علاءالدین رفیعزاده شامگاه پنجشنبه در شورای راهبردی و تحول اداری سیستان و بلوچستان ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، افزود: وجود پستهای بلاتصدی در کشور دلیل کمبود نیرو نیست و پستهای بلا تصدی بدان معنا نیست که همه این پستها باید تکمیل شوند.
وی ادامه داد: اضافه پستها، به این علت هست که مانور قدرت و جابجایی نیرو در دستگاهها را تضمین کنیم.
رفیع زاده تصریح کرد: باید بپذیریم که داشتن پست بلاتصدی زیاد، به منزله این نیست که باید نیروی انسانی جذب شود، اما نشده، از ابتدای دولت برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم نوشته و مطالعات آن آغاز شده این برنامه در شورای راهبری مصوب و دستورالعملهای اجرایی آن ابلاغ شده، انتظار ما عملیاتی شدن این ابلاغیه است که توسط مدیران و استاندار استان انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: این برنامه شش محور دارد که هر محور چند اقدام اصلی را در بر میگیرد، مدیران دستگاه اجرایی سیستان و بلوچستان لیست تهیه کرده و بگویید که چه اختیاری را از ستاد خواهان هستید تا در نقطه عملیاتی بدون ارجاع دادن ارباب رجوع به ستاد مشکل مردم را حل کنید، یکی از برنامهها، تکمیل برنامه توسعه است که به تفکیک دستگاهها، این لیست به سازمان گزینش و استخدامی ارسال شود، این قول را میدهیم در صورت ارسال این لیست، آن را مصوب و ابلاغ کنیم.
وی تاکید کرد: مصداق دومی که نیازمند کمک مدیران و استاندار سیستان و بلوچستان است این بوده که طرحی داریم با عنوان فوریتهای اداری، بخش عمده مراجعه کنندگان به دستگاه اجرایی گاهی اوقات شاید در مراجعه به ادارات با مواردی همچون نبود مسؤول مربوطه یا برخورد نامناسب مواجه بوده و در مجموع خدمات مناسبی ارائه نمیشود، مردم از وضعیت نظام اداری رضایت چندان مطلوبی ندارند، خروجی نظام اصلاح اداری باید رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشد، هدف ما اینست نگاه ارائه خدمت از ستاد به شهرستان منتقل شود.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: یکی از بیشترین دغدغهها موضوع نیروی انسانی است که مجوز کامل و جامعی را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دادهایم که سهم سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از استانهایی که بیشترین سهم را در بین استانها دارد ۱۴۵ مجوز برای حوزه بهداشت و درمان زابل،۴۴۲ مجوز برای حوزه بهداشت و درمان زاهدان، ۱۹۵ مجوز برای دانشگاه ایرانشهر، ۱۴۸ مجوز برای دانشگاه چابهار و ۲۹۰ مجوز برای حوزه فوریتهای پزشکی در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: تقاضای ۶۰۰ مورد مجوز استخدام برای شهرستانهای مختلف سیستان و بلوچستان تأیید و فرایند کار آن آغاز شده، امیدواریم بتوانیم متناسب با واقعیتهایی که در استان و شهرستانها وجود دارد، تصمیم درستی اتخاذ کنیم.
رفیع زاده اضافه کرد: نگاه دولت چهاردهم این است که به جای توجه استانهای برخوردار، به خط عملیات توجه کند و مشکلات خط مقدم را ببیند متناسب با آنها امتیاز و مجوز را در نظر بگیرند.
وی با بیان اینکه در مورد نیروهای خرید خدمت آموزش و پرورش بررسیها صورت گرفته و تأیید آنها انجام شده، گفت: راه حل مشکلات در سه گروه تقسیم بندی شده، گروه اول نیازمند اصلاح قانون ماده ۱۵ هست، گروه دیگر اصلاح قانون مقرره شورای راهبری است که با نگاه کارشناسی تصمیم گیری میشود و دسته سوم بخشنامه یا اختیاراتی بوده که باید آنها را بلافاصله حل و فصل کرد.
این مقام مسئول، گفت: وحدت بین ملت رمز پیروزی انقلاب اسلامی بود، این وحدت، امروز در سیستان و بلوچستان به عینه دیده میشود، امید که همچنان این وحدت و همدلی تقویت شود، چرا که در آبادانی استان اثرگذار است.
وی بیان کرد: در خصوص جذب نیروی انسانی نگاه دولت چهاردهم گویای آن هست که هم وحدت در سیستان و بلوچستان شکل گیرد، هم توجه دولت به توسعه استانهای کم برخوردار نیازمند توجه بیشتر بوده که حضور اعضای هیئت دولت بر این مبنا است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: پیشنهاد میشود بسته ویژه ماندگاری توسط سازمان برنامهریزی سیستان و بلوچستان تهیه شود در حوزه اصلاح نظام اداری باید فعال و پای کار باشید، در برنامه جامع با همکاری همدیگر موضوعات را پیش ببریم چرا که شعار دولت توجه به مناطق محروم و رسیدگی و صدای بی صدایان است، بنابراین شما به عنوان بازوی اجرایی ما در استان با ما همراه و پیشتاز این مسیر باشید.