظام حکمرانی دچار اختلال میشود.
نیکزاد با بیان اینکه مجلس در حال حاضر به صورت سه شیفت لایحه بودجه دولت را بررسی میکند، اظهار کرد: از این رو، قرارگاهی که مد نظر شما قرار دارد تقریباً کمیسیونهای تخصصی مجلس ماموریتهای آن را انجام میدهند تا ما بتوانیم بر مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم فائق بیاییم.