کد خبر: ۹۶۶۱۶۵
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵
برای نخستین بار در دوره جدید حکمرانی طالبان

دیدار و رایزنی هیات ایرانی با طالبان در کابل؛ عراقچی عازم افغانستان شد

وزیر امور خارجه کشورمان، صبح امروز در راس یک هیئت سیاسی و اقتصادی به منظور دیدار و گفت‌و‌گو با مقامات طالبان، حکومت سرپرستی افغانستان، تهران را به مقصد کابل ترک کرد.
دیدار و رایزنی هیات ایرانی با طالبان در کابل؛ عراقچی عازم افغانستان شد
آفتاب‌‌نیوز :

 سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، صبح امروز یکشنبه ۷ بهمن ماه در راس یک هیئت سیاسی و اقتصادی به منظور دیدار و گفت‌و‌گو با مقامات حکومت سرپرستی افغانستان، تهران را به مقصد کابل ترک کرد.

این نخستین سفر وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به کابل در دوره جدید حکمرانی طالبان است و یکی از رویداد‌های مهم دیپلماتیک در سال‌های اخیر به شمار می‌رود.

در نظر است در این سفر یک‌روزه طیفی از موضوعات و مباحث مورد علاقه یا نگرانی دو طرف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

همچنین در این سفر نمایندگان وزارتخانه‌های مختلف و یک هیئت اقتصادی و تجاری وزیر امور خارجه را همراهی خواهند کرد که نشانه‌ای از اهمیت نقش افغانستان در مبادلات تجاری و اقتصادی ایران است.

تسنیم نوشت: جمهوری اسلامی ایران همواره کمک به مردم افغانستان را به عنوان یکی از اصولی‌ترین سیاست‌های خود در روابط با این کشور در دستور کار تعاملات فی‌مابین حفظ کرده است.

کمک به توسعه رفاه و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی در افغانستان، یک راهبرد برد - برد است که هر دو طرف از آن بهره‌مند می‌شوند، چرا که با افزایش سطح رفاه در افغانستان، مهاجرت مردم کاهش یافته و هزینه‌های تحمیلی به کشور از این رهگذر نیز کاهش می‌یابد.

سفر عراقچی به افغانستان نه تنها نشان‌دهنده تعهد ایران به حمایت از همسایه خود است، بلکه فرصتی برای تقویت روابط دوجانبه در زمینه‌هایمختلف فراهم می‌آورد. با توجه به چالش‌های موجود در افغانستان، همکاری‌های نزدیک‌تر میان دو کشور می‌تواند به ایجاد ثبات و توسعه دراین کشور کمک کند.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس از سفر امروز وزیر امور خارجه به افغانستان خبر داد و نوشت: عازم کابل هستیم. سفر امروز آقای دکتر عراقچی ⁩ به کابل در چارچوب سیاست همسایگی ⁩ و در راستای مأموریت ذاتی وزارت امور خارجه برای پیگیری منافع ملی کشورمان از طریق تعامل و چاره‌اندیشی در مورد علائق و نگرانی‌های مشترک است. این سفر می‌تواند نقطه عطفی در بهره‌گیری از پیوند‌های فراوان دو ملت برای تأمین منافع متقابل دو کشور باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین