در این مقاله تارنمای هیل آمده است: به دلیل آنکه ترامپ به دنبال نفت ارزان برای افزایش رشد اقتصادی آمریکاست، از جنگ با ایران پرهیز خواهد کرد. اگر خلیج فارس درگیر جنگ شود، تهران میتواند تنگه هرمز را مینگذاری کرده و جلوی حمل ۳۰ درصد از محمولههای نفتی و ۲۰ درصد از محولههای گازی را بگیرد.
در ادامه این نوشتار آمده است: گرچه رئیس جمهوری منتخب آمریکا تاکید کرده اجازه دستیابی ایران به سلاح هستهای را نمیدهد، با این حال وی احتمالاً در بدو امر رویکرد مذاکره را محک میزند. او برای این کار نیاز به واسطهای دارد که منطقه و نقش آفرینان آن را به خوبی بشناسد.
چندین کشور عربی دور دوم ریاست جمهوری ترامپ را فرصتی برای برقراری روابط تجاری بیشتر با آمریکا میدانند که در میان آنها قطر که ترامپ سابقه سازندهای با آن دارد، گزینه مناسبی به نظر میرسد.
جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی دولت بایدن به تازگی به سی ان ان گفته بود که ترامپ میتواند در رسیدن به توافق هستهای با ایران، نقشی کلیدی ایفا کند.
وندی شرمن، دیپلمات ارشد وزارت امور خارجه دولت اوباما، نیز اخیرا ضمن اذعان به افزایش توانمندی هستهای ایران و همچنین دشوار بودن تحقق وعده ترامپ برای توافق با تهران، گفت که دونالد ترامپ قصد مذاکره با ایران و دستیابی به یک توافق بهتر را دارد.
با این حال، ترامپ به تازگی و در مصاحبه با هفته نامه تایم در پاسخ به سوال "ایران اخیراً برای ترور شما نقشه کشیده است. شانس جنگ با ایران در دوره بعدی شما چقدر است؟ "، گفت: هر اتفاقی ممکن است بیفتد. این یک وضعیت بسیار ناپایدار است.
وی اندکی پس از این مصاحبه نیز از پاسخ به سوالی در مورد حمله پیشدستانه آمریکا به ایران و یا حمایت از اقدام مشابه اسرائیل خودداری کرد.