آفتابنیوز : آفتاب-سرويس سياسي:حجت الاسلام سعیدی گفت: باید بیاندیشیم كه چه بر سر ما آمده كه دختر و پسران ما با این لباسها در خیابان میبینیم و رنج میبریم. چه شده كه اسامی تغییر كرده؟ چه بر سر ما آمده كه عروسیها و جشنهای ما اینگونه شده است؟
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: از درون كارگزاران كه غالباً از تكنوكراتها بودند اصلاحات به وجود آمد كه اصلا به فكر انقلاب فرهنگی نبودهاند.
حجتالاسلام علی سعیدی در اولین همایش نخبگان فرهنگی سپاه طی سخنانی با اشاره به اهداف انقلابهای توحیدی و نیز ابعاد انقلابها كه آنها را به انقلاب اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، نظامی تقسیم میكرد اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ظهور و نماد انقلاب نظامی در انقلاب ما محسوب میشود.
وی تصریح كرد: زمانی كه احمدینژاد بر اریكه قدرت مسلط شد گفت كه میخواهم دولت اسلامی شكل دهم كسی در مجمع نیز گفت: مگر تابه حال دولت كفر بود كه بناست شما دولت اسلامی تشكیل دهید بنابراین برداشت آن آقا این بود كه حتما وقتی انقلاب اسلامی محقق شد دولت هم صددرصد اسلامی میشود در حالی كه انقلاب یك مراتب و مراحلی دارد در حالی كه هر بعد از آن همانگونه كه ذكر شد الزامات خود رادارد.
وی ادامه داد: بنابراین ممكن است انقلاب اسلامی محقق شود همانطور كه شک و تردید نداریم انقلاب ما انقلاب اسلامی بود، حال اما آیا دولتهای ما نیز اسلامی بودند و آیا جامعه كنونی نیز جامعه اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران سپس با بیان شاخصهای جامعه اسلامی همچون حاكمیت صداقت، نظم و انضباط، بهداشت و نظافت، امانتداری و... اظهار داشت: حال آیا در جامعه ما چنین است یا خیر بنابراین ممكن است كه انقلاب اسلامی محقق شود اما دولت آن دولت اسلامی نباشد.
وی سپس با بیان اینكه انقلاب دارای ابعاد مختلف فرهنگی واقتصادی، سیاسی و... بوده از چالشهای انقلابهای توحیدی یاد كرد و با اشاره به انقلاب صدر اسلام اظهار داشت: پس از انقلاب نبی مكرم اسلام و رحلت پیامبر اكرم 10 سال فعالیت برای انقلاب فرهنگی كافی نبود و قطعا نیاز بود كه امیرالمومین 20 الی 30 سال پس از فوت پیامبر بستر را برای عمق بخشی اندیشههای انقلاب اسلامی و الهی پیامبر در مردم فراهم كند.
سعیدی در همین رابطه ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران نیز به همین مصیبت گرفتار شد امام (ره) 10 سال رهبری كرد و همه اصول را بیان كرد بعد از ایشان رهبری با همه استانداردهای لازم جایگزین شد اما تنها وجود رهبری با همه استانداردها كافی نیست زیرا دولت مجلس و قوه قضاییه نقش تعیینكننده در تئوریزه كردن انقلاب فرهنگی دارند.
وی تصریح كرد: بنابراین مشكل ما پس از پایان جنگ و فوت حضرت امام این بود كه تكنوكراتها كه اصولا ارتباط به انقلابی فرهنگی نداشتنتد روی كار آمدند به طوری كه حكومت مدل مالزی در ذهن آقایان بود تا جایی كه بعدها عطاءالله مهاجرانی وزیر دوره اصلاحات گفت “من در مالزی دیدیم دختری كه روسری به سر ندارد به نماز جمعه میرود آنها كشوری پیشرفته هستند چرا ما نمیتوانیم آن طور باشیم“. بنابراین از چنین رویكردی نمیتوان توقع بیشتری داشت.
وی اضافه كرد: برگزاری جشنواره برترین سبزه و یا جشنواره مار در دوران كارگزاران و اصلاحات كه ترویج اندیشه ضدفرهنگی و تئوریزه كردن اندیشه و فرهنگ جاهلی است از آن نمونه میباشد.
سعیدی اضافه كرد: باید بیاندیشیم كه چه بر سر ما آمده كه دختر و پسران ما با این لباسها در خیابان میبینیم ورنج میبریم. چه شده كه اسامی تغییر كرده؟ چه بر سر ما آمده كه عروسیها و جشنهای ما اینگونه شده است؟
وی تاكید كرد:ما در بخش انقلاب فرهنگی نه تنها موفق نبودیم بلكه در این بخش جهت ما عوض شد.تا جایی كه دانشگاههای ما جواب نداد و خروجی دانشگاههای ما خیلی مناسب نبود.
مردم شعور و بينش كافي دارند اگر از روز اول خودتان را در دينشان داخل نميكرديد حال همه بهتر از حالا بود.